Şimdi Ara

Ne olcak bu E5 in hali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quad_65

Sivri akıllılar yoldan bir şerit metrobüse ayrıldığı halde kalan yolu daracık 3 şeride böldüler. Ne oldu, 3 şerit mi oldu yani? Sağ şerit şaka gibi. Bağlantı yolundan girenler hop diye ana yola atlıyor. Bu mu sizin yol yapma anlayışınız!

Tüh !
    Bilseler senden fikir alırlardı...Neden daha önce bu parlak fikrini göstermedinki bizlere ?
  • Cevap yazacaksan adam gibi yaz. Niye rahatsız etti seni yazdıklarım? Yolları o hale sen getirdin herhalde?
  • Way be,

okul bittikten sonra ne hale getirmişsiniz koca şehri.

İyi ki zamanında okulu bitirip tüymüşüm oralardan.

Zaman zaman hasretle geliyorum oraya. Herhangi bir trafik sıkışıklığında hasretim birden şehirden kaçıp kurtulma çabasına dönüşüyor.

Sizler, hepiniz PDR'lik olmuşsunuz anlaşılan.

Not: Aman diyeyim, Kılıçdaroğlu'nu belediye işlerine bulaştırmayın. En azından bir kişi temiz kalsın. Belediye işine girmek ve kirlenmeden çıkmak ha! Tarih yazmaz.

.oO°Oo.
  • quote:

Cevap yazacaksan adam gibi yaz. Niye rahatsız etti seni yazdıklarım? Yolları o hale sen getirdin herhalde?

+156 katııyorum arkadaşım yukarıda yazdıklarına...
  • Bence Metrobüsün yapılması Toplu taşıma açısından çok faydalı oldu.

*D-100(E-5)e gelince;kapasitesini aşalı çok oluyor, uzatmaları oynuyor. Kolay değil 12,750,000 nüfuslu şehrin yükünü kaldırmak:)İşin kötüsü Artık ne yolu genişletecek boşyer kaldı, nede yeni yollar yapılacak alan.Bu saatten sonra yapacak tek şey toplu taşımanın daha çok geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması.

**Asfaltların yenilenmesi görüşlerine katılıyorum. Ancak kaymak asfalt yapılsa dahi trafik çilemiz her geçen gün katlanarak artacak....
  • makas atanlar icin daha cazip hale geldi. daha cok adrenalin veriyor e5 artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeHuG

makas atanlar icin daha cazip hale geldi. daha cok adrenalin veriyor e5 artik

ölürsen kabrine gelmeyiz isteme
  • yanlış anlasılmasın kendimi kastedmedim.
  • Artık şeritlere de güven olmuyor.
  • bir arkadaşında dediği gibi çift katlı yollar yapılmalı
    yetmiyor, yetmiyor, yetmiyor anasını...
  • E-5 bu hale gelmesinden belediyemi suçlu yapmayın arkadaşlar.niye zamanında 3 şerit yerine 5 şerit yapmamışlar. örnek vatan caddesi zamanında dalga geçmişler uçakmı indiriceksiniz bu yola diye ama görüyosunuzki vatan caddesi bile artık mevcut yükü kaldıramaz hale geldi...metrobüsün gelmesi gayet hoş oldu mevcut yolu daraltmış olabilir ama toplu taşıma için bu gerekliydi...metrobüs hattı yapılmadan önce E-5 de hiç trafik olmuyormuydu ? bazı arkadaşlar yanyollardan şikayetçi yanyolların bu hale gelmesi yeni bir olay değil şirinevler yanyolda 500m mesafede 30 dak kaldığımı biliyorum...eleştirilerinizi biraz daha düşünerek yaparsanız güzel olur.
  • eleştirilerimiz niye metrobüs yapıldı diye değil yolların çok bozuk olması,çizgilerin karışmış olması gibi gayet yapılabilecek şeyler.ama niyeyse yamuk yumuk yollardan gitmek birilerini rahatsız etmiyor olabilir.
  • peki niye metrobüs, sadece metro olarak yerin altından yapılmadı? ya da diğer arkadaşların dediği gibi neden yolun üzerinden gitmiyor? metrobüs değil de metro yapsalardı, gayet yolun üzerinden de gidebilirdi. Terazidere'den Zeytinburnu'ya kadar olan 4 duraklık mesafede metrobüs yıllardır yukarıdan gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

peki niye metrobüs, sadece metro olarak yerin altından yapılmadı? ya da diğer arkadaşların dediği gibi neden yolun üzerinden gitmiyor? metrobüs değil de metro yapsalardı, gayet yolun üzerinden de gidebilirdi. Terazidere'den Zeytinburnu'ya kadar olan 4 duraklık mesafede metrobüs yıllardır yukarıdan gidiyor.

neden öle? şu kadar zamanda biz bunu yaptık metrobüsü getirdik şöle yaptık böle yaptık demek için. metro olsa veya yerin altında üstünde bi şekilde olsaydı bu kadar çabuk olur muydu? hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

peki niye metrobüs, sadece metro olarak yerin altından yapılmadı? ya da diğer arkadaşların dediği gibi neden yolun üzerinden gitmiyor? metrobüs değil de metro yapsalardı, gayet yolun üzerinden de gidebilirdi. Terazidere'den Zeytinburnu'ya kadar olan 4 duraklık mesafede metrobüs yıllardır yukarıdan gidiyor.

neden öle? şu kadar zamanda biz bunu yaptık metrobüsü getirdik şöle yaptık böle yaptık demek için. metro olsa veya yerin altında üstünde bi şekilde olsaydı bu kadar çabuk olur muydu? hayır

o da torunlarımıza yetişirdi belki

• Tamam şeritleri aldın yolu daralltın eyvallah ,hiç mi görmüyorsun bu otobüsler biraz dolduğunda ne sefaköy yokuşunu nede haliç köprüsünü çıkamıyor,tık nefes şekilde aksıra tıksıra yaşlı bir adam gibi can çekişerek yokuşlarda ilerliyor.
    Bu hatta otobüs yerine raylı sistemi koysan gps lede arayı makul bir şekilde ayarlasan günahamı girersin.Akşam saatlerinde o kadar çok sefer oluyorki duraklaradaki iniş binişin yavaşlığından otobüsler duraklara sığmıyor,bekleşip duruyorlar.Şöförlerde dolap beygiri gibi hiç ara vermeden dönüp duruyorlar.
    Bu konuyu araştıran bağzı arkadaşlar raylı sistemin birim zamanda otobüse göre %37 daha fazla sefer yapılacağını belirlemişler.Ne kaza riski var ne otobüs gibi yavaşlık yapın akıllıca birşey de allah razı olsun denilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

Sivri akıllılar yoldan bir şerit metrobüse ayrıldığı halde kalan yolu daracık 3 şeride böldüler. Ne oldu, 3 şerit mi oldu yani? Sağ şerit şaka gibi. Bağlantı yolundan girenler hop diye ana yola atlıyor. Bu mu sizin yol yapma anlayışınız!

Tüh !
    Bilseler senden fikir alırlardı...Neden daha önce bu parlak fikrini göstermedinki bizlere ?

Ne diyim ki ben sana, Japonlardan ne eksiğimiz var ?

Ben söyleyeyim, onların yöneticileri adam, bizimkiler değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

Tüh !

Ne diyim ki ben sana, Japonlardan ne eksiğimiz var ?

Ben söyleyeyim, onların yöneticileri adam, bizimkiler değil...

başımızdakiler on numara ya. baksana başbakan şimon pereze gider yaptı helal olsun. davosun reisi olcakmış seneye. sarkozy filan da arada elini öpmeye gelcekmiş..

• edit

bu başlık kilit yemeyecek gerçekleri konuşuyor burada herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 30 Ocak 2009; 22:31:12 >
  • bildiğim kadarı ile emniyet şeridi artık avrupa E-5 de yok.
    bir araç yolda kalsa trafik nerelere kadar uzanır biliyor musunuz?

ya da kalp krizi geçiren yakınınızı hastaneye nasıl ulaştıracaksınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.