Şimdi Ara

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda kafada hep su vardir. "Şimdi birsey diyecegim ama acaba ya ters birşey soyler rezil olursam ? " Bu normal gunluk konusmalarda bile kafaniza takiliyordur elbet bunu aşmanin tek bir yolu var "Kadın da bir insandir , erkekte " Hicbir farkiniz yok ne onun senden ustun tarafi var ne de senin ondan, git konus ya ne biliyim saat sor , naber nasilsin falan de.Şimdi bunlar basit gelebilir ama anca boyle aşilir benim dusuncem
  • hemende şikayet edilmişim
  • Vallahi çekingen,utangaç bir yapın varsa bu durumdan kurtulmazsan 22,32,42... yaşına kadar tek başına gezersin.Ben 23 yaşındayım çekingen ve utangaç yapımdan dolayı ciddi bir ilişkim olmadı.Lise pek kız yoktu dershaneye körfeze gittim orada kız yoktu üniversiteye gidemedim.Sana tavsiyem kız olan ortamlara girmeye çalış,arkadaş olarakta olsa kızlarla takıl aralarına girmeye çalış yoksa bu iş olmaz tek başına sap gibi kalırsın.
  • sana- ben insan değilmiyim adlı parcayı yolluyorum,
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

ulan ben neden utanıyorum çözemedim gitti , yenemedim gitti , açılamdım açılmak istedim ama kapandım neden böyle oldum , anlıyamadım gitti yasım 21 ama yok anasini satiyim utangaçlığın yaşıtlar yatağa bille atıyo ben ise içime atıyorum böyle şansın ben içine edim ama harbiden insana koyuyo millet gezerken sen içine çekerek gözlemek bakmak içi eriyo inasının ama işte yok Allahın kürtü bille utangaç değilken ben istanbullu olmama rağmen utangaçlığı yenemiyorum . Hani bazen Allaha (cc) isyan edicem diye korkuyorum ama nalet olsun içimdeki bu utangaç ruha .ve çok alçak gönüllü cana yakın espirili biriyim insanlar sever beni genelde ama işte iş kız oldumu gözümde büyüdükçe büyüyor yoldan geçen kıza laf atan arklarımı kıskanmaktan artık uyuz olur oldum onlara onlar rahatçana atıyo ben sadece salak gibi bakma gafletinde kalıyorum sanki birisi bana engel oluyo anlamadım gitti bir kere denedim ama ondada kıpkırmızı oldum yani acaip bişi sanki bi hastalık ne biliyim sanki içinde bi iblis yaşamayan bilmez bu utanç duygusunu çok farklı bişi ..

aynı ben

• naptın olm sen ya...

sen çizgi film de izlemiyondur şimdi hiç olmazsa ordan kurtarırdın ama çok umutsuzsun
  • Evli biri olarak sana tavsiyem kızlardan uzak dur.Bi kızla beraber olmaktansa Pc de call of duty ps2 de pes2008 oynamayı tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartentein

Evli biri olarak sana tavsiyem kızlardan uzak dur.Bi kızla beraber olmaktansa Pc de call of duty ps2 de pes2008 oynamayı tercih ederim.

ilginç bir yaklaşım
  • abiiler kardeşler gençler buldum...bunu yenmenin yolunu buldum..herhangi bir eczaneye gidiyorsunuz içerde güzel kız var mı diye kontrol ediyorsunuz varsa diyorsunuz ki hey eczacı kız bana bir kondom onu alıyorsunuz 1 hafta sonra tekrar gidip aynı yerden 1 tane daha alıyorsunuz 3-4 tane daha alınca hayata bakışınız değişiyor..saygılar Marcus Fenix abiden öğrendim
  • arkadaş olmayınca olmuyor oluncada engelliyemiyorsun.

kimisi topyekün saldırır kız ayarlamak için ama hep sonuçsuz kalır

kimisi zerre düşünmez kızları hep uzak durur ama teklif alır yada birileri ona kız yapar..

"bişeyi nekadar çok istersen okadar uzaklaşır senden.."
  • Ya bırakın arkadaşlar ne kızı bende düştüm o hataya evlendim,hayatım söndü.Kızların bitmek bilmeye dırdır ları ve nazlarının yerine gears of war ve medal of honer oynamayı tercih ederim.Yemin ederim daha mutlu oluyosun,
  • quote:

Orjinalden alıntı: McLanE

quote:

ulan ben neden utanıyorum çözemedim gitti , yenemedim gitti , açılamdım açılmak istedim ama kapandım neden böyle oldum , anlıyamadım gitti yasım 21 ama yok anasini satiyim utangaçlığın yaşıtlar yatağa bille atıyo ben ise içime atıyorum böyle şansın ben içine edim ama harbiden insana koyuyo millet gezerken sen içine çekerek gözlemek bakmak içi eriyo inasının ama işte yok Allahın kürtü bille utangaç değilken ben istanbullu olmama rağmen utangaçlığı yenemiyorum . Hani bazen Allaha (cc) isyan edicem diye korkuyorum ama nalet olsun içimdeki bu utangaç ruha .ve çok alçak gönüllü cana yakın espirili biriyim insanlar sever beni genelde ama işte iş kız oldumu gözümde büyüdükçe büyüyor yoldan geçen kıza laf atan arklarımı kıskanmaktan artık uyuz olur oldum onlara onlar rahatçana atıyo ben sadece salak gibi bakma gafletinde kalıyorum sanki birisi bana engel oluyo anlamadım gitti bir kere denedim ama ondada kıpkırmızı oldum yani acaip bişi sanki bi hastalık ne biliyim sanki içinde bi iblis yaşamayan bilmez bu utanç duygusunu çok farklı bişi ..

aynı ben

aaaa valla aynı durumdayız acaba senle bi akrabalığımız varmı

• Sınıftaki kızlarla konuşurum ama tanımadığım kızlarla pek konuşmak istemem
    Bi gün ark çağırdı 2-3 kız var yanında neyse yanına gittim fln konuşuyolar kız bana bakıyo birşey söylememi bekliyo fln muhabbet olsun diye ama ben takmıyorum bile cebimde birşey vardı onu yapmaya çalışıyorum yani pek ortam fln hoşuma gitmiyo çünkü konuşacak şeyler bulamıyorum.Konuşacak şeyler bulsam en önde ben giderim de yok işte.Suskun, çekingen biride değilimdir.Ayrıca kızlarla konuşmaktan başlarda utanıyordum ama o korkumu yendim ve hatta bir kıza tanışalım fln dedim burdaki amacım reddedilmek yada kabul etmesi değildi tamamen utangaçlığımı ve çekingenliğimi yenmekti öylede oldu ama keşke kızda kbl etseydi.Rezil olma ihtimali 0 denenmiş ve onaylanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 25 Nisan 2008; 14:39:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamuran1234

merhaba arkiler...şuan 22 yaşındayım üniversitede okuorum fakat bu yaşıma geldim ne bir kızla doğru dürüst konuştum nede çıktım..yani hiç sevgilem olmadı..ve ben artık yalnızlıktan çok sıkılıyorum..lütfen yardımcı olun

Resmin Varmı?..

• quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

bunun için utanmana gerek yokki normal hesabınlada girebilrdin

Niye burada herkese fake muamelesi yapılıyor

Bir nedeni var mı ?
  • milletin hep aynı sorunu varya bende ortaokulda çekinirdim kızlarla konuşamazdım ama şimdi yapmadığım iş yok ortaokulda derse kalktığımda yanlış cevap verirsen hoca bir yandan arkadaşlar bir yandan bağırırdı yani bu çekingenlik utangaçlık bulunduğun ortamla alakalı ben 8 i bitirdim babamın işi yüzünden il değiştirmek zorunda kaldım işte bu il değişiminde eski hüseyin gitti yepyeni bir hüseyin geldi bu biraz yaşımın olgunlaşmasındanda olabilir kızlarla gider konuşurum gider gezmek için çağırırım ama sanmayınki bende çok fazla tip var fazla bi tipim yok önemli olan tipte değil zaten arkadaşlar önemli olan konuşman,giyinişin vs ama şimdiki kızlar iç güzelliğe değil dış güzelliğe bakıyorlar bu sayı benim için %75 oranında ( örnek emolar )

çekinmemek için utanmamak için ne yapabilirsiniz öncelikle sizin kafa denginiz olan kızlara takılın kızlara bu sürede sevgili olucak anlamında bakmayın normal arkadaşınız gibi bakın sonra kafanız hangi kızda takılırsa gidin konuşun bunda utanıcak birşey yok eğer ileride evlenmeyi düşünüyorsanız öncelikle bu duvarı aşmanız gerekmektedir

• quote:

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Quaron*

İÇİNE KAPANIK OLAN UTANGAÇ OLARAK HERZAMAN KAYBETMEYE MAHKUMDUR..
    SEN KIZLARLA KONUŞMA ARAYIŞLARI İÇİNDE BULUNMASSAN KIZ GELİP SANA NABER FALAN DEMEZ DOSTUM ATİK OLAN HERZAMAN KAZANIR

Bunada +1.

bendaha teklif edicem adam. teklifi etti yatağa attı ayrıldı başka kıza geçti. ben hala edicem teklifi
  • kesınlıkle yalnız degılsın
  • serkan1216 seni grup başkanı yapalım duygularımıza yaşadıklarımıza derman oldun valla...

bi de bende şöyle bi durum var kıza gidip aptal aptal yalamalık yapamıyorum.mesela bizim arklar kız olsun da tipi ne olursa aptal aptal konusurlar kızın peşinde koşarlar falan.bendeki yorum ise''10 tane şeyim olsa 1 tanesini vermem'' tarzında ama gercekten de öyle rezalet tipler...

bi de kızları ben çok pis bozuyorum konuşmalarımla rezil ediyorum yani.hafifte bi ayılık var espürütel kişiligimden kaynaklı falan...

off bakalım p.tesi günü okula gidicem gözüme kestirdigim 1 2 tane var onlar acilim bari.

boş boş içmekle olmuyo bari derdimiz olsun

not:yukarıdaki ''şey'' elim olacak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.