Windows 11 de Windows 10 Açma
Arkadaşlar selamlar.
Autocad 2016 LT kullanıyorum ve sağolsun autodesk win11 e destek vermiyor.
Win11 e geçtikten sonra virtual olarak win 10 kurup içine autocad kurabilir miyim?
tavsiye edebileceğiniz program / yöntem var mı?
İstanbul Otoyol Fiyatlaması
Arkadaşlar selamlar.
Dün aracımla İstanbul Avrupa yakasındaki otoyolu kullandım. Kullanım bilgilerine baktım giriş ve çıkış var 50 tl kesmiş bunda sorun yok. ama 19Tl - 12Tl - 7,5TL gibi giriş ve çıkış saati aynı olan kesintiler var. bunlar için yolda herhangi bir uyarı, ekran v.b. yok. bankadan öğreniyorum kestiğini. Bunları neye istinaden kesiyorlar bilgisi olan var mı? bu şekilde bir geçişin ekran görüntüsünü ekliyorum, bunun gibi 4-5 tane daha var. aynı kapıdan aynı anda girip çıkmışım gibi

Ubisoft Ödeme Sorunu
Selamlar,
Ubisoft connect ten ve web store dan oyun almaya çalışıyorum ama kredi kartı hatası veriyor.
Daha önce kullandığım kartları denedim, yeni kart da denedim sürekli hata veriyor. sebebini bilen var mı?
GTX1650 Takılma Sorunu
Merhabalar,
GTX 1650 ekran kartı, 17 9750 işlemcili laptop ım var.
Aylar önce 100 küsür saat elden ring oynadım sonra oyunu sildim. Oyunu geçen gün tekrar kurdum oynarken takılma olmaya başladı, grafikleri kıstım hiç bişey fark etmedi. FPS sayacında düşme yok ama anlık takılmalar
oluyordu, bugün immortal fenyx rising kurdum onda da aynı sorun oldu.
Bunun çözümü var mıdır? Win11 den olabilir mi?
Bireysel Maaş Kartı Başvurusu
|
Kablonet - NetMaster Wifi Kullanım Raporu Alma
Merhabalar,
Kablonet NetMaster modemin wifi ağına bağlanan cihazların internet kullanımlarını tarih bazlı rapor alabilir miyim veya görebilir miyim?
Şu tarih aralığında (haftalık, aylık, v.b.) şu cihaz bu kadar download, bu kadar upload yaptı gibi.
Merhabalar, bekar evi için ucuz, iş görür bi çamaşır makinesi tavsiyesi verebilir misiniz?
Windows 11 Bluetooth Problemi
Selamlar,
durup dururken xbox controller çalışmamaya başladı, kol bozuk sandım ama baktım bluetooth sorunluymuş.
sorun gidericiyi açtım "Check Bluetooth Radio Status Not Fixed" bu hatayı verdi. internette baktım, servislerin içinden açıyorsun, cmd ekranından kod verdiler onları çalıştırdım ama çözülmedi.
başına gelen var mı? nasıl çözebilirim?
şuan bluetooth a bişey eklemeye çalıştığım zaman bu hatayı veriyor.

Mi 11 Ultra Fiyatı
Arkadaşlar selamlar,
Letgo ve sahibinden de sıfır diye satılan Mi 11 Ultra lar var. Fiyatları 7000tl ye kadar düşüyor.
Anladığım kadarıyla kayıtsız yurtdışı cihazlar ama yurt dışı fiyatları bile 1000 dolar ın üstündeyken TR de nasıl bu fiyatlara satılıyor?
Alıp kendi üstüme kaydetmeyi düşünüyorum ama sahte midir nedir anlayamadım.
Selamlar,
Elimde bir bluetooth kol var, koldan çok memnunum ama gamepass de bu kolla oynayamıyorum. steam üzerinden pro controller olarak tanıtıp steam ve epic de kullanabiliyorum.
Kablosuz Microsoft Xbox one s kolu alsam (yan sanayi olanlarından) hem steam hem de gamepass de sorunsuz kullanabilir miyim?
| Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... |
| 6F0ADCE5761F483E93644DB4612E68A3.jpg |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.748
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.770 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0