Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
43
Favori
273.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş adam zaten korkju içinde başıma bişey mi gelecek diye düşünüyor "çek vur" diyosunuz kardeşim siz şaka mısınız konuyu trol falan mı sanıyosunuz?
  • Bazen arkadas cevresi yada is ortaminda yasini almis kisilerle sohbet ederken... Amerika avustralya vb ulkelerde yasamaktan bahsediyorum... Sanki anasina babasina kufretmisim gibi konusmaya başliyorlar. Yok amerikada sapiklar, sapkin tayfalar, Seri katiller bilmedigimiz bir cok seytani gruplarin oldugunu soyluyorlar... Lan bizim ulkenin ne eksigi var Allah askina.
    Turkiyenin her yeri o amerikada pis zenci mahallelerindeki dusuk profilli insanlarla dolu. Her sokakta, , trafik ısıklarinda yitip gitmis hayatinda kaybedecek hic bir seyi olmayan cocuklar var. Devlet seni koruyamacak halde. Brezilyanin aksamlari girilmesi yasak sokaklarina,hindastanin hergun bir ölü cikan mahallerine, amerikanin arka sokaklarina donusup gidiyoruz. Ve her yil binlerce polis memuru aliniyor. Hic bir seye yaramayan ,ustunde elinde aklinda hic bir yetkisi olmayan ,sadece Teslim ol yada yetkimiz yok diyen vazifsiz bir memur.
    Evet vasifsiz . Kendi insiyatifi olmayan bos bos devriye yapan bir memur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 23 Mayıs 2017; 22:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kendinizden çok ailenizin düşünün.Hukuki anlamda siz elinizden geleni yapın.Sahislarla birebir tartışmadan uzak durmalisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Anneme bu olayı anlattım her yerde öyle sadece burada değil diyo laf anlatamıyorum
  • Hocam şahsi fikrim ifadeni geri çekip ordan uzaklaşman. Mümkünse evini falan da sat taşı. En başta eşini çocuğunu uzaklaştır. Ankarada değilim ama ben de misafir edebilirim.



    Olay haberlere çıkar vs olursa aynı yerde yaşamaya nasıl devam edersin, bayağı karışık iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni türkiye, alışamadınız mı halen.

    ifadeni/şikayetini geri çekme. oo daha hemen geri vites yaptı bu ezik deyip olayı çok daha büyütmeleri için cesaret vermeyin yok yere.
  • Madem öldürüleceksin, sen onlardan önce davran, al bi tane otomatik pompalı sıradan geç alayını, nefsi müdafadan 8 yıl yatar çıkarsın



    Şaka lan şaka, direk yarın adliyeye git, polisler dahil adamlardan şikayetçi ol ve koruma talep et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silahlan herşeye hazirlikli ol. Polis veya devletin güvenliğinden medet umma. Eski wahsi bati kanunları geçerli. Güvenlik günlerimiz feto ile uğraşıyor. Herşeyi devletten beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Adamın canına kastedilmiş öncesinde bıçaklarla, bugün arabanı yarın sen içindeyken mesajı vermişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir66 -- 22 Mayıs 2017; 0:8:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkktl

    Önce telefonuna çağrı kayıt programı yükle,binayı yapan müteahhit'in numarasını bul,onu ara abi de böyle böyle,karının yanında küfür ettiklerini belirten,bi konuş,haberi var mı bı sor,anla...



    Ardından iki ihtimalin var,ya tamam hallederim diyecek,ki bu istediğin şey,yada görürsün,mahvedecem falan diyecek sen sakince dinle,abi tehdit mi ediyorsunuz şuncacık
    olaydan filan de,iyice saydırt kendine,sonra avukatına götür ses kaydını...gerisini o halleder...



    Ki zaten sen olayı büyütmek istemezsen müteahhit'in​ de işi gücü vardır,uğraşmaz,hallolur kolayca...en fazla savcıya gider savcı vazgeçin der, vazgeçersiniz...

    Büyütmek istersen de mahkeme zengine çalışır,sen bilirsin...



    Ayrıca keş,sabıkalı tipler havlamayı çok sever,merak etme zannettiğin kadar zarar vermezler...

    Kaydetse ne işe yarayacak, delilden sayılmaz ki.




  • Hocam bende keciorende oturuyorum yillardir. Gecen bir arkadaşımız kor kursuna oldu burda.





    Sana tavsiyem bir sure annenizin falan evinde kalin en azindan olayin sicakligi gecene kadar. Eger yoksa adamlarin yuzune bakmayin ugrasmayin esiniz cocugunuz fazla disari cikmasin bir sure.



    Burasi turkiye hersey olur adamlar çeker vurur 10 yil yatar cikar ama sizin çocuğunuz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saka bi yana bu söylediklerin doğruysa yazık bu ülkeye bu ülkenin polisine , güvenliğine , gözgöze gore insan olduruyorlar , hic kimsenin kili kıpırdamıyor . Avrupaya sığınma talep et bu konuda yazdıklarının aynisini yaz

    Tek cagren bu gibi. Çünkü bu kişilerin hepsini oldurmen gerekli senden intikam almamaları için yaptın diyelim hapse girersin. Hicbir şey yapmazsan öleceksin.

    Durum çok kotu . Kesinikle sığınma talep et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkenin geldiği halin özeti maalesef ne polis yardım eder sana ne yargı kendi başınasın kusura bakma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ff

    ohal var kardeşim. silah bulunduramazsın hiçbir şekilde. avcı bile olsan sıkıntı.

    Millet araba kurşunlarken sorun yok ondan sonra "ohal var kardeşim silah taşıyamazsın" geç bunları hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Show TV, Fox gibi kanalların whatsapp ihbar hattı var oralara haber olarak gönder ve tv'de haber yaptır, ropörtaj ver.

    Şahsen benim başıma gelse... Bir insan çocuğu için her şeyi yapar.

    Şikayeti ister karakol olsun ister adliye, mutlaka yazılı olarak ver ve takip için protokol numarası al, devlet kurumlarında yazı esastır sözle hiçbir şey yaptıramazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 22 Mayıs 2017; 0:24:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karını çocuğunu annesinin veya annenin evine gönder ve silahlı ruhsatlı tabanca bulundur bu olaylardan sonra vereceklerdir.

    Yada mafyaya para yedirt onların kökünü kuruturlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lerumxz

    Gerçekse harbiden yazık be arkadaş şehrin ortasında isteyen istediği gibi esip gürlüyor,Polisten yardım istiyorsun "sen kendini koru" diyolar polisler bizi korumayacaklarsa ne yapacaklar başka işlerine ne?

    Hocam direk savcılığa gidip şikayet edin.

    Polislik mesleğini polisler memur işi gibi sanıyor. Başımı belaya sokmayayım mesai saatim dolsun yoluma bakayım. Aslında öyle olmaması gerekir ama kime nasıl anlatacaksın işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sizi anlayabiliyorum işin kötü tarafı bu adamlar yer sahibi yani bu adamlar büyük ihtimal inşaat bitincede orada ikamet edecekler.. anladığım kadarıyla uyuşturucuda kullanan tiplerşu an işi mütahit düzeltse bile kafalarının kaçık olduğu bir gün denk gelseniz size yine zarar verecekler bence en iyisi o mahalleyi terk edin nacizana tavsiyemdir.Böyle insanlardan çok tanıdığım var polis veya arabuluculuk çözüm değil uyuşturucuyu veya hapı atınca inanın kendilerini dünyanın en büyüğü görüyorlar eviniz sizinse verin kiraya yada satın ama tavsiyem mutlaka semtinizi değiştirin...
  • Hadi buyrun muz cumhuriyetine Kendini koru nedir yahu bu adam şizofrenmi durup dururken öldürülmek isteniyorum deyip böyle bir senaryo yazsın adamın canı tehlikede, arabası kurşunlanıyor daha ne olsun, can havliyle kendini karakola atıyor muammeleye bak, 'kendini koru'. Harbiden yazıklar olsun böyle adaletinede sisteminede. Ölmesimi gerek ? Başına bişey mi gelmesi gerek illa? Ha hoş gelse dahi olanlar ortada yine elini kolunu sallaya sallaya gezmeye devam ediyor yapan itler ayrı mesele.

    Hayır mesele de iki ucu boklu değnek neresinden tutarsan elinde kalıyor.

    Anlaşmaya gitsen adamlarla çıkarıp vurmayacakları ne malum. Şikayeti çekmedin dava açıldı zaten sonuçlanana kadar bir ömür geçiyor bir de aylarını bununlamı geçireceksin. Ankara da kalmaya devam etsen apayrı bir tehlike. Muz cumhuriyetinde yaşamıyor olsak hakkını sonuna kadar savun elbette ama … Basına yayma işi pek akıl kârı gelmedi, yangına körükle gitmek gibi olur ama kötünün iyisi olarak yalnızca elde bu var şuanlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.