Şimdi Ara

nokia için hala bu ısrar neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: A380

eskiden telefon pazarında nokia ve ericssondan başka adam akıllı telefon yoktu doğal olarak herkes ericsson u tercih etmektense nokia alıyordu ama şimdi pazar genişledi samsung siemens lg v.s. birçok kaliteli ve karizmatik telefon varken hala bazıları nokia da ısrar ediyor neden?

Sen neden samsung siemens lg v.s. diye ısrar ediyorsun
    Böyle bi yaklaşım açısı olamaz, zevkler ve renkler tartışılmazdır. Herkesin ihtiyacı ve beğenisi farklıdır nasıl ki beş parmağın da beşi de bir değilse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Türk halkının kafasında '' Nokia en iyisidir '' düşüncesi yerleştiği için büyük bir çoğunluk Nokia'yı tercih ediyor. Örneğin Symbian'ın ne olduğunu bilmeyen birisi bile telefonun üstünde Nokia yazdığı için o telefonu satın alıyor.

Talep yüksek olunca fiyatlar da ani ve fazla düşüşe uğramıyor. Satarken de çok zarar edilmiyor.

şimdi n91 ve n80 al bir hafta sonra 500 kaat rahat zarar edersin

niye yaw ben şimdi n91 satsam ne kadar eder

• quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

quote:

Türk halkının kafasında '' Nokia en iyisidir '' düşüncesi yerleştiği için büyük bir çoğunluk Nokia'yı tercih ediyor. Örneğin Symbian'ın ne olduğunu bilmeyen birisi bile telefonun üstünde Nokia yazdığı için o telefonu satın alıyor.

Talep yüksek olunca fiyatlar da ani ve fazla düşüşe uğramıyor. Satarken de çok zarar edilmiyor.

Normalde ikinci el asla almaz ve satamzdım ama senin için 300 YTL veririm ben

• yok daha neler
    quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

quote:

quote:

quote:

• nokia tr efsanesi
    adeta NOKİAHAN destanı

mesela sor herkese
    1-en sağlam tel derler ama çok sayıda toz alan-düşünce çizilen-kızağı orası burası oynayan teli vardır[her markadada bu tip olan teller var tabi]
    2-en kolay tel denir sonrada symbianla uğraşıp durulur
    3-2.eli iyi dersin çıktığından 3 ay sonra ani fiyat düşüşüyle şaşar kalırsın

bu böyle uzar gider

sonuçta dünya çapında%30 pay edebilmişken nokia trde %60 ile efsane olmuştur
  • Elbette her marka telefonu satarken zarar ederiz. Fakat Nokia marka bir telefonu satarken biraz daha az zarar ederiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

yok daha neler
    quote:

quote:

quote:

quote:

şok oldum bende
    şaka yapıyon demi bomber

• ciddi solememiştir yaen az 700-750 ytl eder n91 bnce
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

yok daha neler
    quote:

quote:

quote:

quote:

şok oldum bende
    şaka yapıyon demi bomber

• @ BOMBER

1.400 YTL'lik N91 300 YTL'ye satılır mı?
  • BOMBER sevmediği telefonlara o fiyatı biçer, sevdiklerini el üstünde tutar; misal k750 onun değeri bomber için n93 ten pahalıdır
  • quote:

samsung e900 gibi yaptıgı bir tane telefon gösterin gösteremezsiniz çünkü nokia o kadar küçük bir telefon yapamaz elinde o teknoloji yok yapsa yapsa büyük telefonlar yapar

nokia 6131, 6125 :)
  • Nokia nın güzeltelefonları var. yiğidi öldür hakkını yeme. Ama Türkiyede en takoz modelleri bile aşırı rağbet görüyor. bunu anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

nokia tr efsanesi
    adeta NOKİAHAN destanı

mesela sor herkese
    1-en sağlam tel derler ama çok sayıda toz alan-düşünce çizilen-kızağı orası burası oynayan teli vardır[her markadada bu tip olan teller var tabi]
    2-en kolay tel denir sonrada symbianla uğraşıp durulur
    3-2.eli iyi dersin çıktığından 3 ay sonra ani fiyat düşüşüyle şaşar kalırsın

bu böyle uzar gider

sonuçta dünya çapında%30 pay edebilmişken nokia trde %60 ile efsane olmuştur

1. K750 almadan bozulabilen ilk tel, özelliklere şapka ama burada tarife uyan en iyi tel K750
    2. Java her ayarı elle yaparsın , java ne doğrıu dürüst oyun olur ne program, Mesenger bulsan buldumcuk olursun
    3. w810 1000 çıkar 700 düşer
    4. w800 çıktı dersin K750 kasasını değiştirip yazılımla w800 yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daralMAN -- 4 Eylül 2006; 13:47:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

quote:

eskiden telefon pazarında nokia ve ericssondan başka adam akıllı telefon yoktu doğal olarak herkes ericsson u tercih etmektense nokia alıyordu ama şimdi pazar genişledi samsung siemens lg v.s. birçok kaliteli ve karizmatik telefon varken hala bazıları nokia da ısrar ediyor neden?

Böyle bi yaklaşım açısı olamaz, zevkler ve renkler tartışılmazdır. Herkesin ihtiyacı ve beğenisi farklıdır nasıl ki beş parmağın da beşi de bir değilse.

dikkat ettiysen ben kaç tane marka yazdım ve sonunada v.s. koydum yani ben bir tane markada ısrar etmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Nokia nın güzeltelefonları var. yiğidi öldür hakkını yeme. Ama Türkiyede en takoz modelleri bile aşırı rağbet görüyor. bunu anlamak mümkün değil.

ben zaten her marka için aynı şeyi söylüyorum mutlaka yaptıgı iyi bir tane bile olsa telefon vardır ama nokia bir e900 gibi telefon yapsa şundan eminim en az 1000 ytl den satardı ve de kapış kapış alınırdı yaptıgı o takozlar satıldıgına göre nokia e900 gibi bir telefon yapamıyor o ayrı mesele

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

quote:

dikkat ettiysen ben kaç tane marka yazdım ve sonunada v.s. koydum yani ben bir tane markada ısrar etmiyorum

Ben gayet dikkatliyim de senin için aynısını söyleyemeyeceğim,tekrar yazayım;
    Sen neden samsung siemens lg v.s diye ısrar ediyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

A380 Tebrik Ederim Kardeşim nokia adı batsın ayuu nun ....

quote:

samsung e900 gibi yaptıgı bir tane telefon gösterin gösteremezsiniz çünkü nokia o kadar küçük bir telefon yapamaz elinde o teknoloji yok yapsa yapsa büyük telefonlar yapar

siz niye bu kadar nokiayı kötülediniz
    hemde ilk mesajlarınızda
    nokia bu kadar mı zarar verdi ki hayatınıza burada böyle bi topic açma ihtiyacı duydunuz
    cevap verirseniz sevinirim...!

• arkadaşlar kendiniziyormayın marka veya model tercihi insanların zevkine ve cüzdanlarının kabarıklığına göre değişir.
    fakat istatistik matematik diye bir bilim var
    reklam diye de bir gerçek var
    nokia nın hakkını teslim etmek gerek
    Sony Ericsonun hakkını
    Samsung un hakkını teslim etmek gerek
  • ya ben bi kere siemens kullandım ama pişman oldum,nokia gibisi yok gerçekten çünkü sağlam telefon vede satmak istersen en klay onu satarsın.
  • Bu tamamen insanların kapasitesiyle ilgili birşey.Adam hayatında bir Kawasaki görmüş motosiklet olarak bir Honda nerden bilsin Agusta'yı Harley'i Ducati'yi..söylesen vereceği cevabın "onlar ne abi en iyisi Kawasaki" şeklinde olacağı kesindir ama nedenini sorsan kendisi de bilmez "öyle işte" der geçiştirir.
    Adamın bilgisi bukadar yapacak birşey yok anlatsan da anlamaz en iyi herzaman bildiğidir.
    Nokia kötüdür demem ama estetik yönden felaket olduğunu rahatlıkla söylerim.Ben telefon alırken önce estetiğe sonra fiyata en son olarak da özelliğe bakarım.Symbian benim yaşımda birisi için anlamsız işim gücüm yok ıvır zıvır şeyler mi yüklicem telefona,kameraları görüyoruz zaten hepsi çamur gibi resim çekiyo,mp3 düşünülebilir ama zaten mp3 player sahibiyseniz bu da gereksiz.Böyle düşününce Nokia kesinlikle size uygun telefon olmuyo haliyle sizde gidip Chocolate alıveriyosunuz.Çok şükür marka takıntısı olan biri değilim de gidip herşeyin ençok hoşumagidenini alabiliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.