< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (461. sayfa)

-
-
Arkadaşlar selam içinizde Kingdom come Deliverence 2yi ultra ayarda Geforce Now Performans (ultimate olmayan sürüm)de oynayanlar var mı?
varsa ultra ayarlarda kaç fps veriyor oyun söyler misiniz? ona göre alıcam oyunu. Ultimate GFN alcak param yok Düz GFN performansına göre oyunu alıcam veya almıcam
Edit:Oyunu aldım, Standart Geforce now (GFN Performance=RTX 2080)da bütün ayarlar Ultrada, Dlls kapalı şekilde 1080pde 45-60 arası bir fps alıyorum. Oyunun optimizasyonu çok iyi. Benim gibi standart GFNde kasmadan oynarmıyım bu oyunu gibi endişesi olanlar için iyi haber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 27 Şubat 2025; 0:25:10 > -
Bence oyunun rtx 2080 testlerine bakın hocam youtubedan, çünkü performans paketinde artık full 2080 veriyor. Bende kullanıyorum ama kingdom yok o yuzden deneyemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safaklk -- 24 Şubat 2025; 12:29:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hep bakıyorum da süresiz ultimate sadece 6 aylık vardı o da 2400tl şimdi aylık paket Süresiz gelmiş bir de süreli vardı ucuz olan süreliydi
Bu arada 2080 i beğenen var mı? Ben palword oynamaya çalışıyorum 60 fps in altında alıyorum path of exile 2 oynayamaya çalışıyorum 30 fps alıyorum hatta bazen 15 yani 2080 artık çok işlevsiz
biliyorum.bunu yapmak da aklıma geldi tabiki ama işlemciden işlemciye ramden rame fark ediyor sonuçta hocam o yüzden dedim direkt düz gfnden oynayan varsa kesin sonuca ulaşayım dedim çünkü oyun çok pahalı ve ben grafik düşüren bi insan da değilim en az high-ultrada 1080p oynayabilmem lazım fps 40+ olmalı. yoksa satın almıcam oyunu pahalı baya zaten ve işin kötü tarafı epic sürümü yok gfnde. steam sürümünü almam gerekicek daha pahalıya gelicek.
-
Bence oyunu almak için para vermeyin zaten xbox gamepass te var, gamepass alın üstüne ultimate paket geforce now alın daha mantıklı olur
Gamepasste yok kardeşim oyun daha yeni çıktı zaten. sen ilk oyundan bahsettiğimi mi sandın yoksa? KCD 2den bahsediyorum ben hocam 1den değil
-
Aynen şimdi baktım yanlış görmüşüm.
Arkadaşlar GeForce now da fifa, pes falan neden yok?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Geforce Now Ultimate üyeliğimi satıyorum. 4 Temmuz 2025’e kadar devam ediyor yani 4 aylık üyelik gibi düşünün. Bitene kadar kendi hesaplarım da bağlı kalabilir birçok AAA oyun var. Ben Cyberpunk 2077 ve Indiana Jones oynamak için almıştım. AC Shadows da almıştım o da çıkışta oynanabilir olacak. PS5 Pro aldığım için onda oynayacağım boşa çıkacak. İlgilenen özel mesaj atabilir, normal alıştan daha uyguna bırakacağım üzerine hazır oyunlar da olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Mart 2025; 23:46:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 1 aylık ge FORCE now performance üyelik kodu var elimde ne işe yarıyor bu işe yarar bir şey mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Mart 2025; 20:20:23 >
Arkadaşlar merhaba.Forza horizon 5 aldım.Oyunu nvidia appden optimizasyonu yapınca çok hafif kasıyor,kapatınca ise ekstrem ayarlarda kasmadsn oynayabiliyorum.Ekran kartım 4060.Neden böyle bir şey oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 18 Mart 2025; 0:2:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba GeForce Now için OLED ekranlı bir tablet almayı düşünüyorum aklımda Matepad Pro var yalnız harmonios işletim sistemini kullanıyor Bu sistemin marketinde GeForce now var mı veya Web'den kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Yok mu bilgisi olan
Asıl sorunun cevabını bilmiyorum ama tablet alacagima macbook air alirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptop var zaten
OLED için tablet alıyorum
asssassin's creed bozdu programı resmen. 30 dk'dır sıra bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X