Orjinalden alıntı: Millennium Evet kesinlikle utanılacak birşey değil bu,ben de çok rahat söylüyorum ne kimseye çıkma teklifi ettim ne de teklif aldım.Forumda anlatanlara şaşıyorum yok bu sene 4 teklif aldım hepsini reddettim,maşallah çıkma teklifi ajansı gibiler anlaşılan.Bir iki tanesi gelse de tüyo falan verse bu işin sırrı ne yakışıklılık mı karizma mı tip mi ortama rahatça girebilme mi
ben anlatayım aslında iş karizmada değil ama günümüzün kızları karizmaya bakıyor artık iç güzelliğe bakmıyor aslında önemli olan ortamda rahatlılık kıza karşı olan konuşman davranışların ama gelişen devirde etrafında çok kız görmek istiyorsan ya emo olucaksın yada iyi bir karizman , yakışıklılığın olucak
Ben de hiçbi kızla çıkmadım yaş 24 ama kız eli tutmuşluğum var .. (nasıl oluyo demeyin oluyo işte )
quote:
Orjinalden alıntı: cliffburnstein
benimde bir kız arkadaşım yok merabalaştığım kimse de yok ne ilk arkadaşı olmayan insansın ne de son oluşuna bırak elbet bir gün bir arkadaş buluruz
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar
quote:
Orjinalden alıntı: kamuran1234
baboş mesela bir akimin ço güzel kız arkadaşları var bazen onlarla sohbet ederken çağırıo gel diye walla utanıom gitmye..nasıl yapcaz bilmom wala..ben de hep en güzellere bakıom belki ondandır bu durumun sebebii
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
arkadaşlara ihtiyaç yok aslında çünkü bir kız bulduğunda kızla evlenmekte isteyebilirsin peki kıza nasıl evlenme teklif ediceksin msn denmi ceptenmi yoksa arkadaşınmı gidicek etmeye yani kızların ortamına girmelisinki kendini onlara tanıtabilmelisin
22 yaşında, üniversite öğrencisi biri ancak bu kadar Türkçe konuşabiliyorsa kız arkadaşının olmamasına da şaşmamalı.
+1500
Lisedki ilk ask maceram facia ile son buldu, o gunden beri kizlardan uzak duruyorum ,yas20 ilk-son gibi bisey yani
Cok dert etme insanin yapisina baglidir bu, bazi insanlar cabuk kaynasir duygularini acar bazilari ise dogru insani bekler gelip gecici seyleri sevmez AMA BIR GERCEK VAR KI. SEN BIR HAREKET GOSTERMEDIKCE HICBISEY OLMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: kamuran1234
hocam bizm sınıfta 5-6 tane kız var onlar da suratına baksan sı..sın gelir yaw..bnm hiç bir arki o dedğin ortamlara girmez ben tek başıma mı gitcem orlara...nası yapsak yahu bak şimdi düşünmeye başladım
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
sevgili abim elbet çıtkığın konuştuğun bir kız olucaktır örneğin sınavlarda kaldın ve birdaha sınava girmen gerekiyor yanından bir kız geçti hiç bir kızla çıkmadın ama o kız ditek senin dikkatini çekebilir.
Elbet birileri ile çıkıcaksındır senin kafa dengin olan kızların yanında takıl kafa dengin mekanlara git bazı kızlar seninle konuşunca nasıl biri olduğunu anlıyacak çıkma tekilifi edende çıkıcaktır.
Ama yaş biraz büyük olduğu için kızlar bu teklifi senden bekliyecektir.Sende bu teflifi seni anlayan seni kaldırabilicek kızlara ediceksin elbette sınıfta(amfide aslında genelleme olsun diye) sınıfta arkadaş(normal) olarak konuştuğun vardır kendincede güzel buluyorsundur onu onunla biraz takıl en sonunda çıkma teklfini et
mankenlik ajansından bulalım sana???
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Ben de hiçbi kızla çıkmadım yaş 24 ama kız eli tutmuşluğum var .. (nasıl oluyo demeyin oluyo işte )
bu kadar kısa bir yorum @ darkchild in bilgi birikimini yansıtmıyor açıl hocam biraz millet bilgilensin.
Dert ettiğin şeye bak yaş 25 üniversite öğrencisiyim hiç kız arkadaşım olmadı 5 defa reddedildim üstelik hepsi görünüşte benden az çok hoşlanıyordu hatta 1-2 yanıktı hatayı hep kendinde arama. Olacağı varsa olur. İstesem ayarlardım ama onlardan da ben hoşlanmadım tipim kötü de değil arkadaşlar iyi diyor. Ama Allah büyük nasibimiz varsa bulur. Bence onlar kaybetti çünkü benim kadar değer veren bu zamanda çok zor. İçini temiz tut yeter
ulan ben neden utanıyorum çözemedim gitti , yenemedim gitti , açılamdım açılmak istedim ama kapandım neden böyle oldum , anlıyamadım gitti yasım 21 ama yok anasini satiyim utangaçlığın yaşıtlar yatağa bille atıyo ben ise içime atıyorum böyle şansın ben içine edim ama harbiden insana koyuyo millet gezerken sen içine çekerek gözlemek bakmak içi eriyo inasının ama işte yok Allahın kürtü bille utangaç değilken ben istanbullu olmama rağmen utangaçlığı yenemiyorum . Hani bazen Allaha (cc) isyan edicem diye korkuyorum ama nalet olsun içimdeki bu utangaç ruha .ve çok alçak gönüllü cana yakın espirili biriyim insanlar sever beni genelde ama işte iş kız oldumu gözümde büyüdükçe büyüyor yoldan geçen kıza laf atan arklarımı kıskanmaktan artık uyuz olur oldum onlara onlar rahatçana atıyo ben sadece salak gibi bakma gafletinde kalıyorum sanki birisi bana engel oluyo anlamadım gitti bir kere denedim ama ondada kıpkırmızı oldum yani acaip bişi sanki bi hastalık ne biliyim sanki içinde bi iblis yaşamayan bilmez bu utanç duygusunu çok farklı bişi ..
olucağı varsa olur kasma boşuna eğer evlenmek için kız arkadaş arıyosan o ayrı
quote:
Orjinalden alıntı: giago008
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
bu kadar kısa bir yorum @ darkchild in bilgi birikimini yansıtmıyor açıl hocam biraz millet bilgilensin.
Eski perf. ım yok hocam ya valla eskisi gibi uzun uzun yazasım gelmiyo... biraz da konuya bağlı tabi... Bir de burada kızların kişiliği ileyorum yapılabilecek pek bi durum yok Gerçi ben her konuyu her türlü kızlara bağlarım ama gerek yok o kadarına
Nedense Bende Türkiyede Bu Konuda Dikiş Tuturamıyorum.. [Örnek Vermek Gerekirse
Kız Arkadaşımla Dolaşırken Karşıdan Gelen Kızları Fiziki Yönden Güzel Olup Olmadığını Sorduğumda Aldığım Cevap Çok iyi Fiziği var. Birde Bunu Türkiyede Denedim. Az Daha Tokatı Basıcaktı Kız ]
Şu Utangaç Halini Aşmalısın ki.. Daha rahat Olabilirsin Bu Konularda.
Kızlarla konuşurumda hiç kız arkadşaım olmadı yani çıkmadım
aynı durumdan mustaripim yaş 17..kilolu ve çirkinim ek olarakta..düzgün konuşmayıda bilmem paramda yoktur..bildiğiniz acaip hayvanlara benziyorum peki ben ne yapayım ?
quote:
Orjinalden alıntı: Ertungaa
aynı durumdan mustaripim yaş 17..kilolu ve çirkinim ek olarakta..düzgün konuşmayıda bilmem paramda yoktur..bildiğiniz acaip hayvanlara benziyorum peki ben ne yapayım ?
şu yazınla kız olsam tav olmuştum
quote:
Once kendini sevmeyi ogren sonra spora basla Tip bir avantajdir evet ama ilk adimda, daha sonra iliskiyi kultur,espri anlayisi ve kisilik goturur.
Parasal aci ne yazikki en buyuk dezavantajlardan biri, hayatin rutinliginden insani maalesef para kurtariyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kaplanmete
quote:
Once kendini sevmeyi ogren sonra spora basla Tip bir avantajdir evet ama ilk adimda, daha sonra iliskiyi kultur,espri anlayisi ve kisilik goturur.
Parasal aci ne yazikki en buyuk dezavantajlardan biri, hayatin rutinliginden insani maalesef para kurtariyor.
konuşcak kız bulsam espri filan yapabilcemde malesef konuşamıyorum onlara karşı ama mutluyum çünki ben gerçek aşkın savaşcıyım çevremdeki arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kızlar çok bozulmuş ve bir kızla çıkmak çok anlamsız geliyor sevgi yok..ben senden hoşlanıyorum çıkalım hoşlanmak başka sevgi başka ama inanmayın bunlara çıkabilceğim hiçbir kız olmadığı için çevremde kendimi böyle avutuyorum
İÇİNE KAPANIK OLAN UTANGAÇ OLARAK HERZAMAN KAYBETMEYE MAHKUMDUR.. SEN KIZLARLA KONUŞMA ARAYIŞLARI İÇİNDE BULUNMASSAN KIZ GELİP SANA NABER FALAN DEMEZ DOSTUM ATİK OLAN HERZAMAN KAZANIR
quote:
Orjinalden alıntı: Quaron*
İÇİNE KAPANIK OLAN UTANGAÇ OLARAK HERZAMAN KAYBETMEYE MAHKUMDUR.. SEN KIZLARLA KONUŞMA ARAYIŞLARI İÇİNDE BULUNMASSAN KIZ GELİP SANA NABER FALAN DEMEZ DOSTUM ATİK OLAN HERZAMAN KAZANIR
ama olamıyoruz ...
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
ulan ben neden utanıyorum çözemedim gitti , yenemedim gitti , açılamdım açılmak istedim ama kapandım neden böyle oldum , anlıyamadım gitti yasım 21 ama yok anasini satiyim utangaçlığın yaşıtlar yatağa bille atıyo ben ise içime atıyorum böyle şansın ben içine edim ama harbiden insana koyuyo millet gezerken sen içine çekerek gözlemek bakmak içi eriyo inasının ama işte yok Allahın kürtü bille utangaç değilken ben istanbullu olmama rağmen utangaçlığı yenemiyorum . Hani bazen Allaha (cc) isyan edicem diye korkuyorum ama nalet olsun içimdeki bu utangaç ruha .ve çok alçak gönüllü cana yakın espirili biriyim insanlar sever beni genelde ama işte iş kız oldumu gözümde büyüdükçe büyüyor yoldan geçen kıza laf atan arklarımı kıskanmaktan artık uyuz olur oldum onlara onlar rahatçana atıyo ben sadece salak gibi bakma gafletinde kalıyorum sanki birisi bana engel oluyo anlamadım gitti bir kere denedim ama ondada kıpkırmızı oldum yani acaip bişi sanki bi hastalık ne biliyim sanki içinde bi iblis yaşamayan bilmez bu utanç duygusunu çok farklı bişi ..