Hani bayiye gittiysem olmuyor diyor.
Nasıl geçiş yapacam? 3 aylık 100gb internetli paket şu an için gayet uygun.
Subwwofer yalıtım çözümü
Merhaba arkadaşlar.
İnternette yalıtımla ilgili araştırma yaparken bariyerli erpan diye bir malzeme gördüm. Üst katımda yüksek sesli müzik dinleyen bir hayvanat var ve onun taktiğiyle eğitmek istiyorum onu.
Bir sounbar alıp subwooferı böyle yalıtımlı bir kabine koyup direk tavana bağlamak istiyorum. Hatta böyle kabin içine bir kabin onun içine subwoofer yerleştirmek. Üstü açık olacak ve tavana dayayacağım.
Simdi esas sormak istediğim. Bu yalıtıma alt kata rahatsızlık verir mi? Amacım sadece tavana dayayıp üst katı rahatsız etmek.
Subwwofer yalıtım çözümü
Merhaba arkadaşlar.
İnternette yalıtımla ilgili araştırma yaparken bariyerli erpan diye bir malzeme gördüm. Üst katımda yüksek sesli müzik dinleyen bir hayvanat var ve onun taktiğiyle eğitmek istiyorum onu.
Bir sounbar alıp subwooferı böyle yalıtımlı bir kabine koyup direk tavana bağlamak istiyorum. Hatta böyle kabin içine bir kabin onun içine subwoofer yerleştirmek. Üstü açık olacak ve tavana dayayacağım.
Simdi esas sormak istediğim. Bu yalıtıma alt kata rahatsızlık verir mi? Amacım sadece tavana dayayıp üst katı rahatsız etmek.
Üst katımdaki hayvana onun yaptığı gibi yüksek sesle rahatsızlık vermek istiyorum.
Subwooferı tavana dayayacağım. Etrafına da böyle bir kabin yapsam, sesin aşağı kata gitmemesi için ne kadar etkili olur.
Şikayet faslı çoktan geçildi. Hiçbir şey olmuyor maalesef.
Dinsizin hakkından imansız gelir diyerek aynısını yapmaya karar verdim.
Ama bir handikap var alt kata ses gitmesin. Bunun için nasıl birşey yapabilirim.
Soundbar yeterli mi? İlla ses sistemi mi gerekir?
Bir kat kutu yapıp içine ses süngeri koyup iki kat, sonra yine içeriye bir kutu ve iki kat ses süngeri yerleştirip, sonrasında içine hoperlörü koyup direk tavana yaslasam dışarıya ses gider mi?
Amacım onun yaptıklarını yapmak. Tek bir hoperlör ile işi halletmek istiyorum.
Üst katımda yüksek sesli müzik dinleyen bir hayvan var. Saat mefhumu yok.
Ben de onu onun taktiğiyle eğitmek istiyorum. Ama bir sıkıntı var alt katıma ses gitmesin. Bunun için soundbar yeterli olur mu? Soundbar için sağlam bir kutu yapıp içini izolasyon süngeriyle kaplayıp açık kısmını direk tavana dayayıp coşkuyu vermek istiyorum. Bir tane kutu yapacam, içine izolasyon süngeri, sonra onun içine bir kutu daha ve izolasyon süngeri, üstü açık olacak onu da tavana dayayacam. Kenarlardan tavana oturacak yüzeylerde de yine ses süngeri olacak. Direk yukarıya gitsin istiyorum ses.
Soundbar bass açısından kuvvetli midir? Samsung'un 2000 TL civarında bir soundbarı var yeterli olur mu?
Adreste hangi internet altyapısı var nerden öğrenebilirim?
Her sağlayıcının sitesine gidip teker teker sorgulamadan toptan hangisi adresimde hizmet veriyor altyapı ne sorgulayacağım bir site var mı?
Nedir bu 100.000TL’ye kadar kısmı için %70, 100.000TL üzeri tutarın %50.
200.000TL kasko değeri olan araç için
100.000 x 0,7=70.000
100.000 x 0,5= 50.000
Totalde 120.000 olacak şekilde mi?
Buna kaç ay maksimum taksit? 36 mı 48?
Clio 4 0.9 TCE mi Cruze mu?
80.000 - 100.000 arası bütçe ile ikisi arasında kaldım. Farklı segmentler ama.
Clio Icon donanım
Cruze da LT Plus filan bulunabiliyor. Sizce hangisi?
Sözün bittiği yerdeyiz diyecem, ama daha kötüsü biz bittik.
Kaçın gençler, isterseniz abi ben suri suri bum bum deyin, tır kasalarında kaçak gidin ama kaçın.
Bizden geçti, yapamadık. Siz geleceğinizi kurtarın.
2001 FIAT BRAVO 1.6 SX |
Bir ülkede küçük insanların gölgeleri büyüyorsa, o ülkede güneş batıyor demektir. --------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------- Amd Athlon 64 2800+ - Epox 8KDA3I nforce 3 board - 256MB DDR 400 ram - Aopen ES50-A50 kasa - 64MB Geforce 4 MX 440 ekran kartı- Samsung 52x32x52 CD-RW - Aopen 52X CDROM Opel Corsa 1.3 Essentia CDTI Easytronic |
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.186
İkinci El Bölümü Mesajları: 130
Konularının görüntülenme sayısı: 128.435 (Bu ay: 1.513)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.010 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic