|
OpenAI açıkladı: İnsanlar ChatGPT’yi ne için kullanıyor?

-
-
İsrail'in dijital ajanı.. cebinizde bulunsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ . -
Deepseek kullanın offline olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||
Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı -
Allah bunu yapandan razi olsun. Araba yolda kalir buna sorarim. Evde su kacagi olur buna sorarim. İs yerinde plc sisteminde anlamadigim bisey olur buna sorarim. Teknolojik aletlerin ayarlarini buna sorarim. Hastaliklar, yemek tarifleri, genel kultur. Ya buna sormadigim ne var ki ? Kullanmayanlar da 10 seneye kullanir. Umarim ucretlendirme olmaz… Aylik 100 tl gibi bisey olsa cogu kullanici satin alir diye dusunuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
daha fazlası da verilir de 20 dolar fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem iş hem kişisel olarak kullanıyorum hiç acımadan 500₺ veriyorum ve hakkını verdiğini düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Katılım zamanı: 9 Ocak 2008 -
2002 yılından beri sadece Google kullanıyorken son 2 senedir Google kullanımımı ciddi derecede azalttı.
-
Kullanırken lütfen dikkat edelim. Yalan yanlış bir kamyon lafı doğru bilgiymiş gibi sunuyor. Olmayan ifadeyi varmış diye getiriyor.
Orada böyle bir bilgi yok yalan söyleme dediğinde alacağınız cevap: haklısın, özür dilerim. Hemen düzeltiyorum.
Yalakalık kısmını biraz kısmaları lazım.
Hesap hatası bile yaptı ya, hem de basit toplama çıkarma.
Kontrol etmesem direk yazıp atacaktım mailden 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... -
Daha önce defalarca söylediğim gibi ChatGPT metametiksel hesaplarda aşırı kötüdür. En azından ücretsiz versiyonu için konuşuyorum. Aman ha buna metametiksel problemlerinizi emanet etmeyin ya da yaptırdıktan sonra teyit edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tr de dava dilekçesi için
Tembellikte sınırımız yok
Arama motorlarından çok daha pratik sonuç veriyor çünkü. Daha geçen gün Fenerbahçe avrupa maçının hangi kanalda yayımlanacağını öğrenme ihtiyacı hissettim. Aramayı google'dan yapsam önüme çıkardığı sitelerden aradığım bilgiye ulaşmak için 40 tane spam bilgiyi geçmek zorunda kalacaktım. Maç kadroları, önceki istatistikler vs önüme çıkacak, onlarca next -> next yaptıktan sonra ancak aradığım bilgiye ulaşacaktım. Chatgpt'ye sordum, direkt cevabı verdi.
_____________________________ -
other/unknown kısmında ben de varım...
ben genellikle maç sonuçları tahmini için kullanıyorum...
ve genellikle patlatıyor kuponu... 2,5ü dediği maç alt geliyor, kg olur dediği maç x-0 veya 0-x şeklinde bitiyor...
yani "pushed" luk söz konusu bu durumda... malesef...
_____________________________ AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa -
Ne yalan diyim hiç bi işimi çözmüyor.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
İnsanlar mesajlaşmadan anlamadığı için derdimi buna anlatıyorum.
Demekki kadınlar her dedikodularını onaylayacak birini bulmuş :)))
-
Bunun da mı muayyen günleri vardır, nedir? Bazı günler doğru cevap verirken, bazı günler kuru sıkı sallıyor
Çoğunlukla yanlış cevap veren rezil bir hal aldı. Gemini devam
en alt satırda hata yapabilir hassas meseleleri kontrol edin diyor. yazıştığını söylüyosun da en alt satırı bile okumuyon mu?
En Beğenilen Yanıtlar

Allah bunu yapandan razi olsun. Araba yolda kalir buna sorarim. Evde su kacagi olur buna sorarim. İs yerinde plc sisteminde anlamadigim bisey olur buna sorarim. Teknolojik aletlerin ayarlarini buna sorarim. Hastaliklar, yemek tarifleri, genel kultur. Ya buna sormadigim ne var ki ? Kullanmayanlar da 10 seneye kullanir. Umarim ucretlendirme olmaz… Aylik 100 tl gibi bisey olsa cogu kullanici satin alir diye dusunuyorum.
|
daha fazlası da verilir de 20 dolar fazla
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X