Yarbay
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 3138 (Bu ay: 1)
Seni hala seviyorum N.
|
|
Yarım kavurma yedim sadece, baya da tok tuttu ha. 100TL ye et. Gayet besleyici. Koruyucu yok, koruyuculu gıdaları tüketmemeye özen gösteriyorum. Bunlar insanı kısır falan yapar bence.
Bugün 2 kızla tanışamadım
Bugün çok kaliteli 10 bin TL lik ceketimi de giyindim biraz Eşref Tek gibi böyle jilet gibiydim, kasiyer kızlar falan bile bana kesin aşık oldular 12-13 saniye böyle bakakaldılar. Onlardan birine de yürüyecektim güzeldi baya ama, şimdi diğer müşteriler falan görür ayıp olur diye yürümedim
Markette kıza yürümek çok zor ya.
Neyse kızlara yazılayım diye çıktıydık arkadaşla
Parkta kitap okuyan 2 tane kızla ayrı ayrı zamanda konuştum baya, arkadaşa dedim sen git biraz takıl başka yerde. 5-10 dakika falan sohbet ettik uzun uzun. Bir tanesi çok güzeldi sarışın mavi gözlüydü, baya sohbet ettik ama en son tanışmak için hamle yaptım. Sevgilisi varmış. Tamam dedim kalktım.
Sonra başka bir kız gördüm yine ona da yürüdüm. Nedense bugün iyi giyimliydim herhalde kızlar çok iyi karşıladılar beni. Sigara ikram etti hatta bu kız. Bu kıza da yürüdüm bu da sarışın mavi gözlüydü. Duygusal olarak hazır değilim falan dedi tamam dedim sağlık olsun. Birkaç tavsiye verdim ayrıldım ben de.
Buradan ne sonuç çıkar? Evet, bugün 2 kızla tanışamadım. Ama bir gün tanışacağım. Daha önce de tanıştıydım böyle bir kızla, köpeği olduğu için ben ayrıldım sonradan. Köpeği olan kızları sevmiyorum köpek besleyen insanları biraz pis buluyorum açıkçası. Bu konunun ana fikri asla vazgeçmemek, umudunu kaybetmemek. Ve sana uygun olmayan birini bulduğunda gerekirse acımasızca şutlamak. Köpek sevmiyor musun? Şutlayacaksın benim gibi. Kimse vazgeçilmez, Hint kumaşı falan değildir.
Ne kadar içmeli günde 200ml falan bira içsek yeterli olur mu acaba?
Ben fazla alkol içemiyorum da midem yanıyor.
PUBG'den kız düşer mi?
Arkadaşın teki PUBG'den kız düşürmüş ya
Dedim ya o nasıl oldu, işte aynı takımdaymış sesli sohbet yaparlarken yürümüş gitmiş filan. Arkadaş PUBG den nasıl kız düşer ya? Ben de gideyim o zaman, Linkedin de falan kız düşürmeyi deneyeyim absürt yani
Bu arada Linkedinden de düşer mi acaba kız? Ben şu şirketin CEO'suyum falan desem düşerler bence. Tamam şimdi değilim ama 2-3 sene sonra CEO olabilirim de yani.
Dating uygulamaları iyice acayip olmuş zaten hep Endonezyalı kızlar çıkıyor, Türkiye'de bile değiller. Zaten pek güzel de değiller. Niye buraya bu kadar kanca atmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Ne var Türkiye'de? Herkes burdan kaçmaya çalışıyor.
Çok acınası bir durum değil mi ya? İşten 7 de gelsen, 3 saat anca iyi kötü vaktin oluyor. 10 da falan huzursuz olmaya başlıyorsun yine gece oldu aw diye falan. Tekrar yatman gerekiyor yatmasan bile panik oluyorsun huzursuz oluyorsun yatmak zorundasın çünkü. Yaşıyor muyuz yaşamıyor muyuz belli değil. Zaten aldığın maaşla ne araba ne ev alabiliyorsun, parayı yemeye kalksan yine zaman yok 3 saatte nerede nasıl yiyeceksin, trafiğe çıkıp bi yere kaçsan İstanbul trafiği berbat. Bi cumartesi bi de pazarımız var. Onda da gezmeye gitsen yine trafik kilit İstanbul da. Ot gibi yaşamak zorunda kalıyorsun. Çok mutsuzum. Daha iyi iş bulsan ne olacak ki? Hiçbişey. Galiba bu hayatı yapamıyoruz ya. Alın şiir bile yazdım:
Kahrolsun İş Hayatı
Sabah alarmı değil
Cellat çanı gibi çalıyor,
Güneş doğmuyor,
Mesai başlıyor sadece.
Takvim yaprak değil,
Ömrümden kesilmiş fiş gibi.
Bir masa,
Bir ekran,
Bir de yavaş yavaş silinen ben.
Saat akmıyor,
Saat emiyor.
Gençliğimi,
Hevesimi,
“Bir gün yaşarım” dediğim o hayatı.
Akşam oluyor,
Özgürlük değil,
Sadece ertesi güne hazırlık.
Diyorlar ki:
“Alışırsın.”
İstemiyorum.
Ruhumun körelmesine alışmak istemiyorum.
Ben makine değilim.
Ben sadece nefes almak için doğmadım.
Ben yaşamak için doğdum.
Ve bir gün
Bu hayatı değil,
Kendimi seçeceğim.
Nihayet manita yaptım
Ama zebani çıktı zindana attı ya
No Man's Sky aldım nasıl oyun?
Çok iyi oyun dediler övdüler, 5-6 yıl aradan sonra ilk defa oyun aldım. Çok nadir oyun oynarım bağımlılık yapmaz dimi bu oyun? Space explorationlu çok güzel bi oyun dedilerdi.
Bardan kız düşmüyor
|
Meslek: Öğrenci
|
GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart || Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı |
| 23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.086
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 8.084)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.583 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
9 Yanıt
0