Yüzbaşı
03 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar kur nedeniyle yurtiçi fiyatlar uçtu ve eski düzeye de dönmeyeceğini görüyoruz. Yurtdışına gidip gelen birinden telefon sipariş etmeyi düşünüyorum, algısı vergisi en düşük fiyatı en uygun ülke hangisidir? Son zamanlarda alım yapmış arkadaşlar da fiyat bilgisi paylaşırsa yardımcı olacaktır
2016 model 1.2 tsi motor otm vites golf 7 aküsü bitti. Araç garanti kapsamında olmadığı için değişim yapmadılar ancak yetkili servis yeni akü için 1200₺ istiyor. Mutlu aküde araca uyumlu ürünün fiyatı 425₺. Mutlu akü alıp taktırsam aracın iyi niyet garantisi bozulur mu bilemiyorum. Bilgisi olan varsa lütfen yardım.
Bazı konulara veya haberlere yorum yazmak istediğimde telefon numarasını girmem gerektiği uyarısı alıyorum.

Cihaz: iPhone7,1 (11.4)
Sürüm: 1.2.0 (577)
Seçim sonrasında vatandaşa kepçeyle dönecek kaşıkla verilmiş seçim rüşveti
Ayrıntılar için; https://www.ntv.com.tr/ekonomi/son-dakika-akaryakitta-otv-duzenlemesi,YkREgs8lT0KqOT-97u9taA
Arkadaşlar herkese selam, yaklaşık 6 aydır punto evo 77 hp kullanıyorum. Şehiriçi yakıt tüketimi 7,1 lt. şehirlerarası daha düşük tabiki. önümüzdeki dönemde şehiriçinde daha yoğun bir kullanım öngördüğüm için LPG'ye geçmek istiyorum. bu tüketim rakamlarıyla LPG'ye geçsem tasarruf sağlar mı? Punto EVO'ya uyumlu sorunsuz LPG sistemi nedir? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
oyun performansı yüksek tv arıyorum arkadaşlar, 3d ve smart şart değil. özellikle xbox kullanıcılarının tavsiyeleri nelerdir?
1500 civarı bütçem var, 3D ve smart şart değil, xbox 360 performansı iyi olsun filmleri açsın yeter, tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir?
arkadaşlar 25-26 bin civarı bütçem var, ilk arabamı alıcam inş, 2011 punto evo 1.4 active ve 2009 fiesta 1.4 tdci yeni kasa arasında kaldım. sizce hangisine yönelmeliyim? evo 1.4 active motor fire active değl ve 19bin kilometrede. fiesta 48bin de ve dizel... 2008 ve üstü, fazla km yapmamış araç tavsiyelerinizi bekliyorum.
arkadaşlar 2010 model 5k 120 bg punto t-jet buldum. km 50 bin civarında fiyatı 25bin... kullanan arkadaşlar arabanın yol tutuşu ve lpg uyumu hakkında yorum yazar mısınız?
Maks 700 TL'ye alınabilecek eli-ayağı düzgün laptop arıyoruz. fiyat-performans tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hakkında
Forum İmzası:
.
Hakkımda:
Bazen sadece ne istediğini bilmek önemlidir.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 468
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 5.108 (Bu ay: 467)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 750 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.