Binbaşı
28 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 379 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaş bu nedir yahu? Burası resmen arabistan olmuş. Yüksek yüksek binalar, lüks otomobiller dolu. Nüfusun çok büyük bir kısmı arap. Her yerde arapça yazılar var. Üretime dair bir şey yok. Hep tüketime yönelik markaların şubeleri dolmuş buraya. Kafeler, restorantlar dolu. Alkol yok ama bol şerbet var. Lübnan tatlıcıları, falafelciler, vatandaşlık veren emlak ofisleri dolu. Tabelaların büyük kısmı arapça. Burada yaşamaya çalışan arkadaşları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum.

Türk değil Türkiye. Bayağı bir şey anlatıyor aslında.

Kozmik oda olayını en büyük tanığı anlatıyor. İlk 30 dakika. Açın arkada oynasın, dinleyin arkadaşlar.

Arkadaşlar vimeo kaynaklı bir oynatma listesi var. Chroma için vs. çeşitli eklentiler yükledim ama hep listedeki 1. video iniyor. Asla 2. videoyu indirmiyor bu programlar. Daha önce böyle bir problemle karşılaşıp çözebilen varsa, yorumunu bekliyorum.

Ermeniler geniş çaplı saldırı başlatmış. Azerbaycan ordusu ilerliyor.

Azerbaycan 1918 yılında ki sınırlarına dönmelidir;
Merhabalar arkadaşlar. 2010 honda civic lpgli aracım var. Aracı benzinle ya da lpg ile çalıştırdığım zaman özellikle boşta ve geri viteste daha belirgin olmak üzere titreme oluyor. İleri viteste çok hafif oluyor. Motor ısındığı zaman 10 15 dakikalık sürüşten sonra neredeyse tamamen kesiliyor bu olay.

Ustalara sordum hepsi başka bir şey söyledi. Bujilerden dediler, motor takozundan dediler, şanzuman yağından dediler. Hepsi farklı konuştu. Ben araçtan anlayan bir insan değilim. Hava filtresi değiştirdim. Benzin için katkı maddesi aldım, onunla dolaştım biraz. Azalma olmadı. İnternetten buji ve lokma seti sipariş ettim, bujiyi değiştirmeyi deneyeceğim. Araç 118bin km'de. Arıza bujiden olmasa bile nasıl olsa değişmesi gerekir diye pek de düşünmedim açıkçası.

Bu arada araç 1 senedir bende. Daha önce böyle bir problem yoktu. Son 1 haftadır var. Ayrıca araca LPG'yi kendim taktırdım.

Açıkçası en merak ettiğim konu ısınınca geçtiği için sorun bujiden olabilir mi? Takozdan olsa sorun ısınınca geçer mi?

Öneriniz var mıdır?

Tatil yerleri pahalı olur da genelde ucuz yerler de oluyordu bu şekilde. Ölüdenizde böyle bir yer yok arkadaşlar. Adana kebap 80 tlden başlıyor. Yabancı turist sayısı parmakla sayılabilecek kadar az. Türkler de oturup yiyemiyor. Lokantalar tamamen boş. Yine de indirim yapmıyorlar. Bir kaç tane çöp ingiliz 6 7 pounda oturup karnını doyuruyor biz de izliyoruz. Buradaki ingilizler de tamamen leş insanlar. Hayvan gibi bağırarak konuşuyorlar, çevreye tamamen zararlar.

Gerçekten takdir edilmesi gerek. Sen adamı kumpasla hapse at, sonra sorumlulara laf edince tekrar ifade vermeye çağır. İnanılacak gibi değil. Yine de kalkıp da tek kötü laf etmiyor. Onurlu ve şerefli insan böyle olur.

Camii olarak açılsın diye teklif versin. Zaten akp reddedecektir. Reddetmezse de hem kahraman olmuş olur, hem de bu iş unutulur gider. Yoksa sakız gibi uzatacaklar bu konuyu.

Hakkında
Forum İmzası:

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

Hakkımda:

Günlerden birgün idi, Tanrı dolanıyordu. / Baktı bir ağaç gördü, göğe tırmanıyordu. / Garip bir ağaç idi, dalsız budaksız idi. / Tanrı bunu görünce kendine şöyle dedi: / "Çıplak kalmış bir ağaç, böyle dalsız budaksız, / Zevk vermiyor gözlere, görünüşe göre pek tatsız." / Tanrı yine buyurdu:"Bitsin dokuz dalı da!" / Dallar çıktı hemence, dokuz budağı da. / Kimse bilmez Tanrı'nın düşüncesi ne idi, / Soylar türesin diye şöylece emir verdi: / "Dokuz kişi kılınsın, dokuz dalın kökünden, / Dokuz oymak türesin dokuz kişi özünden."

Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

Beni anlamıyorlar: Ben bu kulaklara göre ağız değilim.

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21.749
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 70.635 (Bu ay: 1.143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29.658 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.