Arkadaşlar normalde ben her iş ortamında dalga geçilen birisi olmuşumdur elbet bir kişi çıkar dalga gecer kötüler beni bunun da hiçbir mantıklı sebebi yoktur kimseye zarar vermem işime gücüme bakarım yanlış da yapmam kimseye ama sırf eğlence olsun diye dalga geçilir benimle bugün yine oldu bu sefer karşılık verdim üzerine yürüdüm omzuna vurdum bağırdım tamam abi felan dedirttim arabada eve dönerken bu kişi hala benle dalga geçmeye çalıştı herkesin içinde kafasına dalga geçme amaçlı vurdum bu sefer de güldü ve hala dalga geçmeye çalışıyor bu kişi it olsa anlar artık bu kadar mi srefsiz bu insanlar daha ne yapayım biraz daha ileri gidersem kavga edicem dövücem isimden olucam ne yapmalıyım bu tarz kişilere karşı bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? |
Karşılık verdim ama hala devam etti ne yapmalıyım ?

-
-
İş yerine ilk geldiğinde nasılsan aynen öyle olacaksın. Kimseyi tanımıyormuş gibi konuşmayacak, ciddi duracak, işin gerektirdiği kadar zaruri durumlar dışında ağız açılmayacak, iş bitince iyi akşamlar deyip hemen ayrılacaksın ancak sen sarı öküzü çoktan vermiş olduğun için bu saatten sonra bu taktik işe yararmı bilemem...
-
Ama abicim it olsa anlar hayvan olsa vursan zarar versen birdaha yanına gelmez bu nasıl şerefsiz insan ki tamam abi diyip korkudan ayrıca ekseriyetle herkesin içinde kafasına vurup dalga geçtim ama halan devam ediyor demekki bu böyle halledilecek bir iş değil bu konu bence manevi..
-
şefine, amirine şikayet et gitsin..
-
Eğer yukarıdakilere bu arkadaşı şikayet edebiliyorsan önce ses kaydı al sonra göster iş yerine eğer edemiyorsan
Bu kişinin amacı seni kışkırtıp yanlış yapmanı sağlamak sen ona vursanda sövsende bu adamın istediği şeyler olur zaten , illa iş değiştirmeden kurtulmak istiyorsan bu adamın kimse tarafından bilinmemesini istediği bir sırra sahip olman gerekiyor yoksada yarat , iş yerinde potansiyel olarak yapabileceği bir şey için fırsat yarat ve yapsın ama bu yaptığı şeyinde kimse tarafından bilinmemesini istiyorsa ama sen bunu biliyorsan senden çekinmeye başlayacaktır
Arkadaş hakkında ayrıntı bilmediğim için bu kadarlık söylüyorum şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iş yeri dışında kafa at
-
Sen at abim
-
Evet aynen öyle beni kötü gösterip kendisini iyi gösterip yükselmeye çalışıyor böyle tiplere karşı ne yapmak lazımdır ki
-
Bu konu manevi olabilir mi hani bazı insanlar vardır küçük görülür dışlanır ne kadar sevimli iyi olsa da dışlanır araya alınmaz yani kişinin manevi durumundan dolayı böyle olur bu benim yaşadığım şey de manevi olabilir mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X