Xiaomi hızlı düşen pil sağlığı
Pro üyelik aldığım AccuBattery uygulamasında 2 ayda 90 dan 84 e düşüş yaşandı. Sadece geçmiş zamanda 1 kere ısındı diye buzdolabına koyup unuttum yarım saat. İçinden çıkan orijinal şarjı kullanıyorum o da hızlı şarjmış bu arada. Kullanmaya başlayalı 7 ay olmuş. Oyun oynayan biri değilim sadece sudoku vardı onu da internet yiyor diye kaldırdım.
80 den sonra pil iptal diyolar ve denilenler doğruysa 1 aylık ömrü kaldı.
Ayvayı yemiş durumdayım.
Help
Bugün benim doğum günüm :)
Önemli bir 24 saat ve mümkün olduğunca verimli geçirmek istiyorum. Önerileriniz neler? Yalnız olduğum ve kimsenin kutlamayacağını adım gibi bildiğim için her türlü çılgınlığa açığım şu an.
Türk telekom cep magnet pişmanlığı
Evde internet yok diye modem olarak kullanabileceğim içine sadece internet bağlamalık hat aldım.. Hat sadece internet için olduğu için mesaj falan gönderilmiyor. Mesaj göndermeden paket alınmıyor. Paket alınmadığı için kullanılmıyor. Türk telekom bayileri onlineden yapabiliyon onu diyor.
Online işlemlere girebilmek için kod gerekiyor. Kod gelince de hata veriyor. Saçma bir döngü içerisinde pişmanım şu an.
Öğrenci epostam silinecek, nasıl yedeklerim ki?
Mouse çift hatta bazen üçlü tıklıyor
Son günlerde bunu gittikçe artarak yapıyor. Ama işin garip tarafı forumlarda herkes kasayı aç içindeki kabloları sök bios yazılımına git format at elektrik prizini yağla steamdan ard arda 3 oyunu indirip komut isteminden mousa gel kopyala.. böyle enteresan enteresan tavsiyeler geliyor. Teknik olarak mouse un dandikliğinden falan bahsetmeniz gerekmiyor mu?
Heyecandan kalbim dık dık atıyor desem kalbime titanyum kelepçe takılmasını falan isteyecek gibiler.
Bu ülkeden bi Mourinho geçti
Arkadaş ortamının baskısı yüzünden ayrılmak
Değerli tecrübeli forum üyeleri arkadaşlarım;
Böyle bir durumda ne yapardınız?
Yarım kalmışlıklardan sonra döner miydiniz?
Napardınız bi empati kuruverin benim için.
Böyle bir gece oluyor şu anda
Bu sıcaklar NORMAL DEĞİL
Ülke çapında hatta dünya çapında ohal ilan edilmesi gerekmiyor mu? Bu normal bi durum değil. Klimanız olsa da normal değil.
Kötü bişey olmaz dimi yaa? (Xiaomi)
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 909
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.618)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 925 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0