Yüzbaşı
19 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 115 (Bu ay: 0)
Gönderileri

internette araştırma yapıyorum çoğu kişi 1337 to demiş ancak orada torrent yayınlayn ıgggames hakkında redditte sürekli olarak bitcoinminer yaptığı söyleniyor yani herkes oradan sakın indirmeyin diyor ve millet araştırma yapmadan sürekli olarak bu sitenin reklamını yapıyor fitgirl-repacks var ancak orada da aradığım her şeyi bulamıyorum hatta coğunu bulamıyorum aklında güvenilir bir torrent sitesi olan var mı zamunda.net var orası ne kadar güvenilir bilemiyorum

Bazen macro kuruyorum tuşa basıyorum ama kapanmıyor bunu tam net olarak görebileceğim bir yöntemi var mı mesela macro açıkken farede başka bir renk yansın alt tab yapmadan görebileceğim bir yöntemi var mı?
Daha önce burada askerlik yapan var mı? Ne gibi şeylerle karsilacagim
Merhaba 2 tane kanaryam var 2 side erkek bir tanesi o kadar çok güzel ötüyor ve o kadar Cook susmadan durmadan ötüyor ki öten kuşu hiç elimize almadık sadece kafeste kaldı çok ürkek ve korkak ama diğer kanaryami çok fazla elime aldım çok fazla sevdim bayağı bana ve insanlara alıştı direkt omzuma konuyor elime çok rahat alıyorum hiç kaçmıyor normalde yabani diyorlar ama aşırı evcil elimden ona marul yedieitorum öncesinde çok korkuyordu alıştı arada böyle ötüyor çok nadir acaba elimize çok fazla aldığımızdan dolayı mı otmemeye başladı kafesinin kapısı hep açık kendisi evde özgürce dolanıyor camdan dışarıyı seyrediyor karnı acıkınca kafesine giriyor ya da uykusu gelince kendi giriyor kendi çıkıyor aşırı akıllı bir kuş ama ötmüyor otmeme nedeni nedir diğeri neden ötüyor sırf sadece elimize omzumuza aldık diye mi acaba?

ŞAHSEN BEN FİYATLARIN 50 LİRA OLACAĞINI TAHMİN EDİYORDUM İLK 75 LİRADAN BİZE EN KÖTÜYÜ GÖSTERDİLER KÖTÜYE RAZI ETTİLER İLK 50 YAPSALARDI SONRASINDA 35 DİYE DİRETECEKTİK

50 LİRAYA İNDİRMİŞ VE ÜYELİKLERİ SİLMİYORLAR KULLANIMA ENGELLEMİYORLAR YA DA HERKESE 50 LİRA DEĞİL SADECE GEÇİŞ YAPANLARA

Evet tipim nasıl kac puan verirsiniz dediğim gibi ss yok puanlarinizi bekliyorum
2 gün önce eve yeni internet baglattim su an 50 mbps + tivibu internet kullanıyorum dün üyeliğimi karıştırırken orada paket değişikliğini gördüm girdim baktım ki yeni bir pakete geçiş yapabiliyorum ama 24 aylık taahhüt imzaladım imzalarken orada ödediğim tutardan daha az bir pakete geçiş yapamayacağım söyleniyordu su an paketim 130 lira +7 tl modem ücreti toplam 137 lira ödüyorum bu geçmek istediğim paket indirimli 121 indirimsiz 350 tl

1-- Ben bu pakete geçiş yaptığım zaman neler ile karşılaşacağım
2-- Bu pakete gectigim zaman herhangi bir ceza ücreti ödeyecek miyim?
3-- Resimde mevcut kampanya koşullarının dahilinde geçiş yapabileceğiniz uygun paketler diyor yani burada yazana göre ceza almayacak miyim?
4-- Ceza alırsam ne kadar ödeme yapacağım
Müşteri hizmetlerine 4 5 kere arayıp sordum ama kimse bilmiyor yardim edebilir misiniz?
5-- Indirimli fiyatı mi baz alicam yoksa indirimsiz fiyatları mi baz alıp karşılaştırma yapacagim

3-4 kere müşteri hizmetlerini aradım Facebook sayfasına yazdım kimse cevabı bilmiyor kimse bir şey söyleyemiyor cevap almam için ne yapmam gerekli ceo ile mi iletişime gecmeliyim

130 liraya 50mbps internet + tivibu kullanmaktayim daha bir gün oldu online işlemlerde üyeliğimi karıştırırken baska pakete gec seçeneği gördüm orada 100mbps + tivibu 121 lira yazıyordu ben 130 liralık paketi imzalarken bundan daha düşük ücretli pakete geçiş yapamayacağım söylendi simdi ben bu pakete geçsem ceza yer miyim? Yiyeceksem neden bana özel sayfada çıkıyor ek olarak ben bunun indirimsiz halini baz alarak mi devam etmeliyim yani paketin 350 liraligini düşünerek o zaman benimkinden az mi demeliyim benimkinin indirimsiz hali ne kadar onuda bilmiyorum resimde gördüğünüz gibi orada cezalı yaziyor o cezalı yazmasinin nedeni nedir?

Güzel bir yerde değerli bir arazi var arazinin sahipleri 6 kardesler birinde kendisi dahil toplamda 3 hisse bulunuyor diğer kalan 3 hisse şahıslara ait bu 3 hisselik eleman diğerlerinin hissesini almak istiyor ama satmiyorlar dava açmakla tehdit ediyor bu dava sonucunda kişiler paylarını zorla satmak zorunda mi?
Bu kisiler dava sonucunda diyelim ki bir pay 500bin tl ise ölü fiyatına mi satilir? Değerinden daha düşük
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 555
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 8.200 (Bu ay: 458)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 457 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.