![]() |
Norveç Halden Yüksek Güvenlikli Cezaevi vs Ankara Yenişehir KYK Kız Yurdu

-
-
8 kişilik oda. Böyle şeylerin çoktan bitmiş olması gerekirdi. Nefes alacak yer yok.
-
AAa ranzalarda merdiven var, birde üst yataklarda korkuluk. Ben hiç düşmedim ama düşüp kafa göz patlatan çok oldu... Güvenlik baya yükselmiş
Bu arada asosyal norveçlilere iki çift lafım var, lan biraz kaynaşın, bir araya gelin toplaşın, havası gibi soğuk insanlar.
-
Ben söylüyorum bu artık son. AKP'nin öğrenciye, gence verdiği değer budur.
Ya gidecekler ya gidecekler. Daha kötü duruma düşmemek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlardan önce her oda 2 kişilikti bunlar geldi 6 kişilik oldu
-
Resimdeki oda 8 kişilik.
-
Komünist Sovyetler'de bile böyle öğrenci yurtları yoktu.
-
böyle koğuş tipi 6-8 kişilik odalar çok güzel oluyor yav
tek sıkıntı erkek yatakhanelerinde kapı önlerinde anıran hanzolar millet uyuyacak vakit imza föyesine imza atıldıktan sonra gürültü yapıyorlar
bence sıkıntı yok sadece oda biraz daha geniş olsun 6-8 kişilike devam iyidir
-
Şurada yaşayan öğrencinin kolay kolay uyuyabildiği bile şüpheli.
Üniversite olup olmadığı belli olmayan okulların yurtlarıda böyle olur anca. Değerimiz bu kadar.
-
Sağdaki ceza evidir dedim sonra Norveç vs Türkiye dedim içime bir kuşku düştü
bir tarafta 5 milyon nüfus bir tarafta 8 milyon öğrencili ülke
-
-
bunlarda kyk imiş.balık istifi...
-
Gençlerden fazla oy yok arada göz boyamak için güzel yurtlar yaparlar o kadar onun dışında bize pek hizmet yapmazlar.
İsim vermiycem bizim ünide Saat 8 de stadyumun ışığı kapatılıyor benim atlet kız arkadaşım vardı karanlıkta koşuyordu.
Bunlar ne gence sahip çıkar ne önlerini açar...
Burada nasıl ders çalışılır ki? Olmaz ya. Askerde böyleydi ama orada ders mers yoktu.
Üstte yatsan biri ışık açar gözüne gelir, 8 kişi aynı anda yatmaz. Film açar, gürültü yapar en sonunda kavga çıkar.
-
50 kişi kaldığımız koğuş bunlardan daha ferah daha iç açıcıydı
Bu odalarda bende kaldım 2 sene, merdiven ve korkuluk yoktu. Üstümde 2 metrelik bir çocuk yatıyordu, ayağını direk üst yatağa atarak çıkıyordu
-
Bazıları aylık 1000 liraya kral dairesi istiyor sanırım.
1. Kral dairesi olsun
2.Ucuz olsun
3.lüks olsun
4.Her şey mükemmel olsun
-
Rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
8 kişilik oda. Böyle şeylerin çoktan bitmiş olması gerekirdi. Nefes alacak yer yok. |
Ben söylüyorum bu artık son. AKP'nin öğrenciye, gence verdiği değer budur.
Ya gidecekler ya gidecekler. Daha kötü duruma düşmemek için. |
Komünist Sovyetler'de bile böyle öğrenci yurtları yoktu. |
bunlardan önce her oda 2 kişilikti bunlar geldi 6 kişilik oldu |
Şurada yaşayan öğrencinin kolay kolay uyuyabildiği bile şüpheli. Üniversite olup olmadığı belli olmayan okulların yurtlarıda böyle olur anca. Değerimiz bu kadar. |
%80'inin işsizliğini 4-5 sene ertelemek için gittiği bir yerde bunların barınma masraflarını ben neden cebimden ödüyorum? Üniversite eğitim yeri değildir. Eğitim dediğin lisede biter. Üniversite insanın kendine yaptığı yatırımdır. İnsanın kendine yapacağı yatırımı millet neden cebinden ödesin? Eğer öğrenci başarılı ise zaten bir şekilde özel üniversiteden burs+barınma sağlar kendine karşılıksız. Eğer başarılı değilse de ve yine üniversite okumak istiyorsa risk alsın düşük faizli öğrenim kredisi çeksin ya da okurken çalışsın ya da babasından alsın beni ilgilendirmez. Milletin okuyacağı üniversitenin parasını millete yüklemek kadar saçma bir şey yok. |
Hahahah bu ne lan köle kadar anca değer gören sezonluk turizm işçisini bile 8 kişilik odada tutamazsın |
Burada nasıl ders çalışılır ki? Olmaz ya. Askerde böyleydi ama orada ders mers yoktu. Üstte yatsan biri ışık açar gözüne gelir, 8 kişi aynı anda yatmaz. Film açar, gürültü yapar en sonunda kavga çıkar. |
Bu odalarda bende kaldım 2 sene, merdiven ve korkuluk yoktu. Üstümde 2 metrelik bir çocuk yatıyordu, ayağını direk üst yatağa atarak çıkıyordu |
Benzer içerikler
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- erlik kimdir
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- elektrikli traktör ne oldu
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- togg t10x v1 kredi
- 2024 en çok satan arabalar
- disney plus reklamlı
- togg fiyat 2025 kredi kampanyası
- en iyi hava durumu uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X