Şimdi Ara

Crysis 2'nin Grafikleri Battlefield 3 ten daha iyi değil mi ? yoksa bana mı öyle geliyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle 2 oyunuda bitirdim ve tarafsız bir şekilde söylüyorum ki crysis 2 nin grafikleri battle'ninkinden çok daha iyi . Yani crysis 2 de silah efektleri patlama efektleri falan süper ama battlede durum kötü. Hele o binanın yıkılma sahnesi sanki 5 sene önce çıkmış bi oyun oynuyormuş gibi hissettim. ve birde silahlar battlede oyuncak gibi duruyor. Yani bana mı öyle geliyor yoksa sizde mi benimle aynı fikirdesiniz ?

GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • Evet Crysis 2'nin grafikleri BF3'ten daha iyi.
  • Crysis'in grafikleri daha iyiydi. Bulunduğumuz dönem içinde her iki oyun için de biri iyi biri kötü diye bir tabir kullanamayız bence.. Birisi çok iyi, diğeri çok iyinin biraz azı :) Crysis'te grafikler daha bi realistikti sanki. Kaplamalar, dokular ışıklandırmalar falan. Ve animasyonlar da daha başarılıydı. Yalnız şöyle bir şey de var ki BF3'ün motoru da çok sağlam. Mesela şu ışığın, lazerin parlama olayı oyun dünyasında grafiksel açıdan bir yeniliktir. Oyunun kasma durumunu da göze alırsak Crysis'in motoru daha az kasıyordu, sanırım BF3'ün alan büyüklüğünden ötürü kasma daha fazla. Grafiksel açıdan birçok konuda karşılaştırma yapılabilir, biri diğerinin önüne geçebilir, ama şahsi düşüncem Crysis 2 biraz daha iyiydi...

Hardcore "PC" Gamer...
    Turquie, tu dois Atatürk a dieu et le reste a Atatürk! Daniel Dumoulin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIDaNTeII

Crysis 2 yi HD4650 ile mediumda oynuyorum BF3 lowda bile oynanmıyor nasıl iş ?

Oyun optimsyon ozurlu oldugu icin olabilir mi?
  • Bana sorarsanız Battlefield daha iyiydi. Crysis 2'nin grafiklerini çok kırptılar ilk oyuna oranla. Battlefield'de ki uçak sahnesi resmen ağzımı açık bırakmıştı, Crysis'te öyle bir sahne hatırlamıyorum...

oyunun optimizasyonundan
  • crysisinki daha iyi bence .
  • Battlefield kesinlikle yabana atılacak bir oyun değil ama crysis 2 görüntüleri bence daha iyi. Battlefield full ayarda kasmadan 6950 ile oynadım ve gayet başarılı olmuş bence oyun..
    12th Gen Intel Core i7-12700F - 6950 Powercolor - Pny RTX 3060 12GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Dual Fan Edition VCG306012DFXPPB 192 Bit GDDR6 12 GB - G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram - Corsair 750 W Icue 4000X CC-9020133-EU ATX
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

oyunun optimizasyonundan

Oyun optimizasyonundan değil diye düşünüyorum...

BF3 PC sürümü,pc için yapılmış nasıl söyliyeyim...pc sürümü sırf pc'nin gücüden son çıkan güncel kartlara göre optimize edilmiş yani bf3 full grafik ayarlarda güncel ekran kartları ör. gtx480 ve sonrası gtx560,gtx580 için optimize edilmiş..bunu video incelemesi var forumda izlerseniz daha iyi bilgi sahibi olursunuz mesut çevik erdinç iyikul'un yapmış olduğu bir inceleme... O yüzden hd4650 ile low'da oynaman yada oynayamaman normal diye düşünüyorum...

Crysis 2 ise cry engine 3 motoru konsol için çıkarıldığı için ve konsoldan port olduğu için oyun hd4650 ile medium ayarlarda oynaman normal....

• Bana da Crysis 2 biraz daha iyi geliyor özellikle yerdeki taşlara bakınca Battlefieldde kağıt gibi görünüyor crysis 3 boyutlu tasarımı biraz daha iyi. Lakin BF3 fizik motoru diğer oyunlardakinden daha fazla hoşuma gitti.

Orijinalden alıntı: recephan

eee neden o zaman bütün incelemelerde battlenin grafikleri çok iyi falan diyorlar ?

Tamamen fenomenlik tarafsız bir kişi iki oyunuda denese tabikide crysis der şahsen ben öle diyorum iki oyunda var pcmde
  • ayrım yapmak çok zor. battlefield'inde grafikleri çok ciddi bence.. battle'nin grafik motorunu çok sevdim ben,nfs run da o grafiklerle yapıldı. çok tatlı bir grafik motoru. cryengine de bi başka tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

oyunun optimizasyonundan

Oyun optimizasyonundan değil diye düşünüyorum...

BF3 PC sürümü,pc için yapılmış nasıl söyliyeyim...pc sürümü sırf pc'nin gücüden son çıkan güncel kartlara göre optimize edilmiş yani bf3 full grafik ayarlarda güncel ekran kartları ör. gtx480 ve sonrası gtx560,gtx580 için optimize edilmiş..bunu video incelemesi var forumda izlerseniz daha iyi bilgi sahibi olursunuz mesut çevik erdinç iyikul'un yapmış olduğu bir inceleme... O yüzden hd4650 ile low'da oynaman yada oynayamaman normal diye düşünüyorum...

Crysis 2 ise cry engine 3 motoru konsol için çıkarıldığı için ve konsoldan port olduğu için oyun hd4650 ile medium ayarlarda oynaman normal....

Hala konsol port diyorlar ya :)
    Konsol port olduğu için konsoldaki grafiklerden kat kat iyi değilmi pc versiyonu?
    iki oyununda konsol sürümü mevcut iki oyununda konsol port değil(Crysis te pc için ayrıca bir kullanıcı arayüzü tasarlanmamıştı o yüzden çok ayar seçeneği yoktu).
    iki oyununda grafikleri muazzam derecede iyi olmasına rağmen crysis biraz daha optimize çalışıyordu ben bunu harita büyüklüğüne bağlıyorum.
    Birde crysiste çevre detayları ,çevre modellemeleri daha iyi idi sanki ve renk paleti çok genişti.(sokaktaki çöp torbaları :))

• crysiste doku örnekleme renk tonları vs vs çok daha iyi
  • crysis her alanda en iyi grafiksel olarak konu açısından bence call of duty ile kapışıyor grafiksel olarak crysis 2'nin önüne geçebilen oyun yok tabiki bunda en önemli faktör cry engine 3 oyun motoru ile yapılmış olması
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.