A

Yarbay
24 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri
5500TL Maksimumdur arkadaşlar 5000 ile 5500 arasında olsun monitör hariç sadece sistem benim kafamdaki sistem i5 8400 2.8 ghz, msi gtx 1060 6gb gaming x, 8 gb 2666 ram, msi b360 gaming veya asus prime b360 plus. Bunlara itirazınız varsa veya ne iyi ne kötü açıklayarak yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Bandırma'yı bilen arkadaşlara bir sorum vardı. Tren istasyonundan İDO feribot iskelesine yayan gidilebilir mi? Gidilirse kaç dakika sürer.
Teşekkürler.
Aşağıdaki linkte bulunan bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Almamı tavsiye eder misiniz, artı ve eksi yönlerini de yazarsanız sevinirim.
Bunun yerine bu bütçe de başka öneride de bulunabilirsiniz. Teşekürler.
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion15-bc200nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256ssd-15-6-gtx1050-4gb-w10.html
konu silinmiştir...
İyi akşamlar.

Bir arkadaşım benden sistem tavsiyesi istedi. Bilgisayar ürünlerini eskisi gibi takip etmediğim için sizlerden tavsiye almanın daha iyi olacağını düşündüm.

Oyun, internet vb. işler için kullanılacak.
Bütçe; 1500 TL'ye kadar.
İşlemci:Intel
Monitör hariç.
Vatan bilgisayardan toplanacak.

Teşekkürler.
Biraz önce şöyle bir haber okudum; ''İsviçre ordusu helikopterlerinin sınırı geçerek inekler için gölden su alması Fransız yetkililerin tepkisine neden oldu''.

Adamların dert ettiği şeye bakın, bir de Ortadoğu'da yaşananlara bakın.

Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29666404.asp
silindi...
Forumdaki tüm yazılar italik (eğik yazı) oldu. Gerçi önceden böyleydi de benim mi dikkatimi çekmemişti; yoksa yeni mi oldu bilemiyorum. Siz de durum nedir.
Bugünlerde telefonları inceliyorum. Beğendiğim bazı modellerde dahili batarya var. Bataryanın dahili olması herhangi bir dezavantaj oluşturur mu? Örneğin; 2-3 yıl sonra batarya ömrünü tamamlarsa teknik servisler bataryayı değiştirebiliyor mu?
İnsanların öğretmenlere bakış açısını merak ediyorum. Sorum şu; öğretmenleri seviyor musunuz, sevmiyor musunuz?
Seviyorum veya sevmiyorum demeniz yeterli. İsterseniz kısaca nedenlerini de yazabilirsiniz.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.466
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 305.561 (Bu ay: 406)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 189 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.