Şimdi Ara

Kız Arkadaşımla Kavga Ettiğim Gün Kız Arkadaşımı Kazada Kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şoku hala atlatamadım inanamıyorum nasıl olur ailesine bu haberi nasıl veririm.
    Kız arkadaşım sabah mesaj attı bana ailem para gönderdi sana olan sözümü yerine getireyim müsait'sen birlikte kahvaltı yapalım.
    Bende hadi bakalım o zaman yarım saat sonra evinin önündeyim istersen arkadaşlarında gelebilirler :) diye cevap verdim bende.
    -Tamam o zaman bekliyoruz aşkım ebru'da bizle gelecek :)
    -30 dk'ya ordayım çaldırırım seni öptüm bay :)
    -Bende öptüm bekliyoruz hadi canım dikkatli gel
    Duş aldım ailemi arayıp hal hatır sordum ve hazırlanıp arabama bindim.
    evin önüne gelmiştim mesaj çektim bekliyorum diye ikiside indiler.
    -eee nereye gidiyoruz bakalım ?
    -yamaç'ın kahvaltısı güzel oluyor oraya gidelim
    -Hemen :)
    yolda biraz sohbet ettik zaten yakındı gideceğimiz yer 40 dakikada vardık
    Kahvaltı yaparken üniversiteden uzay bölümünden tuncay diye bir herif var hiç sevmem kendisini
    bizi görüp yanımıza oturdu maçlardan şundan bundan sohbet ediyorduk ikimiz tuncay lavaboya kadar gitti
    kız arkadaşım ebru'ya bana nispet yapar gibi(şaka amaçlıydı) çok yakışıklı değil mi dedi ters ters baktım kızdırmak için iyice devam etti sinirlendim o zaman onla devam et yoluna diye bağırdıp arabaya doğru gittim sinirime hakim olamamıştım ama kızlarıda orada bırakacak değilim herhalde arabada bekledim onları şimdi tuncay denilen herif meydanı boş bulmasın diye bunlar benden 10 dk sonra kalktılar tuncay yoktu yanlarında beni gördü ama kızgın olduğundan gelmedi yanıma arabadan indim arkasından giderken kızılay otobüsü gözümün önünde kız arkadaşıma çarptı hastaneye yetiştirirken ambulansta can verdi
    Şuan ailesine haber vermem gerekiyor nasıl yapacağımı bilemiyorum.

• csb
  • kız öldü sen dhye konudışına gir yalana bak
  • csb
  • csb
  • Csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Discovery

Şoku hala atlatamadım inanamıyorum nasıl olur ailesine bu haberi nasıl veririm.
    Kız arkadaşım sabah mesaj attı bana ailem para gönderdi sana olan sözümü yerine getireyim müsait'sen birlikte kahvaltı yapalım.
    Bende hadi bakalım o zaman yarım saat sonra evinin önündeyim istersen arkadaşlarında gelebilirler :) diye cevap verdim bende.
    -Tamam o zaman bekliyoruz aşkım ebru'da bizle gelecek :)
    -30 dk'ya ordayım çaldırırım seni öptüm bay :)
    -Bende öptüm bekliyoruz hadi canım dikkatli gel
    Duş aldım ailemi arayıp hal hatır sordum ve hazırlanıp arabama bindim.
    evin önüne gelmiştim mesaj çektim bekliyorum diye ikiside indiler.
    -eee nereye gidiyoruz bakalım ?
    -yamaç'ın kahvaltısı güzel oluyor oraya gidelim
    -Hemen :)
    yolda biraz sohbet ettik zaten yakındı gideceğimiz yer 40 dakikada vardık
    Kahvaltı yaparken üniversiteden uzay bölümünden tuncay diye bir herif var hiç sevmem kendisini
    bizi görüp yanımıza oturdu maçlardan şundan bundan sohbet ediyorduk ikimiz tuncay lavaboya kadar gitti
    kız arkadaşım ebru'ya bana nispet yapar gibi(şaka amaçlıydı) çok yakışıklı değil mi dedi ters ters baktım kızdırmak için iyice devam etti sinirlendim o zaman onla devam et yoluna diye bağırdıp arabaya doğru gittim sinirime hakim olamamıştım ama kızlarıda orada bırakacak değilim herhalde arabada bekledim onları şimdi tuncay denilen herif meydanı boş bulmasın diye bunlar benden 10 dk sonra kalktılar tuncay yoktu yanlarında beni gördü ama kızgın olduğundan gelmedi yanıma arabadan indim arkasından giderken kızılay otobüsü gözümün önünde kız arkadaşıma çarptı hastaneye yetiştirirken ambulansta can verdi
    Şuan ailesine haber vermem gerekiyor nasıl yapacağımı bilemiyorum.

Troll of the Year (TOTY) ödülünü kazandınız. Tebrik ederiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hesap lafi açılmasın diye trip atarmis gibi yapip arabaya gittim bu yüzden kiz öldü demiyonda, hikaye uyduruyon bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

hesap lafi açılmasın diye trip atarmis gibi yapip arabaya gittim bu yüzden kiz öldü demiyonda, hikaye uyduruyon bize

• Böyle şeylerle dalga geçilmeyeceğini öğrenemediniz, sümüklü sivilceli pis ergenler.

Blok.
  • csb
    csb csb
    csb csb csb
    csb csb csb csb
    csb csb csb
    csb csb
    csb csb
    csb
  • quote:

hesap lafi açılmasın diye trip atarmis gibi yapip arabaya gittim bu yüzden kiz öldü demiyonda, hikaye uyduruyon bize

• yaw he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Güzel olmuş beğendim ben. Devamını beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Böyle şeylerle dalga geçilmeyeceğini öğrenemediniz, sümüklü sivilceli pis ergenler.

Blok.

+1 bazı sınırların olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• bu elemanın açtıgı konular %1500 csb, blocklamayı unutmuşum
  • csb
  • İlk defa birini blokladım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.