Şimdi Ara

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bak onlar o ortamlara girmiyorlar o arkadaşların nasıl tipler ??

onlar sevgili bulabiliyorlar ve sende onların ortamlarına giriyorsundur heralde birgün aşktan konu açılırsa kızlarda yanınızdaysa sana bir tane yada 2 tane sevgili bulmalarını söyle belki onlar bulurlar

Yada o erkek arkadaşlarına git sor siz nasıl sevgili buldunuz diye
  • baboş bir arkin biri resmen playboy luk yapıo üniversiteede fakat bana kız bul demek ağırıma gidio..onun bana demesi gerekir bnce sana bulalım bi tane die..bilio aradığımı çünkü..
    quote:

Orjinalden alıntı: LaZPaRaToR

Bi erkek arkadaşına söle onlar ayarlasın sana.Ben bu zamana kadar ya kız arkadaşlarıma yada erkek arkadaşlarıma ayarlattırdım hep.Yaş 16
  • baboş nasıl bulcak hıyar herifler eski arkleri yardıımıyla buldular..ama kalkıp bana kız bulun demek olmaz yapamam..onların ayarlaması lazım..zaten tanıdıkları öle pek kız da yok..yane onlardan haır falan gelmez..o seçeneği kaldırlam bnce iş gittikçe .oka sarıo
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

o sevgililer nasıl tipler ??

bak onlar o ortamlara girmiyorlar o arkadaşların nasıl tipler ??

onlar sevgili bulabiliyorlar ve sende onların ortamlarına giriyorsundur heralde birgün aşktan konu açılırsa kızlarda yanınızdaysa sana bir tane yada 2 tane sevgili bulmalarını söyle belki onlar bulurlar

Yada o erkek arkadaşlarına git sor siz nasıl sevgili buldunuz diye

• neden ağrına gitsinki örneğin o senden tembeldir kopya ister o senden kopya istersen utanmıyorda sen ondan sevgili bulmasını isterkenmi utanıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamuran1234

merhaba arkiler...şuan 22 yaşındayım üniversitede okuorum fakat bu yaşıma geldim ne bir kızla doğru dürüst konuştum nede çıktım..yani hiç sevgilem olmadı..ve ben artık yalnızlıktan çok sıkılıyorum..lütfen yardımcı olun

Aynı kaderi paylaşıyoruz benimde yaş 22. Kızdan daha çok uzaylı görmüşümdür..

• birde baboşlar herkesin kendi derdi ayrı bide bana sevgili bulmakla uğraşamaz millet
  • Resmini koysana
    Tipsizsen sorun değil ;;

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!!
  • belkide bnm arkilerde hiç iş yokinsan yardımcı olur yahhu

• quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

bunun için utanmana gerek yokki normal hesabınlada girebilrdin

evet arkadaşım bu konuda kendi hesabınla konuşabilirsin, utanılacak, yüz kızartacak bir şey yapmamışsın ki...Bu konuyu fazla kafana takmamaya çalış bence, sürekli kafatnda neden kız arkadaşın olmadığını düşündükçe , daha beter sinirleri bozuluyor insanın, elbet bir gün karşına bir kısmet çıkacaktır. Kafanı bu konulardan uzaklaştıracak aktiviteler yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 24 Nisan 2008; 19:38:36 >
  • Evli olup balayına gideceğim; bekar olup alayına .........
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamuran1234

belkide bnm arkilerde hiç iş yokinsan yardımcı olur yahhu

Arkilere gerek yok.
    Tek ba$ına da halledebilirsin halletmelisin ^^

• vay baboş dert etme
  • yanlız değilsiniz arkadaşlar yaş 17 bir kere denemem oldu oda çıkma deil zaten:D 1 red yedim :D
  • arkadaşlara ihtiyaç yok aslında çünkü bir kız bulduğunda kızla evlenmekte isteyebilirsin peki kıza nasıl evlenme teklif ediceksin msn denmi ceptenmi yoksa arkadaşınmı gidicek etmeye yani kızların ortamına girmelisinki kendini onlara tanıtabilmelisin
  • bugün sevdiğim kıza gül verdim
  • Evet kesinlikle utanılacak birşey değil bu,ben de çok rahat söylüyorum ne kimseye çıkma teklifi ettim ne de teklif aldım.Forumda anlatanlara şaşıyorum yok bu sene 4 teklif aldım hepsini reddettim,maşallah çıkma teklifi ajansı gibiler anlaşılan.Bir iki tanesi gelse de tüyo falan verse bu işin sırrı ne yakışıklılık mı karizma mı tip mi ortama rahatça girebilme mi
  • Arkadaş daha 22 yaşında bence hiç bişey için geç değil.hatta tam zamanı Tam sevgili olunacak yaş kimse karışamaz ne güsel işte. BEnce direk ortam yapmaya çalış. Böle kız arkadaşları olan arkadaşlar edinmeye çalış anca öyle kızlara yakınlaşabilirsin. Tecrübeli bi büyüğüm demişti bana da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

arkadaşlara ihtiyaç yok aslında çünkü bir kız bulduğunda kızla evlenmekte isteyebilirsin peki kıza nasıl evlenme teklif ediceksin msn denmi ceptenmi yoksa arkadaşınmı gidicek etmeye yani kızların ortamına girmelisinki kendini onlara tanıtabilmelisin

Fakat , 5-10 kızın arasına girmesi bir anda kolay olmaya bilir nede olsa okul ortamı ,kızlar birlikte dolaşıp, birlikte konuşacak.. Aralarına girmek , pek mantıklı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Resmini koysana
    Tipsizsen sorun değil ;;

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!!

SUper yaw mükemmel bir espri mükemmel bir yorum

• Hocam sevgiliden önce bi kız arkadaş ortamı yap. Kız arkadaş ortamı nasıl yapılır? Erkek arkadaşlarından bazılarının kız arkadaşlar vardır, tanıştırır. Okulda vb. yerlerde erkeklerinde yanında kızlara selam vermeye başla. Gözüne kestirdiğin 5-6 kızla muhabbet kurmaya çalış.( Kesinlikle sadece arkadaş olma izlenimi ver, kızlara kötü bakışlar atma. ) Terslenme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Eğer kız muhabbetlerine alışırsan, duygusal anlamda kız arkadaş yaptığında tıkanmazsın, daha rahat olursun. Ayrıca kız arkadaşların sevgili konusunda sana erkeklerden daha yardımcı olabilirler.

Eğer direk duygusal anlamda çıkmaya başlarsan, 22 yılın verdiği şeylerle tıkanma, utanma, sıkılma olabilir. Dersen ki bende öyle birşey olmaz, o zaman yukarıda yazdıklarımı okumana gerek yok.

Ekleme: 22 yaşına geç diyen arkadaşlar, 22 yaşı bence geç değil. 20+ yaşını geçmiş insanlar dolu kafeler, barlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.