Bildirim
Ön kapı direği değişen araç alınır mi? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aracın ruhsatı yanınızda olmadan gitmeyin. Ruhsat ve ruhsat sahibi olmadan size bilgi vermiyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Storm Raider
Farklı bir kaza var bu aracın yaptığı daha önce veya sonra olmuş basit bir sıyrık fotoğrafa göre maksimum kapı değişir.
Aracı sahibi yetkili serviste yaptırmışsa gidin yetkili bir servise tramerdeki kazanın dosyasına bakmak istediğinizi söyleyin kazalı olarak girişte ve yapıldıktan sonra fotoğraflarını sisteme kayedediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2800 lira çok cüz'i bir miktar. Bu paraya kapıyı zor boyalar. Bırakın yeni hava yastığı takmayı.quote:
Orijinalden alıntı: capoeirista
2017 yılında bu kadar işlemin 2800₺ tutma ihtimali nedir hocam peki
A sütunuyla şase kodunun ne alakası var hocam, yanlış Bilgi vermeyelim lütfen.
Sizin gibiler yüzünden de elimiz arkamızda gezer olduk.o değerli hazinemizi sizden korumak için.quote:
Orijinalden alıntı: Adorer
Sizin gibi ota boka takan adamlar yüzünden satıcılar dürüst olamıyor. Sankı araba takla atmış alınmazmış.
Alıntıları Göster
Bana yardımcı olacak kimse yokmuş acaba
belki bu baska bir aracin fotosudur.
Bugün birlikte yaptırdık expertizı başka bir araç değil benim kendi aracim
Yazalım da, ya satıcının tam dürüst olması gelir de bizim yüzümüzden dürüstlüğü kaçarsa? :)
Yeni yasalara göre aracı geri verebilirsiniz. Satıcı böyle ufak tefek şeyleri bilgi olarak vermekle sorumlu. Bence geri verin. -
her araç alınır fiyatı makul olduğu sürece -
-
Anladım.
A sütunu çarpışma güvenliğinde, kaza testlerinde en kritik yapısal bölgedir. Devlet, asayiş, polis, site güvenliği, kapı otomatiği var ama yine de evin kapısı var. A sütunu evin kapısı... öyle anlatabilirim. Onun da en önemli yeri alt tarafı, yarım direk denilen yer. Üst tarafıyla ilgili olarak 70'lerde SAE özel mukavemet testi getirmişti, araçlar artık bu kadar sık takla atmıyor itirazıyla geri çekilmişti. Kazada A sütunu eğrilirse, tavan kirişleri de eğrilir, sürücü ve yolcular sıkışır.
Hayattaki en acil şey değiildir belki, bence her zaman korkularla hareket etmek de doğru değil ama önemli mi diye soruluyorsa otomotiv cevabı bu. En çok analiz edilen yer. Direksiyon milindeki rutin kuvvetlerin A sütununu ne kadar yoracağı bile hesaplanıyor. Kendi şartlarınızı değerlendirin. Adada kullanılıp ayda iki defa kavşaktan geçen bir Anadol'un riskleri şehirde kullanılan Volvo'dan ihtimal, daha azdır.
-
Fotodaki kasa ile direğin bir alakası yok ki?
2017 yılında 2800tl tutmaz o değişenler çok daha fazla tutar
Ben almam öyle araba ama fiyatı çok iyi ise düşünürüm yoksa 3-5 daha ver büyük kazası olmayan araba al
Edit : Üst tavan direği sandım ben alt direk ise konu başka pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 19 Haziran 2020; 14:3:18 >
Altdirek ise konu nasıl yani önemli mi onemsizmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X