Şimdi Ara

Ne olcak bu E5 in hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E5 artık çok komik durumlara düştü. öyle yamuk yumuk oldu ki yollar önde giden aracın kı.ı başının oynamasını seyrediyorum 2 sn sonra aynı bende paldür küldür kasisli yoldan geçiyorum.özellikle trafiğin olmadığın akşam saatlerinde e5 de bir gidin halinin normal bir sokaktan farkının olmadığını göreceksiniz.Metrobüs E5 i bitirdi çoğu yerde çizgiler karıştı, sol şerit tehlikeli bir şekilde metrobüs bariyerine yakınlaştı.

• Çok haklısınız.

Ben de artık E-5'e tuvalete gider gibi giriyorum, yani çok ihtiyacım olmadığı sürece yanından bile geçmiyorum
  • E5 i berbat ettiler gerçekten.Böyle hizmet olmaz.Birşeyi yaptığında eskisinden daha iyi olacakki değsin.Eski E5 gitti yerine metrobüse tahsis edilmiş bir karayolu getirildi.Güzelim E5i kırpa kırpa kuşa çevirdiler.
    Bunu bilerek yaptıklarına inanıyorum.Yetersiz gelen köprü karayolunu bahane ederek 3.köprünün yapımını elzem hale getirdiler.
  • Sivri akıllılar yoldan bir şerit metrobüse ayrıldığı halde kalan yolu daracık 3 şeride böldüler. Ne oldu, 3 şerit mi oldu yani? Sağ şerit şaka gibi. Bağlantı yolundan girenler hop diye ana yola atlıyor. Bu mu sizin yol yapma anlayışınız!
  • ne zaman e5 e girsem günün her saati trafik var.metrobüs arabası olmayanlar için iyi,olanlar için kötü oldu.Malesef böyle bir yönetimle bir dönem daha beraberiz.
  • durmak yok yola devam
  • gerçekten çok kötü her geçişimde kalbim skışıyor, başıma ağrı giriyor, kan şekerim düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonra da yolda rastladığınız krolar dersiniz. Yol mu var Bıktım her sabah e5de beklemekten
  • Sözüm Meclisten Dışarı;

Hiç Şikayet Etmiyorum Artık,Aksine İyi Bile Oluyor,Koyun Gibi Yaşayan Toplumlara Mustahak'tır.Bilinçli,Hakkını Arayacak Kadar Medeni Cesarete Sahip Bir Avuç İnsan Hariç Büyük Çoğunluk Çuvalla Para Verip Araba Alıyor,Her Sene Dünya Kadar M.Taşıtlar Vergisi Ödüyor,Daha Birçok Vergi Ödüyor Ama Sandık Önüne Gelince Aynı Basiretsizlik,Aynı Bilinçsizlik Devam Ediyor.Arkadaş Ben Devlete Her Sene Eşek Yüküyle Vergi Ödüyorum,Banane Yalakalık Olsun Diye Dağıtılan Kömürlerden,Erzaklardan.Ben Adam Gibi YOL İstiyorum Bu Koca Şehirde Adam Gibi YOL.Çukursuz,Temiz,Kazılmamış Yada Kazılınca Tavşan Yuvası Gibi Delik Deşik Bırakılmamış YOL İstiyorum.Bütün Kavşaklara,Si..tirib..ktan Yol Ağzı Gibi Yerlere Abidik Gubidik Çiçekler Dikip,Her Seçim Zamanı Kaldırımları Sök Yeniden Yap Mantığıyla Eş Dost Müteahitleri Zengin Edeceklerine Adam Gibi,Güvenli Ulaşıma Uygun,En Doğal Hakkım Olan Seyir Esnasında Konfor ve Rahatlığı Asgari Olarak Sağalayabilecek Düzgünlükte ve Vergilerimin Karşılığı Olan YOLLAR İstiyorum.

• yolların daralmasını geçtim ama gece boş yolda sürat varsa hoplaya zıplaya gidiyoruz haliç köprüsüne doğru aşağı giderken sol şeritte bir tümsekler var 4 teker havalanıp uçucam diye korkuyorum. yine eski tünelin oraya giderken yüksek hızda araçlar sağa sola yatık değişik açılarda gidiyor çok komik valla yollarımız.bu yolları yapanlar hiç mi geçmiyor buralardan veya çok mu zor bu yolları asfaltlamak merak ediyorum.
  • metrobüs güzel oldu. mevzu o değil bence. Asıl mesele bu kadar çok kullanılan bir yolun kaymak gibi olması gerekliliği.

Ara sokaklar zaten köstebek yuvası gibi. Ama hiç olmassa E-5 gibi son derece işlek yolların kaymak asfalt olması lazım. Devletin en önemli gelir kalemlerinden birinin yakıt ve otomotiv olduğu göz önüne alınırsa, hiçbir bahanesi yok bu işin.
  • Taş döşesin belediyeler o yollara ,şaka bir yana yoldaki çukurlara bir ara asfalt yerine taş döşüyorlardı e-5 inde pek farkı yok ağır vasıtalar şeritlere sığmıyor neymiş onlar yapmış olmuş afedersiniz ancak kuş kondurmuşlar bunlar iyi günler boğaz köprüsünden şerit aldıklarında allah hepimize acısın.
  • emniyet şeridi olmaması çok kötü oldu,3 şeritli yolda bir araç arıza olsun,bir kaza olsun bitti,yan yoldan otobüsleri vereceklerdi ama hikkaye(avcılar-çoban çeşme arası)
  • Sağ şeritte bi araç kalınca ne ambulans gider ne de itfaiye yetişir... Araç alırken ve aldıktan sonra her yıl vergi ver. Ama kapının önüne park et metrobüse bin
  • Evim Merter'de, okulum Acıbadem-Hasanpaşa'da. Metrobüse seviniyorum, ama üzülüyorum da. Söğütlüçeşme etabı tamamlandığında Merter'den binip okuluma çok yakın bir yerde iniyor olacağım. Hat değiştirmeden, belki 1 bilet fazla vererek. Ama gel de arabayla gir köprüye. Bir cuma akşamı 2 saatte eve döndüğümü biliyorum. Gece 10-11 gibi dönerken de daha kötü. Çok hızlı bir şekilde yol alırken bir de bakıyorsunuz önünüzdeki trafik durmuş oluyor. Vurmamak için cebelleşirken, birden bire kasisten ya da kasislerden geçtiğinizi farkediyorsunuz. Sonra aynı şekilde devam. Ayrıca, en ufak dalgınlık sonucu, birden bire birleşen şeritler sonucu yanınızdaki araç ile çiftleşme şansınız da var. Ayrıca, ne yola adam gibi katılabiliyorsunuz, ne de yola katılanı kendi haline bırakabiliyorsunuz. Her an kaza riski var. Kaç kaza oluyor acaba metrobüs inşaatlarında haberiniz var mı? Kafa kopmadıkça, bariyer adamın ağzından girip kıçından çıkmadıkça haber yapılmadığı için bilmiyorsunuz. Her gün bir kaza görüyorum artık E-5'te. Hem de sadece bir gidiş bir geliş yapmama rağmen.

Ama aziz halkımıza müstehak. Durmak yok, aynen devam. Başbakan 3 çocuk doğurun diyor. 1 tanesi borç batağına saplanıyor, bir de yüce devleti icrayı takıyor, adam köprüden atlıyor. Öbürünün E-5'te kafası kopuyor. Kalan 1 taneyi de mıncık mıncık seversiniz.

• E5 tam arap saçı oldu walla , yan yollar metrobus ler falan derken iyicene fare labirent ine döndü , bilmeyen birini gitçeği yeri bulması mümkün deil , trilyonlarca vergiyi nereye harcıyorlan anlamıyorum
  • Biraz sabredin, Kemal Kılıçdaroğlu seçilirse İstanbul rahatlayacak gibi gözüküyor..
  • Şu anki başkan yolları bozdu nasıl olsa şeritler azaldı iyice trafik olcak benden söylemesi.Şu anda oluyorki bile
  • ben böyle saçma bir yol görmedim .belki daha pahalı olurdu ama kardeşim bu yolu daraltıcağına metobüsü yolu çift kat yapıp üstten metrobüs alttanda araçlar gidebilirdi . böylece yoluda daraltmazdın .
  • özellkikle de yan yollar tam bir işkenceye döndü. sırf yan yola girmemek için yolumu 2km uzatıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.