Binbaşı
11 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 137 (Bu ay: 2)
Gönderileri
600 TL ye sıfır buldum alınır mı?
Düşmüyor düşmüyor dedik ilk kez bir tane turnuva kutusu düşmüştü kaç senedir izlerim. Beklet pahalanır dediler baktım çok da fiyat oynamıyor açayım dedim sonuç bu.

http://s.metjm.net/wJnqjZ6.jpg

112 key teklif edildi, tam olarak ederini bilemiyorum aza da gitsin istemiyorum. Piyasaya hâkim arkadaşlardan yardım bekliyorum.
arkadaşlar bu problem artık canımı çok sıkmaya başladı.
Huawei hg255s modem var, kablo ile bilgisayara bağlı, belirsiz zaman aralıklarında 3-4 saniyelik tekrar eden anlık kopmalar yaşıyorum. Lan ışığı sönüyor sonra 3-4 saniye geçiyor geliyor, geliyor geri gidiyor. Oyunlarda çok sıkıntı oluyor, download kesiliyor vs. Müşteri hizmetleri modemin internet bağlantısı kesilmediği için hiçbir şey yapmıyor.
Bu meseleyi yaşayıp çözüm bulan oldu mu?

OHA arkadaş be..
çokça vakittir bu ilanlar gözüme çarpıyor, anlaşılan istenilen elemanlar bulunamıyor..
DH çok mu şey istiyor ki bu pozisyonlar boş kalıyor? Mühendis arkadaşların bu iş ilanına karşı bakış açıları mesleki olarak nedir?
Bizleri aydınlatınız..
bunlardan kaçabilecek var mı bilemiyorum artık
ayrıca birde demek istiyorum..

Arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaşıyorum (sorun olarak kabul edilebilirse tabii) ;

Asus p8z68-v anakartın son bios güncellemesini yaptıktan sonra (3603) bilgisayar power tuşuna bastıktan sonra tam olarak 1,2 saniye sonra güç alıyor , saniye değeri tamdır kronometre ile mükerrer ölçüm yaptım sonuç aynı.. Yani bilgisayara elektrik 1,2 saniye geç geliyor..Bios güncellemesinden önce sorun yoktu, güç tuşuna basar basmaz elektriği alırdı alet, şimdi böyle birşey var merak konusu oldu bende...

power markası thermaltake 1050W, kasa CM HAF x-942.. Power da sorun kesinlikle yok, denendi..

1- Bilgisayarın anakartını update ettiğimiz şey sonuçta bir yazılım, her ne kadar donanıma etki etsede, bios update dosyasının power ile ilişkisini tam çözemiyorum.. Update dosyasının içerisinde böyle bir şey özellikle düşünülmüş olabiliir mi? yani bilgisayar elektriği geç alsın gibi..bios update dosyası ile bu mümkün mü? Asus forumlarında da konuyla alakalı birşey bulamadım..sonuçta biri yazılım biri donanım, üstelik biri bios update dosyası diğeri kol gibi power..

2- Bilgisayarın elektriği geç almasının diğer sebepleri ne olabilir? power söktüm taktım sonuç aynı..kablolarda sıkıntı yok..her şey normal..

3- Sorun yazılım mı donanım mı kaynaklı sizce?

4- Bilgisayarın açıldıktan sonra işleyişinde hiçbir sorun yok..sadece bu elektriğin geç gelmesi işine takıldım biraz..umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Arkadaşlar araba alırken renk seçimi için bir kriter var mıdır? Bir rengin satışda diğer renge göre fiyat farkı olması talep yoğunluğundanmıdır yada 2.el için satarken bir artısı mı oluyor? İllaki arabasına göre değişir ama siyah renk tozu çok belli eder, beyaz çizilse hemen belli olur vs.. diye herkes birşey söylüyor uzayıp gidiyor açıkcası zevk meselesi tabii ama yeni bir araba alma arefesinde olduğum için renk seçiminde mevcut bir kıstas olup olmağını bilenlere danışmak istedim..
Arkadaşlar 2012 model mondeo'lar eğer gerçekten bu tipte olacaksa ciddi ciddi 2012 modelini bekleyip gelince almayı düşünüyorum, internette bu resimler geziyor siz ne diyorsunuz?

Arkadaşlar 2012 model mondeo'lar eğer gerçekten bu tipte olacaksa ciddi ciddi 2012 modelini bekleyip gelince almayı düşünüyorum, internette bu resimler geziyor siz ne diyorsunuz?

Hakkında
Forum İmzası:
Ey gönül, gidenden ümidini kes!
Kaçan bir hayale benziyor herkes,
Sanki kulağıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor.
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Takım
Trabzonspor
GPS, Navigasyon
Navitech
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.103
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 67.157 (Bu ay: 367)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.870 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.