Şimdi Ara

nokia için hala bu ısrar neden? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ay once 300 ytl ye aldığım siemens telefona 50 ytl para verdiler.. oda kutusunun hatrına.. Çok gezen biriyim sürekli yanımda şarjımı taşımak istemiyorum.. Nokia heryerde var.. Nokia küçük tel üretmesini bilmiyor diyene 8800 al senin olsun.. :) d900 3 ay önce 750 ytl ye satılırken şuan neden 400ytl cevp?:) Nokia işi biliyor tank gibi teller yapıyor. düşüyor nemleniyor hiç bişi olmuyor.. Bana göre yorum bu.. Şuan ki türkiyedeki tel pazarına bakarsak çoğunun yorumu bu:)
  • Beni SiniR ETMEYİN!.....

Dünyanın Gelmiş GEÇMİŞ EN İYİ TELEFONU.

Panasonic g450 dir...

neden mi?
    1. kattan aşağı düştü bir şey olmadı
    aaaa Dede bak düşünce bir şey olmuyor diyip bir daha attım yine bir şey olmadı...
    misafirlikte 3. kattan Betona düştü Yine bir şey olmadı... (eğilen anteni saymazsak)
    sınıfta sim kartını çıkarıp onlarca kere FUTBOL OYNADIK telefonla Bir şey olmadı... (Boyası Kalktı sadece)

Deniz suyuna düştü lan bu alet...
    Deniz gözlüğüü bulut çıkarana kadar 10 dk suda kaldı...

Telefon akşama sorun çıkarmadan açıldı...

TEKRAR SÖYLÜYORUM...

DüNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ TELEFONU PANASONİC G450 dir

• Ha eklemek isterim
    8-9 yıl önce bu telefonu 180 küsür YTL ye aldık Tamam?
    günümüz itibariyle bir arkadaşım antikadır 20 YTl sayarım dedi

Dahası da Var. bir keresind iş olsun diye gittigidiyor diye bir alışveriş sitesine telefonu koydum
    sitenin altı üstüne geldi.
    o telefon sende kalsın ben sana para vereyim kendine telefon al diyen bile oldu

O KADAR DEĞERLİ BİR TELEFON YANİ!...

Tekrar Söylüyorum panasonic g450 dünyanın gelmiş geçmiş en iyi telefonudur...

Nerde o eski telefonlar...
  • ko
    quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Ha eklemek isterim
    8-9 yıl önce bu telefonu 180 küsür YTL ye aldık Tamam?
    günümüz itibariyle bir arkadaşım antikadır 20 YTl sayarım dedi

Dahası da Var. bir keresind iş olsun diye gittigidiyor diye bir alışveriş sitesine telefonu koydum
    sitenin altı üstüne geldi.
    o telefon sende kalsın ben sana para vereyim kendine telefon al diyen bile oldu

O KADAR DEĞERLİ BİR TELEFON YANİ!...

Tekrar Söylüyorum panasonic g450 dünyanın gelmiş geçmiş en iyi telefonudur...

Nerde o eski telefonlar...

konuyla alakalı değil ancak bende panasonicin gd92 adlı modelini kullanmıştım.oda çok sağlam bir modeldi..

• teşekkür ederiz bostancı
  • Allahtan beni bloklamissin,bloklamamis olsan daha baska neler zirvalarsin bilemiyorum.Iisne gelmeyince adama ninni gibi gelir tabi yazilanlar.Simdiye kadar zirvaladiginiz yorumlar ve bunlara verdigim cevaplari sikayet edip sildirdinde ne oldu Mymobil nickli onemli sahsiyet.

Aklin sira bloklayip yazdiklarimi okumuyorsun dikkate almiyorsun degilmi,kendini bu sekilde avutup yazdiklarima bu sekilde karsilik vererek ancak kendini avutuyorsun.Yazdiklarimi okusan ne olur okumasan ne olur.Seni dikkate alan zaten yok.Bundan sonra sonra cikip bu kisinin yazdiklarini alinti yapmayin diye yazma.Komik oluyorsun hemde oyle boyle degil.

Benim mesajim ustune yazdigi mesaja,cevap verdigim icin bana,""Niye gocundunki sana kemik atan aldumu""Gibi bir cumle yazip,inkar eden,ardindan beni kast ederek yazdigini belirtmek zorunda kalan,kisi hakkindaki dusuncelerim senin icinde gecerli.Sizde azicik haysiyet namina birsey varmi cok merak ediyorum.

Kendinize bir bakin ondan sonra falancanin tavuguna kis diyin.Nokia Samsung Motorola,butun markalari kullanirim.Buna yabanci hayranligi diyenede gulerim.Sanki Bu saydigim markalarin ayarinda,Turk mali muadili varda biz kullanmadik.Yorum yaparken azicik mantikli yorum yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 6 Kasım 2007; 10:01:51 >

• bu başlıklar hep kavgayla biter zaten...
    birileri birilerini ezmeye çalışır...

burda bi topluluğuz, herkesin kendi düşüncesi var bu konuda, başkalarının düşüncelerine önem veren insanlar da var,
    ondan burada biraz fazla vakit harcıyoruz belki...
    herkesin telefondan beklentisi farklıdır...
    kimisi karizma olsun ister, kimisi işlevsel olsun, kimi sürekli bızıklayım ister, kimi nefes alsın yeter pardon yani arasın msj göndersin yeter der...
    ki biraz da aksesuar boyutu var kesinlikle telefonların, tarz olayı var...
    bu hat nokiada pek net değil bu bi gerçek...
    bazı telefonlar vardır, özellikle teknolojiyi seven ve kurcalayan insanları belli eder hemen...
    n-gage, mpx200, sx1 gibi... ama çoğu insan symbianlı teli symbian olduğu için almıyor, bu doğru,
    içinde hiç kullnamıyacağı haberi bile olmadığı fonksiyonlarına para ödüyor...
    ama aynısı wm telefonları için de geçerli... sırf windows var diye onu da alanlar var...
    sonuçta hepimizin bilgisayarı var, ama her şeyi yapmıyoruz dimi...
    ama çoğumuzda hiç oyun oynamayacağımızı bildiğimiz halde yine de ekran kartına 200-300milyon vermiyoruz
    (verenler var...)
    herkes tüketim konusunda gayet bilinçli olsa bu iş bu haddeye gelmez zaten...

çok telefon kullandım
    alcatel one touch pocket, a1018, moto c336, 5510, n-gage, philips fisio 600bilmem kaç, sxg75, samsung n710, moto e398, 1100, 3310, 3210, se w300... şu an elimde sxg75, e398, n710 var, sxg75ten sıkıldım kız arkadaşıma verdim, n710 ile e 398 kullanıyorum... yeni bi telefon alcak olsam ne almalıyım hiç bilmiyorum...
    tahminen çift sim kart destekleyen bi telefon düşünürdüm, tahminen de raks olurdu, ancak sadece çift simkart destekleyecek, mp3 dahi çalmayacak basit bi telefon olsa onu alırdım...

çok marka var, çok model var, aynı modellerin incik boncuk farklardan aynı olanları var...
    bu kadar bir telefon tarihine rağmen halen rezil telefonlar çıkartıyorlar tüm firmalar...
    en stabilleri se diyebilirim şahsımca...
    ama artık nokia da pazar payını kaybetmeye başladı...
    wm kendini geliştirme çabasında ama telefonları kötü...
    se emin adımlarla yolunda ilerliyo,
    samsung tasarıma kaydı gitti, tasarım yapıyom ben diyo...

telefonlardan midem bulandı aslında...
    ama bu sayfalardan kopamıyorum yinede

nokia da akıllandı takoz ibi telefonlar yapmaktan vazgeçmeye başladı, ben severim takozları, ama herkes sevmez...

herkes istediğini alsın, akıllı müşteri kendisi için doğru olan ürünü bulur...
    bulamazsa ya pişman olur sonradan, yada aldığı şeyin fanatikliğine başlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

ilk sayfada birkaç kişi bahsetmiş, tamamen katılıyorum:
    en iyi telefon kendi ihtiyaçlarımıza cevap veren telefondur. kendi fiyatının 3 katı fiyatta satılan telefonlara kafa tutan Raks667'mle ve kimsenin mükemmelliğine itiraz edemeyeceği teknik servisine (henüz 667 ile kullanmadım, eski 440'ıma su kaçtığı için gitmişti) çok memnunum. bedava N95 verseler gider doğrudan satarım hiç kullanmadan, çünkü bir telefon (herhangi bir telefon) için öyle bir para "bence" verilmez.

gelelim diğer konuya, ülkemiz gerçeğine;
    ülkemizde cep telefonları o kadar büyük bir sosyal gösterge haline geldi ki, bir mekana gidildiğinde bile kalın bir cüzdan, pahalı bir sigara kutusu, zippo çakmak yanında 2santim kalınlığındaki nokia cep telefonu masanın üzerine konulduğunda kişi kendisini yerin 3 kat üstünde hissediyor.. bunun altında kalmak istemeyen de gidip aynı modeli istiyor.
    ya da arkadaşım n95te wifi olduğunu, bunun ne işe yaradığını, telefondaki gps alıcısını nasıl kullanacağını bilmeden bu telefonu alıyor ve bu özellikleri benden öğreniyorsa;
    kuzenim bi ton para verip n72 alıyor, bana komik bi video göstermek istediğinde videoyu nasıl tam ekran yapacağını bile bilmiyor, telefonun pek çok özeliğinden bihaber iken "neden ihtiyaç duydun bu telefona, neden aldın?" soruma "işte" diye bir yanıt veriyorsa, gerçekten nokianın malum sahipleri istediklerini başarmışlardır. bu başarı şu açıdan takdir edilmelidir ki gerçekten adamlar yıllardan beri uğraştılar bunu başarmak için ve sonunda yaptılar.

elektronik alette tamam; kalite önemli bir unsurdur. ama benim 10ytl'lik laccess kulaklığım beni 2 yıldır idare ediyorken, kablosu biraz zorlanan ve zamanında 3 katı fiyatla satılan philips kulaklığın 2 ayda çöpü boylaması da kaderin cilvesi değil, "bu devirde babana bile güvenmezken, elektroniğe aman ha.." sözünün sonucudur.

bir de 2.el cep telefonu satan kişilerin "çoğunlukla" sırf para kazanmak için nokia tavsiye etmesi ve satması kendi devinimiyle büyüyen bir zincire yol açıyor, ve dolayısıyla diğer markalar gittikçe ezilmeye başlıyor. çok uzattım ama, anladınız siz onu...

sabırla okuyanlara teşekkür eder, "ne kadar uzun yazmış aq" diyenlerin de gözlerinden öperim..

sözlerinize katılıyorum ama bazı şeyleride söylemeden geçemeyegim
    insan annesinin karnında telefon kullanmayı bilerek çıkmaz sonuçta büyük bir hevesle aldıgı telefonun (hava atmak içinde olsa) özelliklerini kullanmak için birilerine sora sora araştırarak ögrenir olgun yaşa geldiginde ise zaten olayı kavrar ve ihtiyaçlarına göre telefon alır

haaa kro tipli telefonun t sinden anlamayan numara çevirmeyi bilmeden adamlardan bahsediyorsan sonuna kadar katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: soryy

insan annesinin karnında telefon kullanmayı bilerek çıkmaz sonuçta büyük bir hevesle aldıgı telefonun (hava atmak içinde olsa) özelliklerini kullanmak için birilerine sora sora araştırarak ögrenir olgun yaşa geldiginde ise zaten olayı kavrar ve ihtiyaçlarına göre telefon alır

haaa kro tipli telefonun t sinden anlamayan numara çevirmeyi bilmeden adamlardan bahsediyorsan sonuna kadar katılıyorum

bahsettiklerimiz yakın ama tam olarak değil. hava atmak için tamam telefon alan alıyor, adamın yaşam tarzı budur alır, onlara zaten diyecek söz yoktur artık. ki bu adam da zaten telefonun özelliklerini bilir, ama nasıl kullanacağını sağdan soldan öğrenir genelde. benim bahsettğim (ki adam demek pek doğru değil, genelde kızlar=P ) sırf adını biyerlerden, arkadaşlarından duydukları için alırlar. zaten sen ne kadar anlatsan da öğrenmezler, o telefon eskiyince değil, bozulunca da gider duydukları daha yeni bir modeli almak için bi ton para verir, sonra o telefonu da hakkını vererek kullanmazlar.

numara çevirmeyi bile bilmeyenlere hiç girmeyelim zaten, bu sitede onlardan konuşulması bile komik kaçar =P

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soryy

bahsettiklerimiz yakın ama tam olarak değil. hava atmak için tamam telefon alan alıyor, adamın yaşam tarzı budur alır, onlara zaten diyecek söz yoktur artık. ki bu adam da zaten telefonun özelliklerini bilir, ama nasıl kullanacağını sağdan soldan öğrenir genelde. benim bahsettğim (ki adam demek pek doğru değil, genelde kızlar=P ) sırf adını biyerlerden, arkadaşlarından duydukları için alırlar. zaten sen ne kadar anlatsan da öğrenmezler, o telefon eskiyince değil, bozulunca da gider duydukları daha yeni bir modeli almak için bi ton para verir, sonra o telefonu da hakkını vererek kullanmazlar.

numara çevirmeyi bile bilmeyenlere hiç girmeyelim zaten, bu sitede onlardan konuşulması bile komik kaçar =P

birde milyarlık telefon alıpta içine 15ytl lik kontör alamıyacak kadar aciz olanlar var onlara hiç değinmemişsin

• ben milyarlık nokia alıp, -19 kontörle dolaşan, altında levis, üstünde nike gezen, ve bunları yapabilmek için açlıktan ayda 5 kilo veren adam tanıyorum...
  • quote:

ben milyarlık nokia alıp, -19 kontörle dolaşan, altında levis, üstünde nike gezen, ve bunları yapabilmek için açlıktan ayda 5 kilo veren adam tanıyorum...

kopardın beni, bende tanıyorum öyle tiplerden
  • "Markalarla evlenmek yapacağınız en büyük hata olur."
    Olayı aynen AMD vs Intel olayına dönüştürmüşsünüz.
    Ne gerek var bunlara.
    Hangisi daha iyi F/P oranı sunuyorsa 1 dakika düşünmem ona geçerim.
    Sanki herhangi birinde babamın ortalıklığı filan var.

Boşverin Nokia'yı , SE, Samsung'u, LG'yi.
    Siz Iphone'nın başarısını konuşun.

Ürün satış rekorları kırmaya devam ediyor.
    Hangi firmanın, hangi model cep telefonu böyle bir başarıya ulaşabildi ki?

En altta haberini okursunuz, Apple iPhone satışına sınır koymuş.
    Iphone ABD'de 2007 ikinci çeyreğinde pazar payını %5.6'ya çıkartmış.
    Büyük devlerin iyice yerleştiği/doldurduğu bir pazarda bu kadar kısa sürede böylesine bir pazar payı elde etmek çok çok büyük bir başarıdır.
    Gideceği diğer ülkelerde de çok büyük başarılar elde edeceği aşikar.

"Kral öldü yaşasın yeni kral!" demeyi öğrenmemiz gerekiyor.
    Iphone'a karşı diğer markalar çok daha iyi özelliklere sahip bir telefon çıkartılar o zaman onları alkışlarız.

Kısacası tekrardan söyleyeyim hiçbir markayla EV LEN ME YİN!

İkinci eli gidiyormuş diyenlerede bir şey söyleyeceğim.
    Araba mı bu yahu? Araba olsa anlarım az para değil.
    Ama altı üstü bir cep telefonu bu.
    Sen zaten cep telefonuna 1500 YTL verebiliyorsan ekonomik anlamda bir çok şeyi aşmış olmalısın.
    İkinci elde kaça gittiğinin bir önemi olmamalı. Aynısı araba olayında düşünün. Her şeyin bir bedeli olacak tabii. Porsche'un ikinci eli yok almayayım demek gibi bir şey bu.
    Yoksa @ufubo 'nunda dediği gibi o telefonu -'li kontörlerde kullanıyorsan acınacak haldesinde farkında değilsin.
    Daha bir kere bile aldığım cep telefonunu satmadım. Ailemde illaki ihtiyacını/işini görecek birileri bulundu , onlara verdik.
    Daha da önemlisi al sat yapmak gibi bir gaye ile de yeni alacağım telefon tercihlerimi kısıtlamamalı.
    İhtiyacın neyse onu al, tepe tepe kullan.

Apple iPhone satışına sınır koydu

Apple şimdiye kadar kişibaşı 5'e kadar iPhone satıyor ve ödeme için nakit de kabul ediyordu. Apple sözcüsü Perşembe günü yeni bir uygulamanın başlatıldığını söyledi: Artık tek bir kullanıcı 5 yerine en fazla 2 tane iPhone alabilecek ve ödemeyi nakit olarak yapamayacak. Bunun, bazılarının iPhone'u servis sağlayıcı kilidini kırıp tekrar satmak amacıyla satın alması nedeniyle, hediye iPhone almak isteyen "normal" kullanıcıların ürüne ulaşmasını sağlamak üzere yapıldığı da eklenmiş.

Bunu biraz daha Türkçe anlatalım. Apple sözcüsünün demek istediği, içinde bulunduğumuz, dünya çapında alışverişlerin ve bu arada hediyelerin çok arttığı tatil/Noel öncesi sezonda stok yetişmeyebilir. Diğer taraftan Apple ile iPhone kilidi kıranlar arasındaki kedi-fare oyunu firmanın tüm çabalarına rağmen bitmedi, bugüne kadarki yazılım/donanım kilit kırma hikayelerini hatırlarsak da bitecek gibi durmuyor. Yani Apple, kullanıcıları kendi kurallarına göre oynamaya zorlamak için oyunun kurallarını biraz daha sıkılaştırdı.

Kaynak:http://www.ceplab.com/haber/apple-iphone-satisina-sinir-koydu/

• çok haklısın. zaten, ilerde satcam düşüncesiyle telefon almak saçma geliyo bana. 5 yıl sonra boşancap diyip evlenmek gibi. nasıl 5 yıl sonra karının yerine 18lik bulabilirsin, daha iyi gözükürse gözüne, 2 yıl sonra da o telefonun daha iyisi çıkıcak tabi ki. yani satma niyetiyle alıyosan hiç alma derim. ben de şimdiye kadar hiç telefon satmadım. annem 9 yıllık (elektronik ömrünü tamamlamış) philips savvy kullanıyordu geçen kışa kadar. o telefon da önce babamın, sonra abimin, ardından benim elimden geçti ve en son anneme gitti, kimse de satalım parasını yiyelim diye düşünmedi(hoş zaten ederi ne ki).

telefonu satarken değil, alırken kazanmaya bakarım ben. satabilme garantin yok çünkü...
  • Arkadaşlar büyük çoğunluk araştırmadan tipine bakıp veya satıcının dolduruşu ile tercih yapıyor.İnternetten incelemelere bakmak, fotoğrafları ve videoları kıyaslamak, artılarını eksilerini öğrenmek çok az kişinin yaptığı birşey.Bir de marka fanatikliği eklenince durum bu. İnsanlar hala bilgisayarda bakmadan telefon üzerinden bakıp fotosu, videosu şöyle iyi böyle kötü diye yorum yapıyor.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılıyoruz. Aldığı telefonun borcu bitmeden başka telefon alanlar.Sonra satıp ilkinin borcu bitmeden 3. hatta 4. yü alanlar var. Gir takside 12 ay 24 ay.Ondan sonra kredi kartı borcum var diye etraftan para iste.Müstehaktır bize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

"Markalarla evlenmek yapacağınız en büyük hata olur."
    Olayı aynen AMD vs Intel olayına dönüştürmüşsünüz.
    Ne gerek var bunlara.
    Hangisi daha iyi F/P oranı sunuyorsa 1 dakika düşünmem ona geçerim.
    Sanki herhangi birinde babamın ortalıklığı filan var.

Boşverin Nokia'yı , SE, Samsung'u, LG'yi.
    Siz Iphone'nın başarısını konuşun.

Ürün satış rekorları kırmaya devam ediyor.
    Hangi firmanın, hangi model cep telefonu böyle bir başarıya ulaşabildi ki?

En altta haberini okursunuz, Apple iPhone satışına sınır koymuş.
    Iphone ABD'de 2007 ikinci çeyreğinde pazar payını %5.6'ya çıkartmış.
    Büyük devlerin iyice yerleştiği/doldurduğu bir pazarda bu kadar kısa sürede böylesine bir pazar payı elde etmek çok çok büyük bir başarıdır.
    Gideceği diğer ülkelerde de çok büyük başarılar elde edeceği aşikar.

"Kral öldü yaşasın yeni kral!" demeyi öğrenmemiz gerekiyor.
    Iphone'a karşı diğer markalar çok daha iyi özelliklere sahip bir telefon çıkartılar o zaman onları alkışlarız.

Kısacası tekrardan söyleyeyim hiçbir markayla EV LEN ME YİN!

İkinci eli gidiyormuş diyenlerede bir şey söyleyeceğim.
    Araba mı bu yahu? Araba olsa anlarım az para değil.
    Ama altı üstü bir cep telefonu bu.
    Sen zaten cep telefonuna 1500 YTL verebiliyorsan ekonomik anlamda bir çok şeyi aşmış olmalısın.
    İkinci elde kaça gittiğinin bir önemi olmamalı. Aynısı araba olayında düşünün. Her şeyin bir bedeli olacak tabii. Porsche'un ikinci eli yok almayayım demek gibi bir şey bu.
    Yoksa @ufubo 'nunda dediği gibi o telefonu -'li kontörlerde kullanıyorsan acınacak haldesinde farkında değilsin.
    Daha bir kere bile aldığım cep telefonunu satmadım. Ailemde illaki ihtiyacını/işini görecek birileri bulundu , onlara verdik.
    Daha da önemlisi al sat yapmak gibi bir gaye ile de yeni alacağım telefon tercihlerimi kısıtlamamalı.
    İhtiyacın neyse onu al, tepe tepe kullan.

Apple iPhone satışına sınır koydu

Apple şimdiye kadar kişibaşı 5'e kadar iPhone satıyor ve ödeme için nakit de kabul ediyordu. Apple sözcüsü Perşembe günü yeni bir uygulamanın başlatıldığını söyledi: Artık tek bir kullanıcı 5 yerine en fazla 2 tane iPhone alabilecek ve ödemeyi nakit olarak yapamayacak. Bunun, bazılarının iPhone'u servis sağlayıcı kilidini kırıp tekrar satmak amacıyla satın alması nedeniyle, hediye iPhone almak isteyen "normal" kullanıcıların ürüne ulaşmasını sağlamak üzere yapıldığı da eklenmiş.

Bunu biraz daha Türkçe anlatalım. Apple sözcüsünün demek istediği, içinde bulunduğumuz, dünya çapında alışverişlerin ve bu arada hediyelerin çok arttığı tatil/Noel öncesi sezonda stok yetişmeyebilir. Diğer taraftan Apple ile iPhone kilidi kıranlar arasındaki kedi-fare oyunu firmanın tüm çabalarına rağmen bitmedi, bugüne kadarki yazılım/donanım kilit kırma hikayelerini hatırlarsak da bitecek gibi durmuyor. Yani Apple, kullanıcıları kendi kurallarına göre oynamaya zorlamak için oyunun kurallarını biraz daha sıkılaştırdı.

Kaynak:http://www.ceplab.com/haber/apple-iphone-satisina-sinir-koydu/

huhu sen çok değişmissin yahuhu. eski atışmalarını çok okurduk
    Kurban sen nerelerdesin

• arkadaşlar millet takmış nokianın telefonları takoz ve pahalı bozuk plak gibi terkrarlayıp duruyolar tamam belki takoz çoğu modeli ama öyle bir süslüyoki kibar gözüküyo tamam n93ü n90 ı naparsan yap takoz olarak kalır samsung atak yaptı deniyo evet tasarımları süper ama içi boş telefonlar samsungların ekranı bit gibi mesela hadi neyse ekranı bırak tema yüklenmiyo ne bu ya menüsü değişmiyo oyun yüklemek işgence d900 deki arama işlevini 3310 da yapar ben telefonumda değişimlerde isterim zaten samsung lüzumsuz kızaklı telefonlarla ortalığı doldurdu taşırda hepside aynı özelliklere sahip telefon ayrıca eğlence aracıdır benim için öyle tabi yaşı geçmişler pili bitmişler bunu anlamazlar anlamıyacaklardırda sırf şekil olsun diye telefon alıp 5 yıl kullanan adamın pili bitmiştir ben diyim size

• quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

arkadaşlar millet takmış nokianın telefonları takoz ve pahalı bozuk plak gibi terkrarlayıp duruyolar tamam belki takoz çoğu modeli ama öyle bir süslüyoki kibar gözüküyo tamam n93ü n90 ı naparsan yap takoz olarak kalır samsung atak yaptı deniyo evet tasarımları süper ama içi boş telefonlar samsungların ekranı bit gibi mesela hadi neyse ekranı bırak tema yüklenmiyo ne bu ya menüsü değişmiyo oyun yüklemek işgence d900 deki arama işlevini 3310 da yapar ben telefonumda değişimlerde isterim zaten samsung lüzumsuz kızaklı telefonlarla ortalığı doldurdu taşırda hepside aynı özelliklere sahip telefon ayrıca eğlence aracıdır benim için öyle tabi yaşı geçmişler pili bitmişler bunu anlamazlar anlamıyacaklardırda sırf şekil olsun diye telefon alıp 5 yıl kullanan adamın pili bitmiştir ben diyim size

baba nefessizlikten ölüyodum okurken yaa, araya bi iki virgül atsaydın keşke...

• quote:

quote:

arkadaşlar millet takmış nokianın telefonları takoz ve pahalı bozuk plak gibi terkrarlayıp duruyolar tamam belki takoz çoğu modeli ama öyle bir süslüyoki kibar gözüküyo tamam n93ü n90 ı naparsan yap takoz olarak kalır samsung atak yaptı deniyo evet tasarımları süper ama içi boş telefonlar samsungların ekranı bit gibi mesela hadi neyse ekranı bırak tema yüklenmiyo ne bu ya menüsü değişmiyo oyun yüklemek işgence d900 deki arama işlevini 3310 da yapar ben telefonumda değişimlerde isterim zaten samsung lüzumsuz kızaklı telefonlarla ortalığı doldurdu taşırda hepside aynı özelliklere sahip telefon ayrıca eğlence aracıdır benim için öyle tabi yaşı geçmişler pili bitmişler bunu anlamazlar anlamıyacaklardırda sırf şekil olsun diye telefon alıp 5 yıl kullanan adamın pili bitmiştir ben diyim size

baba nefessizlikten ölüyodum okurken yaa, araya bi iki virgül atsaydın keşke...

bu samsung hakkındaki görüşlerim diyerlerini yazsam seninde pilin biter

• quote:

d900 ün hakkını yemeyelim çok karizma alınabilir belki ama 1-2 yılda kullanılmaz insan sıkılır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.