Şimdi Ara

Ön kapı direği değişen araç alınır mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba yardımcı olursanız sevinirim. Tramer kaydi 8500 tl tek parca baska hasar kaydi yok.Anlayan arkadaşlara ricam bana bu konuda yardımcı olmanız. Huyundan ix35 2014 otomatik elite model suv araç aldım. Arkadaşa güvendik yeni expertiz yaptırmış. Sadece ön kapı değişti dedi. Bugün arabayı satmak için expertiz gotürdüm şok oldum. Arabada sadece sol on kapı değil yarım onsol kapı direğinde yama yapılmış. Boya yapmış. Sol on kapı vessol on çamurlu değişmiş direkte boya ve işlem çıktı bu çok büyük bir sorun mu alacak arkadaş almaktan vazgeçti önemli değil almayabilir de araçtan soğudum resim ekliyorum bakarsanız bana yardımçikolata olursanız çok memnun olurum
    Ön kapı direği değişen araç alınır mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irfannnn -- 19 Haziran 2020; 0:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Farklı bir kaza var bu aracın yaptığı daha önce veya sonra olmuş basit bir sıyrık fotoğrafa göre maksimum kapı değişir.

Aracı sahibi yetkili serviste yaptırmışsa gidin yetkili bir servise tramerdeki kazanın dosyasına bakmak istediğinizi söyleyin kazalı olarak girişte ve yapıldıktan sonra fotoğraflarını sisteme kayedediyorlar.
    Aracın ruhsatı yanınızda olmadan gitmeyin. Ruhsat ve ruhsat sahibi olmadan size bilgi vermiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: capoeirista

2017 yılında bu kadar işlemin 2800₺ tutma ihtimali nedir hocam peki
    2800 lira çok cüz'i bir miktar. Bu paraya kapıyı zor boyalar. Bırakın yeni hava yastığı takmayı.

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    A sütunuyla şase kodunun ne alakası var hocam, yanlış Bilgi vermeyelim lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Sizin gibi ota boka takan adamlar yüzünden satıcılar dürüst olamıyor. Sankı araba takla atmış alınmazmış.

Alıntıları Göster
    Sizin gibiler yüzünden de elimiz arkamızda gezer olduk.o değerli hazinemizi sizden korumak için.

• Bana yardımcı olacak kimse yokmuş acaba

• belki bu baska bir aracin fotosudur.

• Bugün birlikte yaptırdık expertizı başka bir araç değil benim kendi aracim

• Irfannnn I kullanıcısına yanıt
    Yazalım da, ya satıcının tam dürüst olması gelir de bizim yüzümüzden dürüstlüğü kaçarsa? :)

Yeni yasalara göre aracı geri verebilirsiniz. Satıcı böyle ufak tefek şeyleri bilgi olarak vermekle sorumlu. Bence geri verin.
  • her araç alınır fiyatı makul olduğu sürece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Yazalım da, ya satıcının tam dürüst olması gelir de bizim yüzümüzden dürüstlüğü kaçarsa? :)

Yeni yasalara göre aracı geri verebilirsiniz. Satıcı böyle ufak tefek şeyleri bilgi olarak vermekle sorumlu. Bence geri verin.
    Merhaba aractaki yarım direk olan yeri soruyorum ben anlamam arabadan bu işlem gören yer arabanın değerini ne kadar düşürür çok önemli bir parçamı onu soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irfannnn -- 19 Haziran 2020; 8:26:44 >

• Irfannnn I kullanıcısına yanıt
    Anladım.

A sütunu çarpışma güvenliğinde, kaza testlerinde en kritik yapısal bölgedir. Devlet, asayiş, polis, site güvenliği, kapı otomatiği var ama yine de evin kapısı var. A sütunu evin kapısı... öyle anlatabilirim. Onun da en önemli yeri alt tarafı, yarım direk denilen yer. Üst tarafıyla ilgili olarak 70'lerde SAE özel mukavemet testi getirmişti, araçlar artık bu kadar sık takla atmıyor itirazıyla geri çekilmişti. Kazada A sütunu eğrilirse, tavan kirişleri de eğrilir, sürücü ve yolcular sıkışır.

Hayattaki en acil şey değiildir belki, bence her zaman korkularla hareket etmek de doğru değil ama önemli mi diye soruluyorsa otomotiv cevabı bu. En çok analiz edilen yer. Direksiyon milindeki rutin kuvvetlerin A sütununu ne kadar yoracağı bile hesaplanıyor. Kendi şartlarınızı değerlendirin. Adada kullanılıp ayda iki defa kavşaktan geçen bir Anadol'un riskleri şehirde kullanılan Volvo'dan ihtimal, daha azdır.

• Fotodaki kasa ile direğin bir alakası yok ki?

2017 yılında 2800tl tutmaz o değişenler çok daha fazla tutar

Ben almam öyle araba ama fiyatı çok iyi ise düşünürüm yoksa 3-5 daha ver büyük kazası olmayan araba al

Edit : Üst tavan direği sandım ben alt direk ise konu başka pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 19 Haziran 2020; 14:3:18 >
  • Altdirek ise konu nasıl yani önemli mi onemsizmi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.