Merhabalar, aracımın motorunda aşırı yağ eksiltme sorunu yaşıyorum. Sekman - honlama - ve bakıldığında gereken tüm değişiklilker yapılacak Motor 1.3 multijet euro5 75HP.
Bunun haricinde çıkma 1.3 euro5 95 hp ilk takmak konusunda fikirleriniz ne olur?
Tamir mi çıkma motor mu?
75 ilk ECU 95lik motorda çalışır mı?
ECU yeniden 95 liğe göre yazılır mı?
Yeni ECU mu gerekir.
Bodycomputer değiştirmek gerekir mi?
Teşekkürler.
Başıma gelen kaza
|
AirPods Pro 2 garanti süresi yaklaşık 1 ay eksik
Selamlar,
Amazondan dün bir adet AirPods pro 2 satın aldım. Kargo bugün (12 Kasım 2022) elime ulaştı ve telefona bağladım. Telefonda sınırlı garanti olarak 25 Ekim 2024 olarak görünüyor. Bu, kulaklığın iade ürünü olduğu anlamına mı geliyor?
Sıvı soğutma montajı hakkında
|
|
165BinTL bandında Araç
|
Merhabalar, Evimde Logitech Z623 kullanıyorum. çok alakasız aletler doğrusu. Z623 ten genel olarak memnun sayılırım basları hoşuma gidiyor ancak artık tizlerinin ve midlerinin bana çok zayıf gelmesi ve yeri gelince dışarıda da güçlü bir ses sistemi ihtiyacım olduğundan bunu satıp bir Go Play Mini alıp eve gelince evde TV ye bağlayıp kullanmak, dışarı biryere giderken de yanımda götürmek için düşünüyorum. Harman Kardon ses kalitesi olarak daha iyi olacağı aşikar ancak sizce mantıklı bir hareket olur mu?
Dışarıda hoparlörün şarj süresini uzatmak için harici 19V powerbank ile destekleyeceğim eğer almaya karar verirsem.
Teşekkürler.
USB Portlarının kapanıp açılması
Selamlar. Yayın için kullandığım PC de bazen anakartın tüm giriş çıkış portlarını kullanmam gerekiyor. PCI olarak ekran kartı harici bir aygıt bağlı değil ancak 3.0 portlarının hepsine FHD60FPS capture kart bağlamam gerekiyor bazen. 4 adet kart bağladıktan yarım saat sonra 1 saat sonra kafasına göre bütün USB portları kapatıp açıyor. Mouse, kulaklık, capture kartlar herşey gidiyor 10sn sonra geliyor ve usb kimlikler sıfırlanıyor. Yayın yazılımında yaptığım bütün ayarlar sıfırlanıyor. Haliyle yayını riske sokuyor. Mavi ekran vs yok. 3 kart ile denemedim riske etmemek için ancak 2 kart ile sorun yaşamadım. şuan mecbur 2 kart ve NDI düzeni ile idare etmek durumundayım.
Merak ettiğim durum ise bu sorunun neden kaynaklandığı. Sizce PSU mu sıkıntı yaratıyor yoksa anakart mı yeterli güç sağlayamadığı için USB kontrolcüleri patlıyor. Sistemi aşağıda paylaşıyorum. Teknik olarak hesap yaptığımda PSU yeterli duruyor.
Anakart : MSI Z390-A Pro (MS-7B98)
CPU : i9 9900KF
RAM : 2x16 Corsair Vengeance LPX 3200mhz
GPU : GTX 1080
SSD : 500gb Samsung 970 Evo Plus nvme
HDD : 2TB 7200RPM HDD
PSU : Aerocool Kcas-800w 80+
Soğutma olarak da CM ML Lite 240 var.
3 Adet de 12cm fan mevcut.
Bunlara ek olarak genellikle bağlı olan aygıtlar;
Ethernet,
Arka USB 2.0 portuna bağlı bir usb uzatma önüne usb çoğaltıcı -> bir adet bluetooth alıcı, bir adet klavye mouse alıcısı,
Arka USB 2.0 portuna Logitech Brio 4K Webcam,
Ön USB 2.0 portuna USB kulaklık,
Ön USB 3.0 portuna capture kart,
3 adet Arka USB 3.0 portuna capture kart,
Teşekkürler.
Selamlar, elimde JBL Clip 2 bluetooth hoparlör mevcut ancak bataryası ölmüş durumda. Videolardan gördüğüm kadarıyla 3 kablolu bir liposu var ve bir tanesi sıcaklık ölçüyor. Ben bunun yerine RC araçlarda kullanılan sadece + ve - uçları bulunan lipolardan bağlasam kullanımda bi sıkıntı yaşar mıyım? Aliexpresste mevcut muadilleri ancak pil olduğu için TR ye gönderim yapmıyorlar.
Orjinal bağlantısı
Meslek: Etkinlik - Kongre Teknik
İlgi Alanları: Rc Multikopter - Helikopter - Uçak
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.196
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 129.198 (Bu ay: 5.200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.277 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic