Şimdi Ara

Bu kadar memnuniyetsizlik doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, uzun zamandır türknet aklımın bir kenarında duruyordu akk kalkması da bunun cabası oldu ama gel gelelim ki kafamda deli sorular var. İlla ki her üründen memnun olan da çıkar memnun olmayan da ama işin önemli kısmı hangi tarafın fazla olduğu.
    Şuan TT kullanıyorum. 50gb akn 16 lık paket bu paket akn harici hız olarak yeterli çünkü modem de yok bölge olarak da desteklemiyor. Konsolda genelde oyunu gece indirmeye bırakıyorum çünkü inerken bant genişliği muhabbetinden evde internet çok kötü oluyor.
    Bu şartlar göz önüne alınırsa acaba Türknete geçme riskine girmek gerekir mi ? TT bu pakete 45 tl olarak sunmuştu ve ek olarak ev telefonunu söylediğimde taahhüt sonucu 10 tl indirim olabileceğini belirtti ( sabit hat kısmını aradığımda indirim olmadığını ancak özel olarak tanımlanırsa olacağını söylediler.)

Şuan aşırı kararsız kaldım. Türknet müşteri hizmetlerinden bir defa davet için arandım ama arkşıda ki müşteri temsilcisi sanki ben aramışım gibi konuşmaya başladı ve olaydan bi haberler sorulara doğru düzgün cevap gelmedi hani başvuru yap olsun bitsin gibi konuşuyorlar.

Sizce ne yapsam ? Şimdi geç sonra beğenmezsen geri dön muhabbeti de olamz 192 tl bağlantı ücreti talep ediliyormuş.

• Eğer TT den geçiş yapacaksan sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ben Superonline'dan geçiş yaptım. Bütün geçiş işlemlerini Türknet hallediyor siz hiç bir şey yapmıyorsunuz. 1 dakika bile internetsiz kalmadan Türknet'e geçtim. Türknet'e geçtiğim ertesi günü Superonline aboneliğim iptal edildi.

Sorun çıkmamasının nedeni zaten aktif bir port var, aktif bir altyapı var tesisatta sorun yok. Sadece iss değişiyor. Sorun yaşayanların çoğu sıfırdan internet bağlatanlar oluyor genelde.

Abone olmayı düşünüyorsanız internet üzerinden abone olun müşteri hizmetleriyle uğraşmayın sorunlar olabiliyor. Ev telefonunuz varsa "ev telefonum var" kısmından bilgileri girersiniz. Ev telefonu numaranızda taşınmış olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: elenion

Mevcut internet var. Acaba bu kullanıcı adı gelmedi sinyal gelmedi muhabbetleri de mi sıfır bağlantıda oluyor ? Birde sizce değer mi sağlayıcı değişimine

Kullanıcı adı ve şifresi gelmemesi zor bir ihtimal öyle bir şeye denk gelmedim hiç burada. Sinyal gelmemesi vs. sorunların çoğuda sıfırdan bağlantıda oluyor. Çoğu altyapı, ankastre, portlarla alakalı durumlar. Senin aktif bir internetin varsa zaten portunda, altyapında vs sorun yok demektir. Aktif bir internet kullanan kişi iss değiştiriyor adsl bağlantısını kaybetmez.

Benim geçiş sürecim aşağıdaki gibi. Dediğim gibi sorun çıkacağını sanmıyorum ama bu sorun çıkmayacağı anlamına gelmez. %1 ihtimal bile olsa ne olacağı belli olmaz :)
    Fikrimi soracak olursan ben memnunum. AKK yok, sınır yok. Fiyat gayet makul hatta ucuz bile gelir bu hizmete göre. Ancak senin bileceğin iş tabii.

29 Eylül 2017: İnternet üzerinden başvurumu yaptım
    30 Eylül 2017: Evraklarımı Türknete göndermek üzere kargoya verdim
    02 Ekim 2017: Evraklarım ellerine ulaştı.
    03 Ekim 2017: Telefonda onayımı aldılar.
    04 Ekim 2017: Saat 20.30 da internet kullanıcı adı ve şifremi sms olarak gönderdiler. Modem kurulumunu yaptım. 5dk önce superonline internetimi kullanırken 5 dk sonra türkneti kullanmaya başladım. İnternete sorunsuz bir şekilde bağlandım. Hız sorunu vs. yok.

TurkNet bireysel iş birimi müdür yardımcısı Sinan Kurmuş aşağıda ki videoda söylemişti. En kolay yöntemin geçiş yapmak olduğunu. 36. dakikadan itibaren izleyin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 13 Ekim 2017; 1:43:54 >

• Çok teşekkür ediyorum Peki son sorum benim sözleşme 1 ay sonra bitiyor, taahhüt bitiminde mi yoksa 1 gün kala mı göndersem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srebrenica

Sorun yaşamayanlar interneti olup geçiş yapanlar değil yalın internet kullanıp geçiş yapanlar benim gibi. Telefon hattı olanlar sorun yaşamıyor.

Valla hocam bende yalın internet kullanarak geçiş yaptım superonline'dan. Hiç bir sorun yaşamadım geçerken. Siz ne gibi bir sorun yaşadınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 13 Ekim 2017; 16:2:11 >

Orijinalden alıntı: elenion

Ne bileyim adam yazmış 2 gün önce 75 mbit şimdi 2 şikayet açtım bilmem kaç gün geçti dönüş yok vs gibi

Evet doğrudur destek ekibi zayıf kalıyor sorunu çözmede. Ama dediğim gibi senin sorun yaşayacağını sanmıyorum. Şuan TT kullanıyorsun internetin var ve sorunsuz kullanıyorsun. Türknet'de aynı altyapıyı, aynı portu, aynı hattı kullanarak sana interneti verecek. Yani değişen şey sadece iss değişecek olay tamamen bu. Neden sorun çıksın ki?

Ulen bende Türknet'i pazarlıyorum resmen. Cem Çelebiler görse işe alır yemin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 13 Ekim 2017; 16:1:3 >
  • Taahhüt yok ama geri TT dönüşte TT benden 192 TL mi alacak bir konuda bağlantı ücreti 192 TL oldu yazmışlar

• Kardeşim kesinlikle türknet e gecmelisin sorun yasayanlar elbette oluyor ama bu tum iss lerde oluyor ayrica ben daha cozulemeyen bir sorun gormedim aceleci laftan anlamayan ariza kaydi birakip 2 gun sabredemeyip 10 tane ariza kaydi actirip isi iyice karistiran kullanicilari cok gordum ama.

Ben once adsl ile basladim turknete 3 ay once vdsl destegi gelince gecis yaptim gecis surecim biraz sikintili oldu 1 hafta kadar internetsiz kaldim sonra internetim geldi telefonum kesildi vs.

bu sorunlarin kaynagida turktelekomun hizmet verdigi saha ekibi olacak adamlardi saha ekibi ile diyalogumuz su sekilde

Ekip:kardesim internet arizaniz varmis.

Ben: yok benimki ariza degil vdsl e gecis.

Ekip:burada vdsl port yok.

Ben : ama sistemde gorunuyor

Ekip: yok kardesim yok oyle bisey

Sonuç yok

2 gun sonra

Ekip:kardesim ben saha ekibinden ariyorum sana 76000 hiz vermisler sorun bundan kaynaklaniyor cok hizli sinyal alamiyorsun bunlar masa basindan ne yaptiklarini bilmiyorlar bu hizi alman mumkun degil soyle dusursunler 16000 yapsinlar

Ben:ya olurmu kardes burada vdsl port var bu hizi alabilirim

Ekip:kardesim alamazsin burada vdsl port yok.

2gun sonra:

Ekip: Kardesim bak oncede soyledim 76000 hiz veriyorlar burada boyle bir port yok

Ben :( tabi artık bagirarak konusuyoruz)kardesim bak buradaki saha dolabina vdsl kartı telekoma ben muracaat edip taktirdim ben ilgilendim olduğunu biliyorum( aynen oyle oldu) sen yalan soyluyorsun.

Ekip:Kardes bak sen turknet kullanicisi oldugun icin seni vdsl porta aktarmayiz tekekoma gecersen bu hizi alirsin.

Ben: Oylemi hadi bakalim goruselim.

Durumu aynen turknete aktardim.

1 gun sonra.

Ekip: kardes baglantiniz gerceklesti bilginiz olsun.

Ben :tesekkurker

1 hafta surdu ama sorunum cozuldu.

Sonuc olarak suan 76 mbps in tadini cikariyorum.

• Kardesim sana birde pm attim bakabilirmisin.

• Gördüm davet linki vs atmışsınız. Ama geçiş sürecinde 1 hafta internet olmazsa benim işlerim aksar sürekli evden de olsa mail trafiğim oluyor sipariş geçiyorum vs 1 hafta beni süründürür bir de o internetsiz olan bir hafta faturalandırlırsa hiç bir esprisi kalmaz. Zaten baştan sorun olacaksa tadı kaçar

• slm türknet varken diğerleri boştur bsna göre sıfırdan internetim 3 günde bağlandı, alt yapım max 35 destekliyor çıktı ben 33 alıyorum, akk kalkınca 3,5 gün dalgalanma düşme oldu hız düşme kaydı bıraktım aynı gün akşamı düzeldi, şuan 33 mbit akk siz 1000 dk 59 tl bundan iysi canları saolsun adamlara helal olsun o kaddar _)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 13 Ekim 2017; 22:39:38 >
  • Turknet sitesinden sorgulama yaptınız mı?Şu anda adsl kullanıyorsanız ve sorgulamada vdsl çıkarsa,aynı portu kullanmayacaksınız demektir.Ama 35 mbps alabileceğiniz görünüyorsa hiç düşünmeyin deneyin.Sorunsuz kullanırsanız iyiki geçmişim dersiniz.

• Önemli olan müşteri hizmetlerini arayıp adres bilgilerini verdiğinizde onların söylediği.Fakat o da genelde adresten sorgulama yaptığınızda görülen hız oluyor.Şuan 35 ise 35 dir.16 yazdığı zamanlar boş vdsl portu yoktur.Şuanda vardır 35 görünüyordur.Misal ben 35 hız aldım.1 ay sonra sorgulama yaptığımda bakır altyapı yok diyor.Yani adresimde boş port kalmamış.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.