Şimdi Ara

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaş biraz büyük ama büyük olması sorun degil ama bu zaman kadar niye olmamıs bu onemli bence bunda senin payın oldukca büyük cekingen ve utangac biri olabilirsin ki eger boyle biriysen oncelikle bu huyundan kurtulmaya bak ve yavas yavas cevrende olan kızlarla konus artık kız sana üzel gelmesede en azından sohbet et bu sayede tecrübe kazanmaya başlarsın
  • geçen de bi haber görmüştüm 20 yılın birikimi ile eşimin belini kırdım diye biz de öle olmayalım
  • Önemli olan ne..Hepimiz biliyoruz bunu ama işte bu baharlar yok mu..

Aradığın zaman gecenin saat kaçı olursa olsun telefonunu açacak,her an onun varlığını hissedebileceğin bir dost..

Hatun olmasın ama dostun muhakkak olsun.
  • Sen boşuna yaşıyosun....

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!!
    (Zigana sport t )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 18 Ocak 2009; 14:09:27 >
  • akıllı adammışsın tuttum seni
  • baboş mesela bir akimin ço güzel kız arkadaşları var bazen onlarla sohbet ederken çağırıo gel diye walla utanıom gitmye..nasıl yapcaz bilmom wala..ben de hep en güzellere bakıom belki ondandır bu durumun sebebii
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

arkadaşlara ihtiyaç yok aslında çünkü bir kız bulduğunda kızla evlenmekte isteyebilirsin peki kıza nasıl evlenme teklif ediceksin msn denmi ceptenmi yoksa arkadaşınmı gidicek etmeye yani kızların ortamına girmelisinki kendini onlara tanıtabilmelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamuran1234

baboş mesela bir akimin ço güzel kız arkadaşları var bazen onlarla sohbet ederken çağırıo gel diye walla utanıom gitmye..nasıl yapcaz bilmom wala..ben de hep en güzellere bakıom belki ondandır bu durumun sebebii
    quote:

arkadaşlara ihtiyaç yok aslında çünkü bir kız bulduğunda kızla evlenmekte isteyebilirsin peki kıza nasıl evlenme teklif ediceksin msn denmi ceptenmi yoksa arkadaşınmı gidicek etmeye yani kızların ortamına girmelisinki kendini onlara tanıtabilmelisin

22 yaşında, üniversite öğrencisi biri ancak bu kadar Türkçe konuşabiliyorsa kız arkadaşının olmamasına da şaşmamalı.

• Önce hoşuna giden bı kız kantınde bıseyler atıstırıyoken yanına git merhaba falan de
    ( direk gider gitmez sorma yanına tesadufmus gibi git biraz oyalan ole )

Bikac gun böyle bahanelerle konuş. Hangi bölüm okuyosun vs de. Sonra sadece kızın konusmasını bekle
    Birkac hafta sonra sana kendısı gelip mrb falan demıyosa bırak o kızı

Baktın yanındayken slm verıyosa, pek fazla konu acma onu dinle hoşlandıgı seylerı anlamaya calıs. Diğer günler bu tip şeylerden konu aç.
    Bikaç ay sonra hoşlandıgını söyle

20 yaşındayım ben yaşımdan cok kızla cıktım ama sadece flörd için ciddi birisi için bu dedıklerım işe yaramayabilir
  • arkadaşım DH forumundayız diye böle samimi cümleler kuruyorum.yoksa başka bir amacım yok! kalkıp kızın yanında da böle konuşmak pek akıl karı değil heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

baboş mesela bir akimin ço güzel kız arkadaşları var bazen onlarla sohbet ederken çağırıo gel diye walla utanıom gitmye..nasıl yapcaz bilmom wala..ben de hep en güzellere bakıom belki ondandır bu durumun sebebii
    quote:

22 yaşında, üniversite öğrencisi biri ancak bu kadar Türkçe konuşabiliyorsa kız arkadaşının olmamasına da şaşmamalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

eli yara olur insanın be kabuk felan toplar

yarıldım.gif
  • öncelikle arki baboş gibi kelimeler kullanarak yazdığın yazı olayın içeriğini gölgeliyor belirtmeden geçemiyeceğim yaşıtımsın bu yaşta arki baboş gibi kelimeler kullanmak olgunca değil. bu yaşta bi kız karşısında olgun kendine güvenen ayaklarının üzerinde duran birini ister samimiyet ayrı bir konu.

muhtemelen mühendislik okuyorsun(tecrübe konuşuyor). benzer bi süreci ben de yaşadığım için seni anlıyorum eğer çok iyi bir ortalaman ailenin üst düzey beklentileri yoksa biraz gevşetip kendini keşfetme sosyal kişiliğini bulmaya çalış okulu uzat gitsin zaten 60 ında emekli olacan 2 yıl az çalışsan bir şey olmaz

maalesef bu yazdıklarım çeşitli sebeplerle uygulama fırsatı bulamadığım planlarımdır inşallah senin uygulamaya fırsatın olur.
  • ark ortamn önemli zzten kız ortamı olcaksa % 90 arklarının ortamı weya yardımıyla olr bence kızdan önce ortama ayk uydurcak erk arklarıını coğalt =)
  • yaw napcamı şaşırdım baboşlar?nasıl yapsakki şimdi..memati hesabı bi bara girip kzın birine kadınsın falanmı desem yaw artık bunları düşünmeye başladım
  • baboş mamoş ne ayak kürtmüsün arkadas,önce konusmanı düzelt resim koy tipine bakalım,çirkinsen o yüzdende cıkmıyo olabilirler herşeyi insanlık yaş olarak bakmayın kızlar önce tipe bakar,yakısıklıysan onlar bulur seni zaten,ama cıkma dediğin bu yasta artık cok cocukca kalıo,cıkıp napacan nereye gidecen napacan yani canın daha cok sıkılır en iyisi kendine dost edinmek salla kızları
  • quote:

merhaba arkiler...şuan 22 yaşındayım üniversitede okuorum fakat bu yaşıma geldim ne bir kızla doğru dürüst konuştum nede çıktım..yani hiç sevgilem olmadı..ve ben artık yalnızlıktan çok sıkılıyorum..lütfen yardımcı olun

biri benimi anlattı

• Bence hiç konuşma kızların dili uzundur..Yarın bi yeri kalkar...
  • Mart kedisi gibi miyavlıyorsun yeter be! kafa bu

yok işte yok bu yaşa gelmiş hala incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden utanıyor

SOSYOFOBİKsin insanlarla iletişimin sıfır arkadaş ortamlarında utanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuoreSacro -- 24 Nisan 2008; 21:52:04 >
  • Sonun kötü arkadaşım.Dikkat et ilgi alanların degişmesin.Bul bir tane kız kendine başla açılmaya.Çünkü 22 çok ciddi bir yaş.
  • Nasıl bir yardım bekliyosun anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressam.58

Bence hiç konuşma kızların dili uzundur..Yarın bi yeri kalkar...

kaldırcan kaçacan. sonra geliyolar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.