Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Savcılığa gitmene gerke yok biz zaten ifadeni gönderdik. Yapabileceğimiz bişey de yok dendi bana. Kime sorsam saklan diyor. bukaar aciz mi bu devlet diyeceğim bu seferde başıma yine iş gelecek. Yani öldürülürsem konuyla bütünleştirip anlaşılır olayda.
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    İfademle o şahısları yine söylememe rağmen, zaten ilk ifademde tehdit kufur vardı. Memur bana kovan yoksa onlara bir şey yapılamaz dedi.
    Ek: İlk olayda büyük bıcaklarla aracımı kovaladılar. Buda yer alıyor bilgilerde verdiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 21 Mayıs 2017; 22:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

İfademle o şahısları yine söylememe rağmen, zaten ilk ifademde tehdit kufur vardı. Memur bana kovan yoksa onlara bir şey yapılamaz dedi.
    Ek: İlk olayda büyük bıcaklarla aracımı kovaladılar. Buda yer alıyor bilgilerde verdiğim.

csb=COOL STORY BRUH

csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Boyle sacmalik olamaz, hukuk bolumune tasisinlar bu konuyu yoneticilerle konusun, orada bilir kisiler mutlaka olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu türkiyedeki hayvanların .....
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Nasıl ulaşacam bilmiyorum ama elimde ifadelerim mevcut onlarıda iletirim.
  • Hocam sözlüklere ve gazetelere olayı bildirmek gerçektne işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

quote:

Orijinalden alıntı: HeryazısınıEditleyenadam

Ekşisözlük'te konu açtır.

Ayrıca daha büyük yerlere başvur, gazetelere felan yaz.

Medyada olay duyulursa 1 saate işin çözülür

Hocam medyada duyulursa o mafyatik adamlar bu kardeşimize bişe yapmaz mı?

Hocam normal mafya değillerdir bunlar, kendini mafya sanan tiplerdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 21 Mayıs 2017; 22:27:5 >
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
    Yalan olmadığını anlatmam için ne gerekiyor? Söyleyin sizi rahatlatayım
  • Kum kamuya açık bir ortamda mı dökülmüş. En büyük hata bu? O kumu oraya dökenden daha güçlü değilsen sesini kıs, kamu otoritesine şikayet et. Yapman gereken bu kadar basitken, kabadayılık yapmak çok saçma. Bazen o anda yapabilecek bir şey yoktur, bir kaç güne kaldırılabilecek bir kum için iyi niyetli komşuluk hakkı için iyi niyet göstermek gerekir. Bu devirme bu işler böyle yürür.

Yapmanız gereken basit, komşularında iyi niyet çerçevesinde anlaşmaya gitmek. Ne bileyim o mahallede tanıdık sözü dinlenen kimseler yok mu, esnaf muhalle muhtarı gibi, yani sonuçta aynı mahallede yaşayanların sorunlarını çözmek zor değil. Yani araziye uy demek istemiyorum. ama sonuçta bu olay evin yanında oluyor. Kendi evinin yanında. Hayır, ben komşu momşu dinlemem dersen, başka yere taşın o zaman. Testi kırıldıysa en az zararla atlatmak için en iyi yöntem anlaşmaya gitmek. Binayı yapanlarla konuşup orta yolu bulmak en iyi yöntem gibi geliyor. Bezen bükemediğin eli öpmek gerekir.

• İşçi mi bunları yapanlar komşularınız mı?

• asau kullanıcısına yanıt
    Kamuya ait yola dökmüşlerdi. Ogün olay bitti ben üstelemedim. Hatta sorun yok dıye komsularada bildirdim ifademi çekebileceğimi söyledim. Ama dönüş olmadı dün gecede arabam kurşunlandı
  • olay cidden gerçekse allah yardımcınız olsun. güzel devletimizin güzel duyarsızlığı ne denebilir ki.. ben de size çok yakın bir yerde oturuyorum buranın kötü bir muhit olduğunu biliyordum ama bu kadar iğrenç bir yere dönüştüğünü bilmiyordum.
    düzenleme: olayı sakin bir kafayla tekrar anlatırsanız daha çok tepki çeker, sesinizi duyurabilirsiniz. size bıçak çekilmişken nasıl kaçıp polisi aradınız? eşiniz ve çocuğunuz ne yaptı bu sırada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the answer lies within -- 21 Mayıs 2017; 22:35:43 >
  • ülkede adalet başıan bişey gelmeden işlemiyor malesef.o yüzden herkes mafya oldu.sen hakkını aramak için polise gidiyorsun birşey olmuyor, adam seni bacaklarından vursa hapis bile yatmıyor, 3 yıl ceza alıyor oda erteleniyor.ya kimseye bulaşmayacaksın yada kendi adaletini kendin sağlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Kamuya ait yola dökmüşlerdi. Ogün olay bitti ben üstelemedim. Hatta sorun yok dıye komsularada bildirdim ifademi çekebileceğimi söyledim. Ama dönüş olmadı dün gecede arabam kurşunlandı

Genelde inşaat yapanların paralı sokak şarlatanları olur. Yani bunlar mafya filan değildir büyük ihtimal. Ama olayı sürdürmelerinin bir nedeni olmalı Onlara rest filan mi çektiniz, tehdit filan mi ettiniz? Çünkü bu tiplerin ipleri genelde başkalarının elindedir, mesela o binayı yapanların. Olayı fazla büyütmek istemezler. Ama dedim ya, eğer geri çekilme hamleleri yapmadıysanız bu yüzden üzerinize gelebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Mayıs 2017; 22:36:25 >
  • DHA WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 533 714 86 90

Anadolu Ajansı WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 536 866 38 99

Show Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 533 701 91 61

Tgrt Haber Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 543 269 71 92 / 0 544 269 71 92

Habertürk Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 532 165 01 15

Trt WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 530 662 05 62

Sözcü WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 549 807 27 99

Kanal D WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 530 930 04 91

Kanal 7 WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 552 644 07 07

Fox TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 370 45 45

Beyaz TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 549 366 06 06

Star TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 800 80 80

Kon Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0544 442 0 155
  • asau kullanıcısına yanıt
    Ogün kufur ettiğinde karıma bende karşılık verdim. Bu şahısları olaydan öncede parkta sacma sapan hallerde görüyordum. Uyuşturucu kullandıkları söyleniyor. Ara sırada aracımla geçerken karşıma cıkıyorlardı sessizce efendıce gecıyordum. Baska husumetim olmadı
  • lerumxz kullanıcısına yanıt
    Cansınız cok sagolun bu aklıma gelmemişti. Birazdan hepsini haberdar edecegim. İnsallah korunabilirim
  • ohal var kardeşim. silah bulunduramazsın hiçbir şekilde. avcı bile olsan sıkıntı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda yokmu malum yeri büyük olan arkadaşlar? Toplanıp şu acizlere dayak atalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.