Şimdi Ara

Norveç Halden Yüksek Güvenlikli Cezaevi vs Ankara Yenişehir KYK Kız Yurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Askerde kaldığım koğuşlar daha iyiydi.

• Orada zaten ders çalışılmıyor. Ders için ayrı derslikler var kütüphane gibi.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

%80'inin işsizliğini 4-5 sene ertelemek için gittiği bir yerde bunların barınma masraflarını ben neden cebimden ödüyorum?

Üniversite eğitim yeri değildir. Eğitim dediğin lisede biter. Üniversite insanın kendine yaptığı yatırımdır. İnsanın kendine yapacağı yatırımı millet neden cebinden ödesin?

Eğer öğrenci başarılı ise zaten bir şekilde özel üniversiteden burs+barınma sağlar kendine karşılıksız.

Eğer başarılı değilse de ve yine üniversite okumak istiyorsa risk alsın düşük faizli öğrenim kredisi çeksin ya da okurken çalışsın ya da babasından alsın beni ilgilendirmez.

Milletin okuyacağı üniversitenin parasını millete yüklemek kadar saçma bir şey yok.

• şöyle şeyler yapacaklarına barajı geri getirip 100k sınırı koysalar daha iyi olacak

• Ortaya 2 ranza daha atılır aslinda. Dusunememisler demek ki !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt

Asıl sorun belirttiğiniz yerde zaten .İlçelere dahi 4 yıllık fakülteler açılmaya başlandı. Ben 2004 yılı üniversiteyi kazandım. 20 bin sıralama ile gittiğim bölüm şu an 250.000 sıralama ile alıyor. O sıralar üniversite sayısı azdı ve gerçekten kapasitesi olan gidiyordu.Simdiki çocuklara soruyorum 10 tanesinden 9 u üniversiteyi gezip eğlenecek yer olarak görüyor. Niye böyle düşündüklerini sorduğumda "zaten herkes işsiz ki "diyorlar.Belki haklılar. Ancak çok çok az bir kesimden ben şu üniversitenin şu bolume gidip ileride şu mesleği yapmak istiyorum şeklinde bir karşılık alıyorum.

Hükumetin derhal kademeli olarak üniversite sayısını azaltmaya başlaması lazım.Dusen akademisyen kalitesini konuşmuyorum bile

• Hahahah bu ne lan köle kadar anca değer gören sezonluk turizm işçisini bile 8 kişilik odada tutamazsın

• Bu soldaki bildiğin hapishane koğuşu.

• Norveç hapisanesi bu, algı yapmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okumayın abi o diplomalar bu çileye değmez omg

sen barajı kaldırır ilk 200 bine bile giremeyen adama üni okutursan kaynaklar bu hale gelir

• Öyle yerde nefes bile alamazsın doğru düzgün. Yapılan şey gaddarlıktır.

• Kyk kız yurdu Allah kurtarsın

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Askerde daha beterini görüyoruz bence kızlar 8 kişilik odaya şükretmeli.  

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Bakalım yeni hükümet gelirse esnaftan ve işsizlik oranının artmasından korkmayıp üniversiteleri kapatacak mi? Bir kaç bin akademisyenin işsiz kalmasından korkmaz herhalde.
    İşsiz sapsiz kalmasınlar diye en az 4 yıl boş boş üniversitede takılıyor gencler. Eğer üniversiteye giremeseler en azından artık eğitim hayati da bitti deyip daha erken hayata atılmaya çalışacaklar. Mecbur bir şeye yönelecekler. En azından yarısı böyle olsa iyi bence.
    Kalan kalifiye üniversiteler de iyi hocalar ve iyi imkanlar ile iyi öğrenciler yetiştirsin.
    Hadi her şehirde en az 1 üniversite olsun derlerse anlarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni hükumetin yeteneklerini bilemem ancak 6li masadaki liderlerin şu an önüne gelen herkese mavi boncukları dağıtmalarıni göreve geldiklerinle radikal bir karar alamayacaklarinin göstergesi olarak görüyorum. Dikkat edin önlerine gelip yakınan herkese biz düzelteceğiz bize güvenin vs gibi cümleler kuruyorlar.Yani herkesin mi işini halledeceksiniz ?

Eyt ? Çözeceğiz, Kur ? İndireceğiz, yurt? Halledeceğiz vs vs

Chp lideri geçenlerde motor kuryeleri merkez binada ağırlayip sözüm söz sizin de sorunlarınızı çözeceğim dedi

Bu şekildeki bir muhalefet göreve geldiğinde akademisyenlerin (sözde) çarkina çomak sokabilir mi?

Maalesef geri dönüşü çok çok zor bir uygulama oldu üniversite meselesi

• Üniversite sayısı ve nüfus arttıkça 10 kişi de olur, askeriye koğuşu gibi 50-100 kişi de. Hükümetin politikası ülkeyi çok nüfus, az refah ve etnik çorba olarak Hindistanlaştırma üzerine.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.