Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
43
Favori
273.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yalan söylüyorsun, inanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun. Ben iğrendim okurken o şerefsizlerden, polislerden. Sizin psikolojinizi hayal edemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisleri ben anlamadım, böyle yavşaklık mı olur? Görevini yapmıyorlarsa defolsunlar gitsinler kardeşim. O kadar insan meslekten atılıyor, eminim aralarında

    polis gibi polisler de işinden oldu.
  • İlk başta rest çektiniz sanırım ama duruma bakılınca size hak vermemek mümkün değil. Bu olayı artık geri çekilseniz de çözemezsiniz. O yüzden mümkün olan her merciiye haber verin ve konuyu olabildiğince göz önünde tutmaya çalışın. O zaman bir nebze korunursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyeceğim belki bazılarına saçma gelecek ama önerim şudur; Bu tipler korkak ve ötlek tiplerdir, adam olsalar şundan felan kavga çıkartıp da eşinize size laf etmez. Anladığım kadarıyla bunlar oyuncak maşalar bunlar için cinayet işleyip de içeri girdiğinde değmez ki anladığım kadarıyla böyle tip değilsiniz. Karakol felan da birşey yapmaz, ya parayla adam tutacaksınız bir iki tanesinin bacağına sıktıracaksınız hepsi dağılır zaten sizden bizden korkaktır çoğu. Onca feto davaları içinde sizin dosyanıza sizin başınıza birşey gelene kadar bakan olmaz. Acı ama gerçek. Firma ismi vs. Verebilirseniz duyulursa direk firma ismi ortaya çıkar. Umarım hukuksal olarak başınıza birşey gelmeden çözersiniz çözemezseniz de benim önerim en iyisi :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitterliLokum -- 22 Mayıs 2017; 0:29:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimere de yazabilirsin ifadelerin resimlerini çek ek olarak yolla polisin ilgilenmediğini de söyle.



    Bir avukata falanda danış polis savcılığa bildirdik desekte sen yine git savcılığa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın hemen savcının yanina gidip gorusmek istiyorsun. Gorusturmezlerse olayin can guvenliginle ilgili oldugunu ve sadece savcinin yardim edebilecegini belirtiyorsun. Savciya bu olaylari harfiyen anlatiyorsun. Emin olun oralarda bir yerlerde bu vatanda yetismis, tek derdi feto degilde olmayan bir suru delikanli savci var. Hangi savciyla konusacaginizi onceden orda bir memura anlatip durumunuzu, sorun. Size su bey yardimci olur diyeceklerdir. Durumunuz vahim oldugundan savci sahaya bile inebilir. Telefon bile etse karakola o herifleri aninda alilar. Bana kalirsa daha guvenli bir ilceye yada sehire gidin. Aylik kiralik esyali bir evde kalin ve evinizi satin kurtulun. Emin olun bu stres altina girmeye bile degmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    yani?
  • Küçükken Bana Büyüyünce Ne Olucaksın Derlerdi Ben İse Polis Olucam Derdim.



    Bana Hep Polisler Şerefsiz derlerdi



    Ben Kızardım Yalancı Derdim Ama Harbiden O İnsanların Neyi Kastettiğini Şimdi Daha İyi Anlıyorum.



    O yüzden polisin işi Ancak Ego Kasmak Yolda Gördüğü Savunmasız İnsana Artislik Yapmak.



    Teröriste Kardeş Muamelesi Gostermek

    Uyuşturucu Kuryesine Merhamet Göstermek



    Dayak Yiyen Kadını Azarlamak.





    Bunların Hepsine Şahit Oldum Yalan Soyluyorsam Allah Belamı Versin.



    O Yuzden Benim Cebimden Onlar Cebine 1 kuruş Dahi Geçiyorsa Haram Zıkkım Olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimere de yazsan cimere de yazsan, savcıya polise de gitsen hiçbir şey çıkmaz. En fazla adamı gözaltına alirlar sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakirlar. Hapiste yer yok, karakolda polis yok, adliyede hakim savci yok. Devir bu mafya bozması tiplerin devri. Dur diyen önlem alan yok. Sizin yapabileceğiniz en mantıklı hareket oradan taşınmak olacaktır. O mahalleye ugramayin bir daha.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gucu bileginde degilde makinede arayanlarin Allah belasini versin. Gecmis olsun dostum.

    Bu tarz problemlerde,

    -Coluk cocugun yaninda bu tarz konusma yapilmamasi gerek. Mumkunse mekanlarina gitmemek

    -Her gun belediye/zabita aranip sikayet edilerek insaatin yapimini sekteye ugratmak baslica yapilmasi gerekenler bunlardir.

    Simdi gelelim sizin olaya. Guvenlik guclerinin bu denli lacka davranisi o adamlarin cok guclu olduguna ve ellerinin uzunluguna isarettir. Cok basit bir olayi arac kursunlamaya ceviren ve sizin psikolojinizi bozan bu olayin tek cozumu vardir.

    Evden tasinmak. Arabayi da esinizin ustune yaparak plakayi degistirmek.

    Kafanizi ne BIMER ne tv kanallari nede baska bi sey rahatlatamaz. Tv de ne haberler goruyoruz, ulkemizde yasamak maalesef mucize her an sudan sebepten olebiliyor insanlar. Gecmis olsun.
    Edit: Nasil bir polis kafasi bos kovan yok bi sey yapamayi der cozemedim. Kursun arabada sapli durmuyormu, cinayetlerdede ayni usulu mu kulaniyorlar. Gece gece gerildim ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 22 Mayıs 2017; 0:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okurken hiç şaşırmadım, çünkü şuan oturduğum mahallede iki grup arasında her gün çatışma çıkıyor. Daha bir hafta önce haberlere bile çıktı, 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. 3 ay içinde sıkmadıkları dükkan kalmadı, çevremdeki bütün dükkanlar delik deşik. Şikayet etmediğimiz yer kalmadı, bimer vs hiç biri bişey yapmadı, dün yine gündüz vakti çatışma çıktı. Sana tavsiyem kardeş oradan taşın, arkan sağlam değilse seni polis falan korumaz. Allah belalarını vermiş zaten olan sana olur, çok üzüldüm inşallah bu beladan kurtulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes ne desem bilemedim bir şekilde kaç ordan izini kaybetir olay çok ciddiyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek ilgilenmediler ya? Bu ne saçma iş? Canımızı, vatanımızı emanet ettiğimiz polisler bize he he diyip nasıl gönderir ya! Ayıp ya! Burada bir aile söz konusu!

    Hocam size bu şekilde davranan işini yapmayan kişiler hakkında da yasal şikayette bulunun. Bugün siz susarsınız yarın başka bir baba bu duruma düşer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 22 Mayıs 2017; 1:1:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General. kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinizden sonra anlasiliyor ki bolgede ki gayrimenkulleri kaos ortami cikarilarak topluyorlar. Ranta donmus olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet beni koruyamıyorsa devlet niye var? Devletin temel kurulma amacı herşeyden önce bizi korumak değilmi? Adalet desen önüne geleni salıyorlar. Hapishaneler dolu olduğu için boşaltmaya çalışıyorlar. Cezalar caydırıcı değil. İnsanlarda birbirine saygı yok. Sonra 1 tl için adam öldürdü haberlerini duyuyoruz.
    Durumunuza cidden çok üzüldüm. İlk başta çocuğunuzu ve eşinizi annenizin evine bırakın bence. Ayrıca ordan mutlaka taşının.
    Normalde eskiden yurtdışına gitmeye çalışanlara anlam veremezdim. Sırf geliri yüksek olcak vb. şeyler için gidenlere hala anlam veremiyorum. Vatanımı seviyorum. Bu ülkeyi kurmak için nice canlar gitti. Hala mehmetçikler şehit oluyor. Eğer daha iyi bir hayat sürmek istiyorsanız yurtdışına çıkmak yerine ülkeye bi katkıda bulunmaya çalışın. Ama eğer devlet benim güvenliğimi sağlayamıyacaksa insanları eğitemiyecekse yurtdışında yaşamak isteyenleride eleştiremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 22 Mayıs 2017; 1:4:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Sonrasında ise soruyorum "bu arkadaş yarın, öbür gün pisi pisine yaralandığında veya Allah göstermesin öldüğünde ne olacak?" Çözüm söyleyemeyeceğim zira durum sıkıntılı.Aynı olay başıma gelseydi sanırım çatışarak ölmüştüm ki bu hiç bir işe yaramaz ama yapım böyle.Siz yasal yolları zorlayın ve aileniz tehlike altındaysa o semti hatta o ili terkedin...
  • bak şimdi kovan yok denmiş ama araca giriş var çok yerden. olay kamu davasına döner. istediğiniz kadar anlatın burda. anlatmadığınız çok eksik şey var. ya yalan konuşuyorsunuz ya da bir şey saklıyorsunuz. polis olay yerine gelip araç başında inceleme yapmış ama sonra bırakıp gitmiş öyle mi? olay yeri geldiyse o iş başlamış soruşturma açılmıştır. kovanın olmaması suçun işlenmediği anlamına gelmez ve ayrıca çekirdek var araçta. siz şahıslardan şikayetçi oldunuz diye anlıyorum. eğer ki şikayetçi olduysanız polis gidip şahısları alır. öyle kafasına göre ben bakmıyorum bakmam gibi birşey yok. bimere konunun linkini atacağım eğer ki yalan söylüyorsanız devlet memuruna iftiradan büyük işlem yersiniz.
    Geçmiş olsun
  • Hocam gidin başka semtte otelde kalın birkaç hafta inşaat bitince geri gelirsiniz bu süre zarfında komşunuzdan evi yağmalamaya yakmaya yıkmaya gelenler olursa size haber vermesini söyleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenyapamayansayısal -- 22 Mayıs 2017; 1:11:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş savcılığa git , turbo boşuna savcı da savcı diyip durmuyor, paşa paşa ilgilenirler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.