Şimdi Ara

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
11.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

senin anlattığın arkadaşların onlar zevk için eğlenmek için sevgilim var diye kızlarla çıkıyorlar aslında böyle yapmaları yanlış çünkü onlarında bir gururu bir sevgisi olabileceklerini hiç düünmüyorlar benim de başıma böyle birşey gelse ne yaparım diye düşünmüyorlar

2. ise arkadaşım kızları rezil edicek yerler var etmiyecek yerler var kız senle doğru üzgün konuşuyor ise sen onu orda rezil ediyorsan senin yanına birdaha gelmeyecektir kendine hakim olmaya çalış yoksa bu karakter özelliğin ile başına bela bile alabilirsin

Orjinalden alıntı: Ertungaa

abiiler kardeşler gençler buldum...bunu yenmenin yolunu buldum..herhangi bir eczaneye gidiyorsunuz içerde güzel kız var mı diye kontrol ediyorsunuz varsa diyorsunuz ki hey eczacı kız bana bir kondom onu alıyorsunuz 1 hafta sonra tekrar gidip aynı yerden 1 tane daha alıyorsunuz 3-4 tane daha alınca hayata bakışınız değişiyor..saygılar Marcus Fenix abiden öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 26 Nisan 2008; 0:56:17 >
  • hııımmmm senin evlenme yaşın gelmiş.

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

napıcan karı kızı boşver. karı kız adamı bozar ben 16 senelik dostumu kaybettim bi kız yüzünden.. sen dalgana bak kardeşim.buldunmuda insan olanını bul kaşına gözüne fazla takılma bence

neden aynı kızımı sevdiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

napıcan karı kızı boşver. karı kız adamı bozar ben 16 senelik dostumu kaybettim bi kız yüzünden.. sen dalgana bak kardeşim.buldunmuda insan olanını bul kaşına gözüne fazla takılma bence

neden aynı kızımı sevdiniz

hayır tabikii öyle bi durum olma olasılığı yok. kız onun huyunu suyunu değiştirdi. bnm tanıdığım delikanlı adam gitti. çok yanlış yaptı falan flan neyse.. salla gitsin de bu güzel kardeşimz için örnek teşkil etsin die sölüorum ben

• abi bu nasıl bir forum bu nasıl bir erkek dayanışması duygulandım şerefsizim
  • 13 yaşında biri çıkma teklifi etmişti, kabul etmemiştim ardından da kız ailesiyle almanya'ya taşındı, kabul ettiğimi varsaydım ve içinde olacağım acıyı düşündüm.... tövbe! gerçi o zaman fazla koymazdı ama etkilemezdi de değil yani... şuana kadar kimseyle çıkmadım ama kızlarla görüşürüm hertürlü konuyu da konuşurum onlar da insan abi rahat olacaksın... kasma kendini bulursun kafa dengi birini...

Orjinalden alıntı: Ertungaa

aynı durumdan mustaripim yaş 17..kilolu ve çirkinim ek olarakta..düzgün konuşmayıda bilmem paramda yoktur..bildiğiniz acaip hayvanlara benziyorum peki ben ne yapayım ?

Kız olsam bunca elemanın içinde sana verirdim

Orjinalden alıntı: CoOlRaPpErBoY

Şu anlık manuel takılıyorum yaş 16

Moraller sıfır girdim forma , 2 dakikada kendime geldim, sizde olmasanız çekilmez bu hayat

• Nasır kardeşliği

Hakkımdaki sorunlu alışverişler sebebiyle artık 2. el bölümünde ürün satışım olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stw

Önemli olan ne..Hepimiz biliyoruz bunu ama işte bu baharlar yok mu..

Aradığın zaman gecenin saat kaçı olursa olsun telefonunu açacak,her an onun varlığını hissedebileceğin bir dost..

Hatun olmasın ama dostun muhakkak olsun.

Bence en mükemmel yorumu arkadaş yapmış.Yaş 17 şuana kadar benimde sevgilim olmadı.Hatta bu işlerden kaçtım.. Yukarda denildiği gibi ''kızlarla konuş , kızlarla muhabbet et'' dendi banada.Ama ben onların muhabbetlerini sevmiyorum.Konuştukları şeyler hiç benim ilgilendiğim şeyler değil.Konuşsak konuşsak sadece o gün bir olay olur , bir şey olur onun hakkında konuşuruz.En iyisi ; Dostun olsun , istersen 50 sene sevgilin olmasın.

Bende , benimle ortak düşünen , rahat olan , gözlerimize baktığımızda bir uyum söz konusu olacak kızı dört gözle bekliyor olucam.. Yoksa aşık olunucak kız çok.Güzellik bakımından.Ama kızın kendisine , davranışlarına , zevklerine aşık olunucak kız çok az.Yani görecelidir.

• yahu kardeşim 10 yaşında o bile çıkıyor
  • Ya arkadaşlar bence 2 sayfa boyunca çok boş bişey için konuşmuşsunuz.MErak ettim bütün yorumları okudum.Bende kendi fikrimi söyleyeyim.Benimde bugüne kadar öyle çok ciddi ilişkilerim olmadı kızlarla gezidim tozdum ama sevgilim olmadı yani hep gönül eğlendirdim.Bir çok teklif aldım ama hepsini geri çevirdim çünkü bişey hissetmediğim kızlardı.Bir tanesi kaşar dı zaten onu baştan eledim hatta şu an da sırada biri var ama ben başkasını seviyorum kız beni istemiyo 2. plan da benimle beraber olmak isteyen bir kız var yani tam türk filmi tadında...Bu arada yaşım 18...Asıl değinmek istediğim konu "kız arkadaşım olmuyo" diye üzülmek çok saçma bence yani direk saçmalık.Bir insan nasıl birine aşık olmadan bir kişiden hoşlanmadan kız arkadaşım olmuyo diye üzülebilir ki...Hadi birini sevdin o seni istemiyo üzül ama kız arkadaşım olmuyo diye üzülmek son derece mantıksızdır ve abazanlığın en büyük belirtisidir bence..Bundan 1-2 sene önce 17 yaşımdayken hiç bi kızla konuşmazdım arkadaşlarım kız peşindeydi ben piçlik peşinde.Sadece laf atardım -***şak geçerdim.Hiç kız arkadaşım yoktu ama işin ilginç tarafı bundan şikayetçi deildim.Hatta annem olum kızlara çok kaba davranıyosun biraz yakınlaş falan diyodu.Ben kızları sadece cinsellik objesi olarak görüyodum.Uzun süre kendimden nefret ettim.Benim ne biçim duygularım var diye ben niye kimseyi sevemiyorum diye.Her önüme gelen kıza aşık olmaya çalıştım ama olmadı.1 Sene sonra yani bu sene ise tam 2 defa reddedildim 1. olan çok ağır atlattım 2. yi 1 haftada unuttum şimdi sevdiğim kız arakadaş ayağı çekiyo bana ama ben bağlandım işte aşk gücünü gösterdi.Şimdi de keşke eski halim olsa sallamasam diyorum.Yani bu işler zorlamayla olacak bişey deil tamamen kişinin o an ki ruh hali ve karşısındakine bağlı.Onun için ben yalnızlıktan sıkıldım kız ark arıyorum falan çok saçma bence.OLacağı varsa her şey olur.Hayır birini sevdin yani 1 kişi için üzlüyosan ve sadece onu istiyosan eyvallah ama kız istiyorum ne müdür?

• bak bende 24 yaşına kadar böle bir durum olmadı daha sonra 3 aylık bir ilişki oldu tamamen şans eseri çıktı karşıma inanmayacaksın ama 26 yaşında tam 4 kız ile birlikteydim birisine elimde gül ile giderken digerine telefonda rapor veriyordum.durum bu şimdide mutlu bir beraberliğim var.kafaya hiç bişey takmıycaksın zamanı gelince oluyor.geç veya erken..

Orjinalden alıntı: kamuran1234

ya hiç olmazsa..
    quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

benimde bir kız arkadaşım yok merabalaştığım kimse de yok ne ilk arkadaşı olmayan insansın ne de son oluşuna bırak elbet bir gün bir arkadaş buluruz

etrafındaki evli insanlara bak hepsi dört dörtlük mü??? yani herkes buluyor er geç.
    Çok yakışıklı bir adam değilim.. Babadan kalma milyarlarımda yok. Hatta okula arabayla falanda gitmiyorum.
    Ama yine şükürki lisenin ve fakültenin en güzel kızlarıyla çok güzel zamanlar geçirdim bugüne kadar. Fakat inan bana bir yerden sonra olay rutine bağlanıyor. Kıza takılıyorsun, birşeyler başlıyor.. iyi güzel romantik günler var başlarda. Sonra birşeyler yaşanıyor.. Bir noktadan sonra ilişki sürekli kendini tekrar ediyor. Çünkü günümüzde ilişkiler çabuk tüketiliyor. Açıkçası bir ilişki 3 ay sürerse benim için UZUN bir zaman oluyor.

21 yaşındayım ve sadece 1 kere aşık oldum...
    Şimdi geriye dönüp baktığımda keşke diğerleri yerine bugünümde de "O" olsaydı diyorum. Aşık olduğum, herşeyimi paylaştığım, 3 yılımın diğer yarısı... Ama olmuyor. İlişkiler artık tat vermiyor. Ve dönüp dolaşıp aynı noktaya gelen gönül tek birşey istiyor: AŞK!

Bence boşver fastfood ilişkileri. AŞK için sabret. Ama otorupta seni bulmasını bekleme. Sende ona kollarını aç, birgün senide kucaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 30 Nisan 2008; 18:51:29 >

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: giago008

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ben de hiçbi kızla çıkmadım yaş 24 ama kız eli tutmuşluğum var .. (nasıl oluyo demeyin oluyo işte )

bu kadar kısa bir yorum @ darkchild in bilgi birikimini yansıtmıyor açıl hocam biraz millet bilgilensin.

Eski perf. ım yok hocam ya valla eskisi gibi uzun uzun yazasım gelmiyo... biraz da konuya bağlı tabi... Bir de burada kızların kişiliği ileyorum yapılabilecek pek bi durum yok Gerçi ben her konuyu her türlü kızlara bağlarım ama gerek yok o kadarına

aynen öyle bende senin yazıları uzun zamandır takip etmiyom, hep aynı şeyleri yazmaya başlamıştın zaten, çünkü herşey aynı şey üzerinde sinek gibi vızıldıyarak dolanıyor. Yazmasan bile yenisi eskiler yeter.

Konuyu açan arkadaş, aramaya gir, kız yaz kimden kısmına Darkchild yaz. tamama bas çıkanların hepsini oku skain kafayla.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.