Şimdi Ara

nokia için hala bu ısrar neden?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden telefon pazarında nokia ve ericssondan başka adam akıllı telefon yoktu doğal olarak herkes ericsson u tercih etmektense nokia alıyordu ama şimdi pazar genişledi samsung siemens lg v.s. birçok kaliteli ve karizmatik telefon varken hala bazıları nokia da ısrar ediyor neden?

• bekli ikinci elde daha kolay satılabildiği için
    belki siemens gibi çabuk bozulan telefonlar üretmediği için
    belki çoğu firma gibi hiç ele alınmayacak telefonlar üretmediği için
    belki özellikleri en iyi telefonları ürettiği için
    belki kullananın yıllarca kullan dığı telefonlar ürettiği içindir
    kim bilir bende anlamadım insanlar neden bu kadar nokia hastası...!
  • nokia bence Türkiyede böyle başka ülkelerde böyle değildir
  • A380 Tebrik Ederim Kardeşim nokia adı batsın ayuu nun ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

A380 Tebrik Ederim Kardeşim nokia adı batsın ayuu nun ....

bu ne yaa...!
    ne alıp veremediğiniz var nokiayla annamadım
    ben nerdeyse 50 telefon değiştirdim
    küçük telleri saymazsak bikaç defa başka tellere geçtim ve pişman oldum
    artık çıkan telleri izlemiyor nokianın çıkardığı telleri izliyorum nerdeyse
    artık tel fiyatlarıa değil nokia fiyatlarına bakıyorum...!
    eğer ki çok telefon değiştiriyosan anlarsın benim dediğimi...1

• quote:

Orjinalden alıntı: A380

nokia bence Türkiyede böyle başka ülkelerde böyle değildir

evet hem türkiye hem dünyanın en çok satan telefonu nokia.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

nokia bence Türkiyede böyle başka ülkelerde böyle değildir

evet hem türkiye hem dünyanın en çok satan telefonu nokia.

siz nokia deyin biz ona kısaca ''dünya telefon devi'' diyoruz...!
  • siz kabul etsenizde etmesenizde adamlar çatur çutur satıyolar
  • samsung e900 gibi yaptıgı bir tane telefon gösterin gösteremezsiniz çünkü nokia o kadar küçük bir telefon yapamaz elinde o teknoloji yok yapsa yapsa büyük telefonlar yapar
  • Nokia iyi markadır ismi var kaç yılın kalitesi piyasanın önde gelen markası pazar lideri daha ne olsun...
  • Şimdiye kadar hep Nokia pahalı diye başka merka telefonlar aldım. Birçok marka kullandım birtekım şeylerden dolayı hepsinde az da olsa pişmanlığım oldu. Ama kendi gereksinimlerimi karşılayabilecek Nokia modelini (6680) seçip aldım çok memnunum.

"Verdiğim para sonuan kadar helal olsun" diyebildiğim için belki de nokia.

Eskiden Symbian kullanmazdım. Şimdi dolayısıyla kullanıyorum. Bir sürü program yükliyebiliyorum.

"Vay be bu program da varmış" diyebildiğim için belki de nokia.

Bir yere misafirliğe vs. gittiğimde, şarjım bittiğinde;

"Bizde nokia şarj aleti var" diyebildikleri için belki de nokia.

Ama bence senin yaptığın gibi bu anlamsız nokia düşmanlığına karşı bu satırları hiç teredditsüz yazabildiğim için nokia.

Önemli Not: Hiçbir markaya karşı değilim isteyen istediğini alır kullanır. Hereksin kendi seçimidir. Bende hemen hemen bütün markalarda telefon kullandım. En azından elime alıp inceledim ama nokia kadar basit, kullanışlı ve sağlamına rastlayamadım bilginize.

______________________________________________________________________________________________

quote:

samsung e900 gibi yaptıgı bir tane telefon gösterin gösteremezsiniz çünkü nokia o kadar küçük bir telefon yapamaz elinde o teknoloji yok yapsa yapsa büyük telefonlar yapar

Samsung da Nokia kadar sağlam telefon yapamaz.
    Samsung da Nokia kadar kullanımı kolay telefon yapamaz.
    Samsung da Nokia kadar program desteği olan telefon yapamaz.
    Samsung da Nokia kadar satamaz.

Zaten nokianın büyük modelleri genelde telefon değil smartphone İkisi birbirinden farklı kavramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 4 Eylül 2006; 0:11:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Şimdiye kadar hep Nokia pahalı diye başka merka telefonlar aldım. Birçok marka kullandım birtekım şeylerden dolayı hepsinde az da olsa pişmanlığım oldu. Ama kendi gereksinimlerimi karşılayabilecek Nokia modelini (6680) seçip aldım çok memnunum.

"Verdiğim para sonuan kadar helal olsun" diyebildiğim için belki de nokia.

Eskiden Symbian kullanmazdım. Şimdi dolayısıyla kullanıyorum. Bir sürü program yükliyebiliyorum.

"Vay be bu program da varmış" diyebildiğim için belki de nokia.

Bir yere misafirliğe vs. gittiğimde, şarjım bittiğinde;

"Bizde nokia şarj aleti var" diyebildikleri için belki de nokia.

Ama bence senin yaptığın gibi bu anlamsız nokia düşmanlığına karşı bu satırları hiç teredditsüz yazabildiğim için nokia.

Önemli Not: Hiçbir markaya karşı değilim isteyen istediğini alır kullanır. Hereksin kendi seçimidir. Bende hemen hemen bütün markalarda telefon kullandım. En azından elime alıp inceledim ama nokia kadar basit, kullanışlı ve sağlamına rastlayamadım bilginize.

bence de isteyen istediğini alır ama senin yazdığın anlamsız
    şu an en azından türkiye de rakipsiz olan bir markaya karşı hemde...!

• Alıntısını yaptığın arkadaş Nokia' yı övmüş zaten. Yanlış anlaşılma var galiba. Arkadaşın mesajındaki ''basit'' kelimesi kullanımı kolay anlamında söylenmiş.
  • arkadaşlar en iyi telefon sahip olduğunuz telefondur
    benim favorimde sagem
    fakat nokia SE ve samsung lider modeller ve motorola ayrıca uzakdoğuda çok farklı ve üstün modeller var.
    windows işletim sistemli smartphonelerde güzel
    mpx220
    ve tabiki piyasaya sürebilirler ise artık seneye yazın mı olu bilinmez sagem mw 06
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Alıntısını yaptığın arkadaş Nokia' yı övmüş zaten. Yanlış anlaşılma var galiba. Arkadaşın mesajındaki ''basit'' kelimesi kullanımı kolay anlamında söylenmiş.

Ben öyle demek istemiştim ama arkadaş yanlış anlamış galiba.
  • Nokia 2. eldede tutuluyor ama sırf bunun için almazdım doğrusu. Bizim ülkede reklamı çok iyi yapıldı diye düşünüyorum. Halbuki nokianın alternatifleri çok fazla.
  • ama nokia süper teller yapıo başka hangi marka o kadar ii tel yapıo
  • Türk halkının kafasında '' Nokia en iyisidir '' düşüncesi yerleştiği için büyük bir çoğunluk Nokia'yı tercih ediyor. Örneğin Symbian'ın ne olduğunu bilmeyen birisi bile telefonun üstünde Nokia yazdığı için o telefonu satın alıyor.

Talep yüksek olunca fiyatlar da ani ve fazla düşüşe uğramıyor. Satarken de çok zarar edilmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Türk halkının kafasında '' Nokia en iyisidir '' düşüncesi yerleştiği için büyük bir çoğunluk Nokia'yı tercih ediyor. Örneğin Symbian'ın ne olduğunu bilmeyen birisi bile telefonun üstünde Nokia yazdığı için o telefonu satın alıyor.

Talep yüksek olunca fiyatlar da ani ve fazla düşüşe uğramıyor. Satarken de çok zarar edilmiyor.

şimdi n91 ve n80 al bir hafta sonra 500 kaat rahat zarar edersin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.