Led Kontrol Cihazları / Deneyimli Arkadaşlar Bekleniyor !!
Şimdi dostlar siz değerli forum halkına bir sorum olacak. İçinden çıkamadığım belki de gözümün önünde bir soruya cevap bulamadım. Eve akıllı led sistemi yapmayı düşünüyorum salon,mutfak ve yatak odasına. Bunun için led kontrol cihazı almamız gerekli. Aşağıya 2 farklı tip kontrol cihazı görseli ekledim. Bu cihazların google asistana bağlanması 1. isteğim 2. olarakta wifi kumandası olması önemli. Telefon uygulama desteğini çoğu sunuyor.
Şimdi kafama takılan konu şu ki 1. görseldeki arkadaş neden bu kadar büyükken 2. görseldeki arkadaş bu kadar küçük. Küçücük alet bununla aynı işi yapabiliyorsa neden büyük olanı almalıyım bana sunduğu artısı nedir ?
İlk görseldeki cihazın çıkış portları daha fazla 5 farklı ledi yakabiliyor /rgbw/rgb+cct/dual white/single color gibi. Büyük olmasındaki tek farkı bu mu ? Yoksa 15A güç verebilmesinden de kaynaklanıyor olabilir mi ?
Bu işten anlayan arkadaşlar bir el atın lütfen
Logitech G-HUB Hakkında
Bu yazılımın Allah belasını versin öncelikle bu zamana kadar logitech gaming software kullanıyordum ve hiçbir sorunum yoktu ancak 2-3 hafta önce G815 klavye aldım LGS bu klavyeyi tanımıyor mecburen G Hub kurduk ancak bunu kurunca LGS devre dışı kalıyor doğal olarak. Farede ufak bir macrom var cs go tarzı oyunlarda tek atan ve süreklü sol tık a basıp bırakmanız gereken silahlarda basılı tutunca sol tık tuşuna kendi basıp bırakıyormuş gibi algılayıp seri şekilde ateş ediyor. Bu macroyu aynı şekil G Hub da yaptığımda bir süre sonra fareyi ellemeseniz bile defalarca kontrolsüz şekilde tıklamaya başlıyor oyun, masaüstü farketmiyor neyin üstüne götürürseniz onlarca sekme bi anda açılıyor usb yi çektiğiniz halde bile devam ediyor bu macronun sadece ayarladığım oyunlarda sol tıka basılı tuttuğum zaman çalışması gerekirken alet kontrolden çıkıyor pc yi reslediğinizde kısa süreliğine düzeliyor ve o arada ghub ı açıp macroyu silmeniz gerekiyor. Başına gelen var mı neden olur nasıl çözebilirim ? Fare G402
|
AutoArt 1/18 Mercedes CL Klasse
Subaru BRZ STİ Performanse Concept
|
Şifreleme Cihazı
Toyo T1R Lastik
|
Mega Fabrikalar - Nissan GTR
|
2015 Type-R Videosu ( Son ses izleyin )
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.618
İkinci El Bölümü Mesajları: 98
Konularının görüntülenme sayısı: 15.637 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.346 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası