Şimdi Ara

Ortalama Yakıt Tüketimi 10lt. Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Aracım Astra GTC 1.6 180hp. Aracın ortalama yakıt tüketimi 10lt. 0.52 kuruşa denk geliyor. Araca yakıt dayandıramıyorum. Bayramın başında fulledim şuan yakıt lambası yandı. Tüp taktırmak istiyorum. Hangi marka uygun ve problemsizdir. Ve yakıt tüketimi ne kadar düşer bilgilendirseniz sevinirim. İyi forumlar.
    Ortalama Yakıt Tüketimi 10lt.  Yardım!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 180 beygir benzinli araba için normal bir tüketimi var aracınızın bence lpg ye bulaşmaya gerek yok turbo motorlu bir araç için. Olmuyorsa değiştirin derim.

• nomral agacım bu benim corrolla şehir içi(bursa) 8 lt rahat rahat yakıyor
  • 1.6 cdti 136 hp dizel astra ile kombine 6.5 lt (pompada 7 lt) motorin tuketiyorum. Bence o gucte benzinli araç için degerler harika, geçmişte mini cooper s ile izmir şehir içi 13-14 lt lerde seyrediyordum. Ben aşiri bulmadim.

• 2004 model subaru forester xt aracım var 2.0 cc 177 hp malum 4 çeker

yol bilgisayarı yok ,iyi ki yok ortalama 15 lt arası yakıyor şehir içi

sizin aracınıza gelirsek ne yakmasını bekliyorsunuz gayet normal 10 lt o araç için
  • Eğer gerçekten dikkatli kullanıyorsanız 1-2 litre fazladır en fazla. Yani oda yumurta var gibi davranıyorsanız yoksa normal kullanımda bile tüketim normal performanslı kullanımdada 14-15 dip gazda görür. Bunlar normal değerler araç size uygun değilse bence değiştirin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede çok normal 180 hp araç canavar bu ya az bile yakıyormuş bu aracıda listeme ekleyeyim hocam takmayın kafanıza çok normal değerler benzinli polo bile 8 yakıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Yol Yakıt Tüketimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arslan besleyen yemi düşünmez

• Aracın zaten fabrika verisi 10.3 litre. Bence lpg taktırıp yazık etmeyin.

• 180 tane sütçü beygiri içiyor benzininizi

• normal katalog verisine göre az bile.

• Ne yakacaktı ki?

• LPG takarsan 12-13 litre yakar.
  • Terios 1.5 16v 105 ps AT 4WD şehir dışı 9,şehir içi 15 litre yakıyorsa,o motorun o değerlerde gezmesi kadar normal birşey yok.Sizin ilacınız daha düşük hacim ve güçte bir turbo beslemeli benzinli motor ya da direk dizel motor.

• Bir de benim kaydımı silseler. Silin, ben mobildeyim yazmiycam diyorum. Yetkim yok dümeni, biraz dinlenin sonra yazarsınız ricası vs. ile geçiştirdiler.

Terk etmek istiyorum 😂

Atın beni forumdan 😂

Yazdıklarımın tamamını silin, yazılmamış sayın 🤔

Forumdakilerin şevkini de kırıyorum 🤔

Beni forumdan atın artık 😂😂😂

(Yazdığım bölümü kapattılar. O yüzden en tepede bu bölüm kaldı. Kusura bakmayın arkadaşlar. )

• Bende de ayni motorlu insignia var. Agirliga ve guce gore normal yakiyor bence.

He sehir ici devamli dur kalk yapacaksaniz tuketim asiri artar elbet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüp yerine başka bir araç bakmayı denemelisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atikerin uyumlu sistemi vardı turbo beslemeli fiyatı sanırım 2-2.5 bin arası benzinde normal yakıyormuş lpg taktır performans kaybı olmaz. Benim 1.6 99 borada 10lt

• Astra J Team Facebook sayfasında da denk gelmiştim bu gönderiye, oraya yazamadım, buraya yazayım. Bu aracın 1.4 Turbo 140 versiyonunu kullandım, ben şahsen 8 litreden altını görememiştim. 180 hp olduğu için normal karşılamak gerek derim, tüpe ettiğiniz maddi-manevi masraf (montajı, lpg ayarı, subap erimesi, muayene için ekstre ıvır zıvır vs) yine benzine ettiğinizle kafa kafaya gelecektir diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla yeni bir araç bakmanız yararınıza olacaktır.
  • Bende de 1.6 16v ecotex var 10 lt.çalıştırmazsan hiç yakmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.