Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cocobongo555 , Abyrga
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.278
Cevap
197
Favori
572.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyunu düzgün oynıyim diye 680tl para verdim ultimate geforce now aldım oyun çıktı hala giremedim. sıra bekletiyor çok fena. ayrıca diğer oyunlarda test ettim dlss açmazsan cyberpunk ve controlde ultra ray tracing açıkken 30 fps bile veremiyor yazıklar olsun! ben bu ultimate hesapta gerçek 4080 olduğundan ciddi şüpheliyim. geçen sene yurt dışı ultimate sürümünü denemiştim cyberpunk dahil tüm oyunlar ultra ray tracing açıkken bile 120 fpse yakın veriyordu. bizimkinde 1080pde bile daha 30u veremiyor dlss acmazsan böle saçmalık olamaz.

Shadowsa hala giremedim böle bi şerefsizlik görmedim. sıra bekletiyor

edit:1buçuk saat oldu hala sıra bekliyorum. verdiğim para boğazınızda kalır inşallah Gfn yetkilileri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 20 Mart 2025; 13:18:39 >
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]BUSTERR.TRyoutube
    Assassin's Creed Shadows on Geforce Now Ultimate RTX 4080
    https://www.youtube.com/watch?v=XZMdmREyGS4
  • gfn performance'da genel olarak gelen ekran karti nedir ? ultimate 'de ki gibi orada da ssd ile sunuyorlar degil mi ? (oyun yuklemelerinde aşırı bekleme ..vb olmasın da )

• Geforce Now ultimate izlenimlerim;

-Performans (standart) Geforce Now'a kıyasla koşulsuz şartsız ssdli makineler geliyor ve bu ssdler aşırı hızlı

-Standart Geforce Nowdan daha iyi olsa da 4080in gücünü hissedemedim.

Verilen ekran kartlarının gerçek 4080 olduğundan ciddi şüpheliyim çünkü Control ve Cyberpunk'ı full ray tracingli ultrada açmaya kalktığımda (1080pde) 30un altında kaldı fps. 4080 ekran kartlı bir makine nasıl 30'u geçemez? Ha sonradan dlss ile fpsi 45-60 arasına almayı başardım ancak geçen sene ben globaldeki Ultimate Geforce Nowda dlss açmadan (tüm ayarlar full ultra) 90 küsür fps alıyordum.

-Velhasıl kelam Ultimate, standart Geforce Nowdan daha iyi olmasına rağmen Globaldeki Ultimate'in çok gerisinde.

-Bi de 4K 120 fps vaad ediyorlardı.Yalan.Hayal kırıklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 22 Mart 2025; 11:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-768F235F8

Bu mesaj silindi.

NVIDIA L40S ve amd epyc olanlar ai gpu ve server islemcisi mi ? sahip olmak cok kolay degil de o acidan sasirdim biraz .

• cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler yanlış ya da ayarlarınız yanlış. Ben de 3 aydır Ultimate kullanıyorum hatta video çekip burada paylaşıyorum performansı konusunda insanlar fikir edinsin diye.
    -Sistemin gpusu globaldekinden farklı değil, standart 4080’den daha güçlü, vram’i 19 ve 24 gb olarak değişiyor oyuna göre, bu örneğin Indiana Jones’ta en yüksek ayarlarda vram limitine takılmadan oynamayı mümkün kılıyor.
    -Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ek paketini ben bu sistemde oynadım. 4K+Ultra+Path Tracing+DLSS Perf ile ortalama 80 fps ile oynadım. DLSS Ultra Perf yaparsan 120 fps oynatabiliyor 4K’da. Ama ben görüntü kalitesini NVIDIA’nın lanse ettiği kalitede oynamak istediğim için performance seçtim. 4K’da Performance öneriyor. 1080p’de Quality öneriyor.
    -Native artık geçmişte kaldı, yakında tarih olacak. Hem görüntü kalitesi hem performans olarak DLSS şu an Native’in önüne geçti. Oyunlar da upscalerlar göz önüne alınarak yapılıyor. O yüzden 30 fps alıyor diye belirtmenizi bu konudaki bilgi eksikliğinize bağlıyorum. Native artık bir ölçüt değil. Sizin eskiden globalde 90 fps alıyorum şimdi 30 alamıyorum demeniz belki Path Tracing öncesi döneme denk geliyordur, normal RT ayarlarıyla alıyor olabilirsiniz ona bir daha bakmanızı tavsiye ederim.

Edit: Sizin için benchmark kıyası da yaptım alttaki linkten inceleyin. 1080P Path Tracing ile native 52 fps, normal RT ile 81 fps veriyor. 4K Path Tracing Dlss perf 85 fps, ultra perf 124 fps veriyor. Geforce Now ayarlarınızı kontrol edin 30 fps limiti koymuş olabilirsiniz.
    imgsli.com
    Cyberpunk 2077 Benchmark Geforce Now Ultimate - Imgsli
    https://imgsli.com/MzYyMzYx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 24 Mart 2025; 0:48:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bir sorum olacak,

1070 ekran kartım desteklemediğinden dolayı indiana jones oyununu oynayabilmek için önce pc game pass aldım sonrasında da geforce now performans gündüz paketini aldım.

Gamepass kütüphanesini gfnye bağlayarak oyuna girebildim yaklaşık 2 saat kadar oynadım.

Sonrasında rtx kilit işareti çıktı ve devam edebilmeniz için yükseltme yapmanız gerekli uyarısı verdi.

Belirtilen saatlerin (07:00-18:00) dışında oynamak istediğim için mi bu uyarıyı veriyor yoksa üyeliği yükseltmem mi gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 24 Mart 2025; 21:20:24 >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

Belirtilen saatlerin disinda oynayinca oyle oluyor. Zaten o saatlarin disinda uyelik durumuna bakarsan basic yaziyor olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    18:00-19:00 arası bile oyunda olmama rağmen uyarı vermedi ondan şaşırdım hocam sağolasın yardımın için yarın tekrardan deneyeyim.

• PS TR'den sonra NVIDIA TR de tweet attı

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • busterr kullanıcısına yanıt

Hocam bilgi için teşekkürler hocam,ancak upscale performans yapınca berbaat gözüküyor bi zahmet onu seçmedim tabiki, önce native sonra quality seçtim yoksa performansı seçince artıcağını ben de biliyorum. Gfn kendi ayarları 120fps şeklinde ayarlı yani hem GFNde hem de oyunda 30a sabit değil oyun. Ayrıca ne demek "Native artık bir ölçüt değil."? 4080 gibi hayvani bir kart bile native 60 veremicekse insanlar niye alıyor bu kartı? her oyun sırtını dllsye yaslıcaksa son dönem oyunları gibi her oyun optimizasyon problemi ile çıkacak demek. "Native artık bir ölçüt değil." kafası çok yanlış, oyun ve ekran kartı firmaları sırtını dlls gibi görüntü kalitesini pastelleştiren berbat teknolojiye sırtını dayamış yan gelip yatıyor ve oyunculara müthiş kart yaptık diye kakalıyorlar. Ben halen 1080pde 4080in native performansından oldukça rahatsızım, Shadows, Control ve Cyberpunkta fps resmen yerlerde nativede. Yazık valla bütün firmalar böle sırtını dllsye yaslıcaksa ve sizler yani biz gamerlar bunu kabulleneceksek daha çoook optimize sıkıntılı oyun görürüz hocam.

Neyse yanlış da anlaşılmak istemem amacım tartışma çıkarmak değil, sadece görüşnüze katılmıyorum ve sebeplerini açıklamak istedim .iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 30 Mart 2025; 0:35:6 >

Akis cozunurlugunu 2160p yapinca da mi sorun oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam oyun firmaları eskiden bende çok eleştirmiş bir insanım ama dlls konusunda esas suçlu maalesef oyun yapımcıları değil ekran kartı üreticisi Nvidia.

5000 serisi itibariyle mesela daha çok Dlls kullanmaya mecbur olacak oyuncular çünkü bu kartlarla birlikte gelen Dlls sahip olduğu bir özelliği yapımcılar mecbur desteklemek zorunda.

• Arkadaşlar merhaba.
    Geforce + ubisoft üyelik 500tl diyor onu alırsak ubisoftun oyunlarını ücretsiz mi oynatıyor yoksa oyunlardada satınalmamız mı gerekiyor

Fiber internet gelmiş 700mbit deneme için 1-3 aylık paket bakalım dedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 7 Nisan 2025; 17:21:47 >
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.