Yüzbaşı
09 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 52 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba, malum corona yüzünden evlerimizdeyiz, bu sebeple de arabalarımız yatıyor. Aracımın yağ bakımı tam bu olaylar patlamadan önce gelmişti. Şimdi de kafamda iki soru var sizlerin de fikrini almak istiyorum benim gibi olan arkadaşlar da faydalanır. Motorun içinde bakım zamanı gelmiş yağ ile bekletip olaylar geçince yağ değiştirip kullanmak mı mantıklı?
Yoksa temiz yağı koyup o yağ ile yatırıp sonra da kullanmak mı mantıklı?
Bir kaç yerde temiz yağ ile bekletin diyenleri gördüm ama çalışmayan yağ özelliğini yitirir diye düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, evin ikinci aracını model yükseltmek için satmak istiyorum fakat 38-55 bin bandında fiyatlar görüyorum. Ölücü gibi çok yüksek fiyat çekip küfür yemek gibi bir derdim yok fakat bende bu piyasa şartlarında ederinden bir hayli yükseğe alacağım için öpülmek istemiyorum . Araç 2008 model Polo 1.4 atiker LPG sistemli manuel. 143768km de 2 parça boya var ama biri tamponda bildiğim kadarıyla ekspertizde onu boyadan saymıyorlarmış ama gene de belirtmek istedim. Tramer kaydı yok. Değişen parçası yok. Haliyle bir kaç yerinde çizik var. Sizce bu şartlarda ortalama ne kadar yazmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, bir güneş gözlüğü arıyorum elimde sadece fotoğrafı var. Markasını bulamadım haliyle modelini de bilmiyorum. Fikri olan şu olabilir diyen herkesten yardım bekliyorum. Az daha bulamazsam seferberlik ilan edeceğim Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba, G300S'im 3. yılın sonunda bozuldu bende mouse aramaya başladım. Gamepower markası F/P diyorlar ama pek emin olamadım. Gamepower malzeme kalitesi ve program arayüzü olarak (makro ve kullanışlılık) nasıldır ? 5000DPİ'a kadar çıkabiliyor Gamepower. G300S 2500DPİ 3 yıl boyunca sorun yaşamadım ama farklı bir şey denemek istiyorum. Sizce Gamepower'ın URSA modeli mi tercih edilmeli yoksa G300S mi kullanan kişilerden ve bilgisi olan herkesten fikir bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba, 6S cihazımda ahize de cızırtı var patlak gibi başka bir cihazda denedim gayet net başka iphone kullanan arkadaşlarımda denedi onlarda aynısını denedi ses az geliyor, cızırtılı ve patlıyor. Garantiye göndereceğim fakat kasada bir tane ezik var garanti dışı kalır mi bu yüzden ? Ahize değişimi yaparlar mı yoksa kullanıcı hatası mi derler ?
Herkese merhaba, dün G3 cihazında wi-fi bildirimde açık ama ayarlardan girince anahtar kapalı ona rağmen wi-fi açılıyor diyor açamıyor bildirimden kapatsam da hala devam ediyor ama bulamıyor hiçbir şey. Bluetoothun zaten kafası güzel kendi kendine açılıyor LG kulaklığa bağlanıyor (evde LG kulaklık yok) sonra kendini kapatıyor. Wi-fi kısmına girince bi kasıyor zaten. Tüm gün evdeydi telefon wi-fi hiç kesilmedi yani kendi kendine gitmiş. Sorun nedir acaba ?
Şimdiden teşekkürler
Konuya başlamadan benim böyle bir DH Ölücüsü olmamı sağlayan tüm Sıcak Fırsatlar bölümünde ki hocalarıma ve DH'li olan müşteri hizmetlerinde ki arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum umarım konuyu görür. Ufaktan konuya giriyorum;
Bir pazar sabahıydı elimde kahvem Sıcak Fırsatlarda pusudaydım, elim sürekli F5 de o fırsat benim bu fırsatta benim koşturuyordum ta ki o telefon gelene kadar. TTnet'den arıyorlardı aklımda hiç fırsat sunacakları yoktu, telefonu açtım ve bir kişi bana özel bir kampanyanın olduğunu söyledi ilk başta içimden yav he he dedim ama gene de dinledim telefonda ki kişi bana Tivibu Süper Paket'in normalde 75 lira olduğunu ama bana özel 39 lira olduğunu söyledi kulağa hoş geliyordu ama daha da ölü bir fiyata almam gerekiyordu çünkü DH Ölücüsü olmak bunu gerektirir. İçerik detaylarını sordum metinde yazanları sıra sıra okuyup geçti ve sonunda 2 adet Türk Telekom'lu olup faturalı hat kullanan numarayı referans verirsem belirli oranda düşeceğini söyledi kafama pek yatmamıştı 24 saat içerisinde tekrar aramalarını söyledim. Telefonu kapatmam ile birlikte direk sekmeleri açmaya başladım acaba bana özel miydi ? yoksa herkese mi bunu söylüyorlardı, daha sonra rehberde tüm Türk Telekomlu olan arkadaşların listesini çıkarttım kafamda acaba bu ne kadar ödüyordur diyerek yüksek fatura ödeyebilecek kişileri bir başka listeye not aldım ama kafamda bir çok soru vardı kapsamlı bir araştırma sonucu kampanyanın bana özel olduğunu saptadım daha sonra tekrar ben aradım ve telefonu açan temsilci sürekli hocam diye hitap ediyordu işkillendim ve dayanamayıp ''DH'li misiniz ?'' diye sordum. Oda ''evet hocam nereden anladınız ?'' dedi yakınlığı o an kurmuştum ki en ince detayına kadar sorayım. Kampanya detaylarını teker teker metinde yazanı okuyup daha sonra özetliyordu ve o da bana TT'li ve faturalı hat kullanan iki kişi referans gösterirsem fiyatın belirli oranda düşeceğini söyledi. Teker teker numara deneyebilir miyiz dedim tabi ki dedi DH'li birinin gelmesi tamamen şansımaydı yoksa yapacaklarını pek zannetmem. Ve o iki numarayı bulduk bana kahkaha atarak ''şu iki numarayı sakın başka hatta geçirmeyin'' dedi niye diye sorduğumda ''sadece 1 lira ödeyeceksiniz'' dedi oda bende gülüyorduk ama ben kötü fabrikatör baba gibi gülüyordum. ama gene de kanmamalıydım. 1 lira bile olsa en kapsamlı olanını almalıydım tamı tamına 40 dakika konuştuk ses kaydı aldım ki başka bir paket vermesinler. Uydu istediğimi söyledim, tek tek hangi kanalların açık olduğunu sorup teyit ettirdim. Ve uydu olduğunu evime kadar gelip kuracaklarını söyledi. 40 dakikanın sonunda tüm şartlar kafama yattı ve hepsi benim aleyhimeydi resmen TT'den hıncımı ve bunca yılın acısını alıyordum. Kabul edip telefonu kapattım sol kulağımı pek hissetmiyordum ama olsun evde sevinç havası hakimdi oradan oraya koşturuyor arkadaşlarımı arayıp gururla anlatıyordum. 1-2 gün içerisinde arayıp randevu verecekler.İlk ay damga vergisi 3.5 lira onu ödeyeceğim onun dışında dekodere 2.5 lira toplamda 3.5 liraya aylık sabit bir ödemem olacak, onun dışında hiçbir ödemem olmayacak. Dekoderi'de bedavaya getirtmek için baya uğraştım kampanya vs. ama olmadı. Genede bu başarı hepimizin tüm Sıcak Fırsatlar bölümünün. Konuşma süresini inanmayanlar için aşağıya ss olarak atıyorum. Faturayı da göstereyim diyeceğim ama 15 lira altı fatura gelmiyormuş ortalama 10 ay fatura gelmeyeceği için gösteremeyeceğim gene de sisteme düşerse atarım.
Herkese merhaba, bugün 444 5 375 numaralı hattan arandım. 10.yıl ve faturalı olmamdan dolayı tivibu (go mu bilmiyorum tam anlayamadım) 14.50 kuruşa abone olabileceğimi söylediler. Neler var dediğimde full paket dediler 80 liraymış normal fiyatı. Şimdi sorulara geçiyorum;
1-Belgesel kanalları, spor kanalları, vs ful açık normalde 80 lira bana 14.50 dediler iyimidir ? Hatta faturalı birini referans gösterirsem 12.50 dediler
2-Tivibu Go telefon tablet den mi izleniyor yani internetten mi izleniyor sadece ? eyer öyleyse almayacağım.
3-12 ay tahahhüt verdiler.
Sizce almalı mıyım ? Malum kurnaz bir firma nelere dikkat etmeliyim ?
Yaklaşık 1 aydır sistem toplamak için araştırıyorum parayı ayarladım sistem içinde de alacakları not aldım. Tam ekran kartı almak için dün siteye giriyim dedim bir baktım 1060 3gb yok diğer siteye koştum orada da yok. Tarlası yanmış çiftçi gibi kasketimi önüme aldım bi köşeye yığıldım. Hiç bir yerde stok yok. Bakın hanginiz topladıysa piyasa da ki tüm 1060 3gb ları helal etmiyem edenin . Yok koskoca internet piyasasasında kart kalmamış
Merhaba, yakın zamanda bir sistem toplayacağım anakart konusunda birbirine yakın fiyatta onlarca anakart var, aynı modelin bile a,c,k vs vs. çeşitleri var. Bende aralarından Asus Prime B250M Plus modelini buldum. Bu kart nasıldır ? Alternatifi aynı fiyatlarda neler vardır ?
Hakkında
Forum İmzası:
İntel İ5 7600 / MSİ B250M Bazooka OPT BOOST / MSİ GTX 1060 GAMİNG X / Corsair 2400 MHZ Vengeance 16 GB Ram / AeroCool KCAS 600W PSU / Phanteks P400S
Canon 100D
/
İphone 7
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
Steam
BitterliLokum
TV
LG
Klima
Alf
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Asus
PSN ID
NevzatKaratasTR
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Motosiklet
Honda
Kombi
ECA
Modem
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.221
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 32.480 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 941 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.