Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (460. sayfa)

-
-
Diğer paketi kullanmadığım için bilmiyorum. Ama 1080p tv'de olsa 4k stream edildiği için her türlü daha net görünecektir.Yalnız sadece gece 01:00 ile öğlen 13:00 arası kullanılabiliyor.
-
Merhaba yaklaşık 1.5 aydır ultimate 6 aylık paketi kullanıyorum
Sırf bu yüzden gidip 4k monitör aldım
Görüntü kalitesi muazzam ve 4080 ile oynamak çok çok iyi
ben strateji oyunları oynadığım için frostpunk 2 anno 1800 civil 7 gibi
kalite muazzam duruyor
taviyem alın aldırtın
pc artık sadece baglantı aracı olarak kullanıyorum oyun vs hiçbirşey yüklü değil sadece geforce now
-
Hocam monitör Androidli mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam laptop war standart bir laptop
Monitor 4k
Ordan aliyorum 4k geforce now
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitörün modeli nedir?
Anladım hocam
Keşke Android alsaydınız gerçi 4k destekler miydi bilmiyorum
Batman oyunlari gelmiş. Daha önceden yoktu diye biliyorum.
Hogwarts legacy oynamak istiyorum geforce nowda yok boosteroidde varmis nerede oynayabiliriz
ultimate ve performance paketleri ile bu ssd & hdd muhabeti tam olarak bitti diyebilir miyiz..
oyun yüklemelerinde uzun süre bekleme ,takılma yada anlık fps droplari olusmuyor degil mi ? ..
-
Valla gayet hızlı yükleniyor. Eski hali ile zerre alakası yok. Kesinlikle ssd var sistemde.
-
Videoyu izledim. FHD ekran icin daha sikintili oluyor diyor sanirim. Dogru mu anlamisim?
Arkadaşlar ben deneme için Performans üyeliğini almak istiyorum amacım BF1 online oynamak sizce sıkıntı çıkarmı online oyunda?
100Mbit Fiber Vodafonenet var TV TCL gerçek 120hz panel.
-
Gaming laptopta gfn kullanan varsa , fan aciyor mu oyuna girdiginizde
Eski dizüstüm de zamanında denemiştim fan açmamıştı diye hatırlıyorum. Zaten mantık olarak da açmaması gerekir. Sonuçta TV gibi cihazlarada gelmiş bir uygulama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 23 Şubat 2025; 14:58:17 > -
Android Tv box larda işlemci gücü PC nin 100 i olan cihazla da çalışıyor, burda oyunla bir alakan yok PC uygulaması GeForce now ın işlemci gücünü ne kadar kullanıyor bu önemli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android olmayan TV'lerde de çalışıyor. Samsung TV'lere de uygulama geldi. Hatta 2024 ve sonrası modellere gelecek denmişti ama sonradan 2020 modellere bile geldi.
Ben de 2020 model 60TA var onada geldi. Daha denemedim ama
-
Bu geforce ultimate sınırsız hesabını ucuza almanın yolu var mı 680 TL istiyorlar bana fazla geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X