< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Ağustos 2025; 21:56:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (466. sayfa)
1 Mobil
-
-
Xbox Game Pass Ultimate abonesiyim, kütüphanem de eşleşmiş durumda. GFN'da PC Game Pass altındaki örneğin Anno 1800 oyunu var ancak Play tuşu aktif değil. UbiSoft Connect ve Steam storeları gözüküyor. Öyleyse neden PC Pass altında? Xbox konsolda bu oyuna Game Pass ile erişim var ve konsoldan oynayabiliyorum ancak GFN'da PC Game Pass altında gözükmesine rağmen oynatmıyor. Ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edison_emre -- 4 Eylül 2025; 2:27:45 >_____________________________ -
Ubisoft'un Game Pass ekli oyunlarını GFN üzerinden erişmek için lisans doğrulamasını launcher üzerinden yapması lazım. Yani, sistem ilk defa girerken lisans doğrulaması yapamıyor. PC üzerinden bir defaya mahsus girin akabinde GFN üzerinden devam edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hocam merhaba gta5 de şuan gamepass te onu da böyle çözebilir miyiz :)
_____________________________ -
Epic kütüphanemi de görmüyor geforce now bunun çözümü var mı acaba ? Tek tek eklemem lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kingdom Come Deliverance 2 Geforce Now Ses gelmeme Sorunu Çözüm
Eğer bu sorunu yaşıyorsanız Geforce Now ayarlarından sisteme girin, oyun dili kısmını İngilizce(Abd) yapın sonra oyuna girin. İngilizce açılacaktır. Ayarlardan dili Türkçe yapın sorun çözülmüş olucak. Ancak bunu oyuna her girdiğinizde yapmanız lazım yani GFN dili ingilizce seçilmiş olmak zorunda. Başka oyuna girerken gene Türkçeye almayı unutmayın GFN ayarlarından. Çözüm bu şekildeydi bi hayır duanızı alırım
Hocam PC üstünden game pass'ten mi giriş yapmam lazım oyuna önce, bu durumda oyunu pc'ye yükle kur aç vs süreci lazım, yanlış mı anladım?
TR’de ultimate paketi kullananlar kontrol edebilir mi yurt dışında 5080 aktif olmuş buraya da gelmiş mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Genel olarak standard ya da alliance serverler icin donanim vb merak edenler icin soyle bir websitesi var
_____________________________ RIG1:NZXT H1/AMD Ryzen 5800X/ASUS Strix B550I/Gigabyte Radeon 9070/Corsair 32GB RAM
RIG2:Fractal Design Node 202/Intel i5 7500/ASUS Strix B250I/ASUS Phoenix GTX 1060 6GB/Corsair 16GB RAM (Emekli) -
ofis için deneme amaçlı aldım en basit "maceracı paket 3 aylık", internet stabil değil hani vdsl 75mbit ama american truck simulator'da 60fps bile alamıyorum.anca 30'a çekince kendine geliyor. modları yüklemesi de uzun sürüyor.
evde sorun olmuyor ama 200/20 hızda, düzgün inernet lazımmış.
_____________________________ imza -
Ses gelmemesi sorunu dediğiniz hiç mi ses gelmiyor? Bende TR seçili ver herhangi bir sorun yapamadım. Mağaza Epic.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick | -
belki epicte sorun olmuyordur. steam benimki. ses sadece diyaloglarda gelmiyor geri kalan tüm sesler var. baktım bir çok kişi benim sorunu yaşamış ben de böyle bi çözüm buldum.yazayım dedim çözümü.
Bende tüm sesler geliyor ama dialog sesleri çok düşük, ana sesi %20 falan yapıp sistemin sesini fazla açıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick | -
Merhaba;
Performans paket aldım. Anno 1800 oyununu açıyorum, grafik ayarları LOW başlıyor. HIGH yapıyorum, yeniden başlatma gereklidir diyor oyun. Kapatıp açıyorum yeniden LOW başlıyor. Oyun ayarlarını hafızada tutmuyor. Bu sorunu yaşayan, çözen var mı?
Teşekkürler.
geforce uygulamasının ayarlarından "oyun içi grafik ayarlarını kaydet" seçeneği olması lazım, ordan yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Cinematic Quality Streaming - bu özelliği deneyen oldu mu? Ultimate paket ilk geldiğinde denemiştim rtx 4080 li sistemleri fakat yeşilliği bol olan oyunlarda (foliage) hareket halinde görüntü kalitesi inanılmaz düşüyordu. Merak ettiğim konu bu durumu iyileştirebilmişler mi?
Problem yaşadığım oyunlar: Indiana Jones and The Great Circle, Total War Warhammer 3, Path of Exile 2, Kingdom Come Deliverance, Witcher 3
Internet hızım 1000mbps. ISP: superonline
Kaynak:
nvidia.custhelp.comNVIDIA Supporthttps://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5711/~/what-is-the-geforce-now-cinematic-quality-streaming-%28cqs%29-mode%3F
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelobb -- 19 Eylül 2025; 11:23:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
battle.nette Diablo 4 var. Oyunu açtığım zaman olay butonu aktif olmuyor. Not yet diyor. Mağaza Battle.net seçili. Bu durumu başka yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2 ay zamanı kalan Ultimate üyeliğime 6 aylık Ultimate kodu girdim ama üzerine eklemedi, 2 ay boşa gitti, bu konuda bilgisi olan var mı? Destek adreslerine e-mail gönderdim ama dönüş olmadı, arayabileceğim bir telefon da yok…
Merhabalar. Bende bu sistemi kullanmayı düşünüyorum fakat aklıma takılanlar var. Özelden yardımcı olabilecek varsa dönüş yapabilir mi. Konuyu baltalamak istemiyorum sorularım ile 🫣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![Nvidia GeForce Now [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/48/76/e3/4876e3302d8650bf0a42d215a3def03b.png&t=0&width=480&text=1)
Hızlı