Yarbay
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 3067 (Bu ay: 8)
Nasıl onu unutabilirim?
Çok sevmek hiç iyi bir şey değil. Bir daha hiç sevmem ben saçma bişeymiş bu. Daha medium rare veya moderate severim seversem de. Hey garson bana oradan medium rare bi aşk lütfen. zuhaha. Olm nasıl unutucaz la? Nasıl unutulabilir? O beni istemedi arkadaş işte bu kadar basit. Ama beyin böyle çalışmıyor, unutamıyosun bazen. Nasıl unutabiliriz alkole versem kendimi geçer mi? 6 ay oldu artık.
Almanya'dan geri döndüm arkadaşlar
Kıyamadım bu cennet vatana, vatan hasreti içime dert oldu. Ben de dönmek zorunda kaldım havalimanından çıktım toprağı öptüm ağlayarak.
Şaka şaka vizem bitti geri postaladılar. Gene geldik cehenneme omg. Kaçın kurtarın kendinizi valla bu ülkeye zengin olunca geri gelirsiniz. Zengin olmadıktan sonra bu ülkede yaşanmaz paran varsa kralsın burda.
Zaten millet kumar milletinden manyak gibi borçlanmış özellikle de polisler borç içinde. Böyle kötü ekonomide bir de kalkıp 2 de bir de milli piyango reklamı da nedir yahu? İyice kumarbaz olsun çıksın mı millet? Bir de online kazı kazan tipi şeylerden asla kimse bir şey kazanmaz online da kesin kasa kazanır. Böyle şeylerin reklamı yapılmamalı bence.
|
Etler eh işte ama bi yaprak döner değil. Niye bu Almanlar bu çakma döneri yiyorlar ki yaprak döner daha güzel? Harbi Türk döneri yapan bir yer yok mu?
|
Katılmak istiyorum da T10X sürmüştüm.
Asgariye zam gelmesi temelde iyi bir şey gibi görünsede hiç iyi değil. Hatta düşürülmeli. Zam yapınca ev sahibi de zam yapıyor, marketler zam yapıyor yine dımdızlak kalıyoruz. Zaten bu ekonominin bozulması, hani bir sene hatırlarsınız böyle %60 zam yapmışlardı dengeleri bozmuştu. Bir de mesela patronlar da asgariye zam yapınca onların da hesapları bozuluyor. Adam 500 tane işçi çalıştırıyor giderleri direk artıyor adamın. Zaten adam çalıştırmak sigorta vs artık çok pahalı. Zaten patron adama kalsa işi kendi de yapabilir birkaç kişiyle. Sırf istihdam olsun diye işe adam alıyor. E devlet de bu adamın sırtına binerse niye bu kadar işçi çalıştırsın? Çıkartır daha iyi.
Benim söylediklerimi muhtemelen anlamayacaksınız bir kısmınız afaki bir komünist olduğunuz için ama azıcık ticaret matematik bilseniz daha iyi anlardınız. Öyle işçi hakları zart zurt diyerek olmuyor bu işler. Çok büyük şirketler zaten sırtını AKP ye dayıyor. Orta ölçeklilerin dayanacak kimsesi yok. Resmen servet transferi oluyor aslında asgariye zam yapılınca. Zengin daha zengin oluyor, fakir de güya zengin olduğunu sanıyor ama olmuyor işte. Çünkü zengin adam bir sürü teşvik zart zurt alıyor asgariye zam yapılınca oradan kurtarıyor.
Çünkü Almanya'da piskuvıt çok pahalıymış. Kimse alamıyormuş. İşte geçen giderken benden yardım istedi bavullar için. Baktım bavullarda ağzına kadar piskövit dolu. Şayzeee kardeşim dedi. Biz Almanya'da piskövit alamıyoruz dedi. Çok pahalı dedi.
Neyse Sırbistan gümrüğünden geçerken, Sırp polisi zaten biskövitlerin bir kısımına el koymuş. Meğerse Türk piskuvitlerini çok beğeniyorlarmış.
Abim diyor ki, “Kardeşim, ben Almanya’ya yarım pisküvitle vardım... Ama olsun, vatan lezzetini paylaşmış olduk.”
Yani işin özü, Almanya bitmek üzere.
Incel değilim, hatta istediğim kızla da tanışabilirim ama son 1 senedir falan daha da çok deniyorum ama, yıldım ne yalan söyleyeyim. Artık kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyor. Artık aşk meşk bizden geçmiş, böyle mantık ilişkileri üzerinden, soğuk soğuk gidicez gibi geliyor. Yani frontal korteks mi çok gelişti anlamıyorum ama böyle sevemiyorum kimseyi. Belki de öyle bir kişi karşıma çıkmamış da olabilir. Belki de aşk meşk bunların hep birer hormon olduğunu anladık, artık bize normal geliyor. Hayat bitti moruk.
Böyle zaten hayatımda da hiç heves yok. Hayatımda kız da yok değil ama böyle işte. Kendimi zorluyorum hep, yani kız bulmaya eh işte iyi birini bulayım yeter diye bakabiliyorum artık. Eskideki gibi bir hevesim yok hiç. Soğudum her şeyden. Oysa aile kurmayı çoluk çocuğa karışmayı çok geç olmadan istiyorum ama. Çok zor şeyler, mesela ben deistim illa ki karşımdaki de deist olmalı yoksa bir yerde olmuyor. Bu oran da kafadan kızların yarısını eliyor. İstatistikler tutmuyor. Benim mantıken İsveç'te filan şansım çok daha yüksek olur ama.
Meslek: Öğrenci
|
GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart || Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı |
| 23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg23560d28cd3eaec086a69269552e948b7.jpg |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.903
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 8.967)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.512 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
6 Yanıt
5