Şimdi Ara

Ön kapı direği değişen araç alınır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Toyota auris marka bir araç bakıyordum. Sahibi dubadan çizilmiş kapı metali yırtılmış dedi, fotoğrafını gönderdi ön kapı altında 10 cm civarında kapı kesilmiş. Başka bir şey yok. Tramer sorgusunu yaptım ön kapı, ön kapı direği ve yan hava yastığı değişmiş olarak görünüyor 2800₺ 2017 yılındaki kaza. Satıcı dürüst görünüyor ama hem direğin değişmesi aklımı kurcaladı hem de yan hava yastığı bildiğim kadarıyla koltukta oluyor nasıl olabileceğini aklım almadı. Sizlerden fikir almak istedim
    Ön kapı direği değişen araç alınır mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Sizin gibi ota boka takan adamlar yüzünden satıcılar dürüst olamıyor. Sankı araba takla atmış alınmazmış.

Alıntıları Göster
    Satıcı dürüst olmak zorundadır bu araç satmanın değil insanlığın gerektirdiği vazifedir. İnsanlar özellikle bu ülkede kolay para kazanmıyor istediği şeyi öğrenir gerekirse almaz ve bu kimseyi ilgilendirmez. Her malın alıcısı vardır aracı illaki satarsın ya yalanla satar ahını alırsın ya adam gibi satar gece rahat uyursun buda İNSAN olan kişinin tercihidir
    Attığın fotoğrafa göre iskeletten hiçbir parçanın değişme gereği yok. Önce kapı direğinin ne olduğunu bilmek gerek. Ben başlığı okuduğumda aklıma b sütunu gelmişti. Airbag muhabbeti servis dışında sakat bir olay. Sen expertize götür aracı airbag kontrolü de yaptır ayriyeten. Araçten hemen soğumana gerek yok al bi tur kullan önce. Auris kullanmadıysan aurisi tanıyan biriyle bir bak araca expertiz zaten airbag tamirli mi çıkma mı takmış orjinal mi takmış söyler sana. Orjinal sıfır parçadan sorun olmaz. Araçta sağa sola çekmiyorsa sıkıntı çıkarmaz. Bu forumdaki insanların çoğu kendi yaptıkları dışında kaza görmüş araçlar kullanan insanlar değiller. Kazalı araçtan kaçmaya gerek yok. Can güvenliğini sağlamakta ve sürüş dinamiği açısından bir problem yoksa makul bir fiyata alınabilir.
    Yok yan hava yastıkları koltukta olur. Sensörler kapıda veya orta direk (b sütunu) civarında olur. 9 a bakarsanız sensörlerin konumunu görürsünüz. 3 de hava yastıkları ve koltuğun yaslanma yerinin açısı ile orantılı.

Bence direk dediği de kapı içindeki koruma barı. Çünkü yırtık yere bakarsanız yırtıktan sonra bir engel ile karşılaşıp tekrar yırtılmış.
    Farklı bir kaza var bu aracın yaptığı daha önce veya sonra olmuş basit bir sıyrık fotoğrafa göre maksimum kapı değişir.

Aracı sahibi yetkili serviste yaptırmışsa gidin yetkili bir servise tramerdeki kazanın dosyasına bakmak istediğinizi söyleyin kazalı olarak girişte ve yapıldıktan sonra fotoğraflarını sisteme kayedediyorlar.
  • Alınmaz.

1. Bilgiler tutarsız olduğu için.
    2. Yapısal parça olduğu için. Direkler değişimi planlanmış parçalar değil yeni kasalarda. Arabanın muhtemelen ıskartaya ayrılması gerekiyor.
  • Direk derken kapının direği mi yoksa kapının kapandığı şase direği mi .Kapı ise kapı değişebilir bir parça o sorun değil ama şase demiri ise ileride sıkıntı çıkarır

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Direk derken kapının direği mi yoksa kapının kapandığı şase direği mi .Kapı ise kapı değişebilir bir parça o sorun değil ama şase demiri ise ileride sıkıntı çıkarır
    Tramerde ön kapı direği diye çıkıyor tek bilgim bu. Yan hava yastığı da kafamı karıştırdı iyice. Kapı değişince direği de değişmiş olmaz mi zaten tramer onu ayrı mi yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capoeirista -- 8 Eylül 2019; 19:57:46 >
  • capoeirista C kullanıcısına yanıt
    Ön kapı direği a sütünudur büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Alınmaz.

1. Bilgiler tutarsız olduğu için.
    2. Yapısal parça olduğu için. Direkler değişimi planlanmış parçalar değil yeni kasalarda. Arabanın muhtemelen ıskartaya ayrılması gerekiyor.
    Sizin gibi ota boka takan adamlar yüzünden satıcılar dürüst olamıyor. Sankı araba takla atmış alınmazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Aracın sahibi de gelmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    A sütununun foto attığım resimden değişme ihtimali yok gibi

• büyük ihtimalle fotoğraftaki kaza ile tramerdeki kaza farklı zamanlara ait

• Attığınız fotodaki kazanın birebir aynısını ben yaptım kapının 4 de 1 i boyandı. Sahibi yalan söylüyor olabilir. Sütün neden değişsin ki dubaya sürtmekle? Ben betona sürttüm

• Attığın fotoğrafa göre iskeletten hiçbir parçanın değişme gereği yok. Önce kapı direğinin ne olduğunu bilmek gerek. Ben başlığı okuduğumda aklıma b sütunu gelmişti. Airbag muhabbeti servis dışında sakat bir olay. Sen expertize götür aracı airbag kontrolü de yaptır ayriyeten. Araçten hemen soğumana gerek yok al bi tur kullan önce. Auris kullanmadıysan aurisi tanıyan biriyle bir bak araca expertiz zaten airbag tamirli mi çıkma mı takmış orjinal mi takmış söyler sana. Orjinal sıfır parçadan sorun olmaz. Araçta sağa sola çekmiyorsa sıkıntı çıkarmaz. Bu forumdaki insanların çoğu kendi yaptıkları dışında kaza görmüş araçlar kullanan insanlar değiller. Kazalı araçtan kaçmaya gerek yok. Can güvenliğini sağlamakta ve sürüş dinamiği açısından bir problem yoksa makul bir fiyata alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstiyorsanız servise bir sorun ön kapı direği neymiş kesin bir bilgi alırsın. Fakat resimdeki kaza ile ön kapı direği değişmez, şayet kapının kasasından bahsediyorsanız sıkıntı olmaz ama aracın A veya B sütunu işlem görmüşse uzak durmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 8 Eylül 2019; 20:35:19 >
  • Hava yastığı orijinal takılması vs önemli değil arkadaşlar. İçime kurt düştü bu resimdeki çizikten hava yastığı açılma ihtimali yok. Ama hava yastığı ve on kapı direği değişmiş. Farklı bi kaza var mi yok mu şüphesindeyim

• Farklı bir kaza var bu aracın yaptığı daha önce veya sonra olmuş basit bir sıyrık fotoğrafa göre maksimum kapı değişir.

Aracı sahibi yetkili serviste yaptırmışsa gidin yetkili bir servise tramerdeki kazanın dosyasına bakmak istediğinizi söyleyin kazalı olarak girişte ve yapıldıktan sonra fotoğraflarını sisteme kayedediyorlar.

• capoeirista C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşin dediği gibi A sütunu ise orası zaten şase denir.Değişmesi durumunda şase kodu uyuşmaz başınıza iş alırsınız direk uzak durun

• Su asagidaki videodaki arabayi alirsaniz, bunu da alabilirsiniz.

2. dakika ila 18. dakika arasinda bilgilendirici Hispanic tamirat mucizesini goreceksiniz.
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    2017 yılında bu kadar işlemin 2800₺ tutma ihtimali nedir hocam peki

• quote:

Orijinalden alıntı: capoeirista

2017 yılında bu kadar işlemin 2800₺ tutma ihtimali nedir hocam peki
    2017`de bu islem orada 1200$ civari tutuyormus. Parcalar da 1500$ civari.

Eee burada da 2017`de benzer bir paradir herhalde tl cinsinden. Mesele kaca tamir oldugu degil, guvenli olup olmayacagi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Alıntıları Göster
    Satıcı dürüst olmak zorundadır bu araç satmanın değil insanlığın gerektirdiği vazifedir. İnsanlar özellikle bu ülkede kolay para kazanmıyor istediği şeyi öğrenir gerekirse almaz ve bu kimseyi ilgilendirmez. Her malın alıcısı vardır aracı illaki satarsın ya yalanla satar ahını alırsın ya adam gibi satar gece rahat uyursun buda İNSAN olan kişinin tercihidir
  • Ön kapı direği dediği bence a sütünü. Kapının almiş olduğu hasardan dolayı da o parça değişmez. Bu şekilde ise ben o aracı almam.

Ayrıca “Tramer sorgusunu yaptım ön kapı, ön kapı direği ve yan hava yastığı değişmiş olarak görünüyor 2800₺ 2017 yılındaki kaza” da bana hiç mantıklı gelmiyor.

Ön kapı direği
    Ön kapı
    Yan airbag yetkili serviste 2800 tl ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 8 Eylül 2019; 21:21:18 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.