Şimdi Ara

nokia için hala bu ısrar neden? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Altından kalkamıyorsun söylediklerinin. Arada ben cevap vermeden durup duruken arka arkaya iki mesajında bana gönderme yapıyorsun. Söylediklerimden de sadece işine gelenlere cevap veriyorsun, bilmem farkında mısın. Yavaş yavaş da konuyu nokia'dan çıkarıp kişisel sataşmaya çeviriyorsun ki bu da tartışma adabını bilmeden buralarda yazdığın anlamına gelmekte. Hayati tehlikesi bulunan kişilere üzülmediğimi nasıl biliyorsun acaba sevgili MÜNECCİM arkadaş?? Hangi kurum ve derneklere üye olduğumu, çevremdeki insanları korumak adına neler yaptığımı, sosyalim diye geçinen insanları nasıl utandırdığımı daha fazla anlatmak zorunda bırakma beni! Nokia'ya gel, benim insanlar hakkında neler düşündüğüm gibi kişisel konuları sokmayın şuraya tartışacak malzemeniz kalmayınca...

Benim söylediklerimin çeliştiğini neye dayanarak söyledin merak ediyorum. Çuvalla parası olup da harcayacak yer bulamadığı için N95 ya da Sirocco alan kişiye değil, onun durumuna, ülkemizin kaybına üzülüyorum. Sinir olduğum kişi konusu son derece kişisel bir konu. O kişi telefonu çıkarmasa, sadece benden erken davranıp kızla konuşursa gene sinir olurum. Buna da kimse karışamaz. Diğer üzüldüğüm ve aynı anda sinir olduğum kesim ise ailesini zora sokmak uğruna o parayı veren. Neden bilmiyorum, ÜZÜLMEK ve SİNİR OLMAK eylemlerinin çeliştiğini neden düşünüyorsun? Bunlar zıt şeyler mi? Mantık lütfen biraz yaa...

Gelelim diğer konuya... Nokia ile ilgili söyleyeceklerin bitti belli ki artık elimdeki Raks'ıma sataşıyorsun. (genel bir terim olarak ÇİN kullandığını varsayarak düzeltiyorum) Şimdi istediğin kadar ara bakalım, ben aradım, bu forumda bulamadım ama belki ilk duyduğum anda başka sitelerde 1-2 yorumum olabilir "yerli üretim" sandığım, ki yok diye hatırlıyorum. Türkiye'de üretiliyor diye tanıtım yapan kimmiş çok merak ediyorum. Bahsettiğin kişiler dorumda 4-5 mesajı olan kısa süreli girip çıkan kişilerdir, onları hatırlıyorum. Buradaki daha ilk mesajlarımdan beri TAYVAN'da üretim yapıldığını biliyordum. Hatta Türkiye'de tasarlanıp orada ürettirildiğini bile sanıyormuşum (şimdi aradım kendi mesajlarımı ve hatırladım). Daha sonradan öğrendim ki sadece oradaki firmayla bir anlaşma yapılmış zamanında. Ama hiç kimseye "Manisada türk işçiler çalışıyor, onlar da para kazansın" benzeri propaganda yapmadım. Bana bahsettiğim kriterler içinde milliyetçilik yaptığım "tek mesaj" göster, bu forumdan çıkarım. Gösteremeyen de erkekçe çıksın derim de, ortalık karışır... Demedim varsayın.

Ayrıca herkes farkında ki gene aynı ülkelerden gelen Nokia'ları satan bir Nokia bayi ile Raks satan İntermobil arasında bu açıdan bir fark yok. Nokia Shop'un çalışanı olan adam da sonuna kadar Türk, İntermobil'de çalışan da. Dolayısıyla ikisinin de para kazanması arasında bu kademede bir fark yok, ikisini de isterim. Ancak Nokia Shop'ta çalışan adam sadece kendini geçindirecekse, İntermobil ise kazandığı para ile ülkeye yatırım yapmayı planlıyorsa param ona gitsin isterim. Buna milliyetçilik diyorsan, evet, yapıyorum. Ama vazgeçmedim, hala yapıyorum! Var mı itirazı olan???

"Made in Raks" ile ne alıp veremediğin var onu da anlayamadım... Yalan mı? Made in Raks işte, Made in Turkey değil, Made in Raks for Turkey. Bu kadar!

-----------------------------------------------------------------------------
    Yetti be, yoruldum...

• Tek bildiğim nokia nın s.e. p1 gibi bir telefon pardon cep bilgisayarı nı yapamayacağıdır.
  • nokia son zamanlarda bu model işini iyice abarttı gibi geliyo bana.. artık eskileri yeniliyor sonuna classic felan ekliyor yada bilmemne edition yapıyor, nerdeyse gün aşırı model çıkıyor..

otobüs duraklarındaki reklamları nerdeyse haftada bir değişiyor içerik aynı hepsinde.. ama kemikleşmiş bi nokia kullanıcısı var ülkede.. ne çıkarsa hemen alıyo..
  • bende coktan beri nokia kullaniyorum eskiden isime yarayacak programlari telefonuma yuklemek ugrasmak hobi olmustu hatta samsung d600 de bile bulunan bazi yerlere sifre koyma resimler mesajlar falan ben bunu program yukleyerek basariyordum simdi N95 kullaniyorum ama hala program yuklemek zorundayim lafi uzatip getirmek istedigim yer eskiden kucuk programlar yukleyip zevk aliyorduk ama simdi bide imzali imzasiz olayi cikti bi yere kayit olmam lazim imei numarasini BILMEDIGIM bi yere gondermem lazim yada baska telefonlarda standart gelen ozellikler icin para vermek zorundayim hatta telefonumu (N95 8GB) 379€ ya ciktigi gun aldim bir hafta sonra 200€ oldu ama yinede seneye nokia alacagim sadece ciktigindan 1 hafta sonra aptal degilim ama nokia kullanmak hosuma gidiyor buda benim mercedesim
  • bence Nokıa hak ediyo çok çalışıyo kendim SE kullanıcısıyım ama Nokıa yı alkışlıyorum gerçekten tel yapıyo adamlar kendine has bi çizgi sahibi marka samsung tam traş ben telefon bile demem samsung a SE kullandığım için demiyorum Bi nokıa var Bi de SE diğer markalar anlamaz bu işlerden
  • anlamaz dedigin samsungun satislari bu yil 2 ye katlandi.hatirlatirim
    buda iyi bir marka imajinin bulundugunu gosterir.Ben cok arastirdim ve ihtiyaclarima en iyi cevap verecek olanin e900 olduguna karar verdim.Buna saygi duyulmali ve dikkatli olunmali.siz sony ericsson kullaniyorsaniz ve ben sony ericssonu begenmesem,(ki begenmiyorum hali hazirda) o sirkete ise yaramaz falan diyemem cunku sizden baska bircok sony kullanan insana haksizlik yapmis olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Aralık 2007; 15:39:18 >
  • Çok gereksiz bi konu olmuş. Nokia ya da lg, se, samsung, motorola vs.. neden alınmayacakmış ki ? Herşey tercihlerle alakalı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.