Bildirim
Clio 5 yakıt tüketimi !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o ünlem işareti niye
-
ortalama hız nedir?
gördüm 78 km imiş.
normal bir tüketim bu sürat ortalaması için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Ağustos 2025; 15:42:27 > -
Şehir içi az yakıyor. Şehir dışı düşük hızlarda az yakıyor. Motorun en mutlu olduğu yer 2500 devir. 5. viteste 85 km gibi bir hıza denk geliyor. Otoyolda hız sınırında gidince yakıt ibresinin hareket ettiği görülebiliyor. Tamamen şehir içi arabası. Hızlı değil ama çevik.
-
tebrikler düşük hızlarda güzel değerler elde edilebilir.
1.8 toyota corolla cross 5.nesil hibrit ile 4000 km ortalamam 4 litre.
-
-
1.8 hybrid güzel motor.
2 yetişkin ufak bir valiz ile;
305 km yolu, 100 km hız ve 4.0 L ortalama yakıt tüketimi( %5 - %10 ) sapma olsa, 13.5 Litre yakmış.
Litresini 51.25 TL den petrol ofisinden aldım. 51.25 x 13.5 =691.87 TL 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediklerinizin hepsi doğru, 130 km hız, 6. Vites, 3000 devir de ilerliyor. Ben şahsen 1.0 tce motoru sorunsuz bir motor görüyorum. Sarı sitede ilanlarda 300 bin km devirenler var.
1.0 tce ve cvt şanzıman ile bir uzun yol yapmak isterdim. Bu hızlarda ki tüketim değerini merak ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
94 km ortalama hız ile 1500 km uzun yol ortalama sonucu 4.8 litre. Golf 1.0 E tsi
Aynı yolu eski arabamla gidip yeni arabamla geldim. Golf yeni aracım.
Eski aracım Opel Astra 1.5d 122 bg aynı ortalamalarda 5.2 lt.
Biri dizel diğeri benzin. Demem o ki yeni araçlar küçük motorlu ama dizel gibi yakıyorlar. Hatta daha az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingb04 -- 4 Ağustos 2025; 0:51:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X