Şimdi Ara

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkiler...şuan 22 yaşındayım üniversitede okuorum fakat bu yaşıma geldim ne bir kızla doğru dürüst konuştum nede çıktım..yani hiç sevgilem olmadı..ve ben artık yalnızlıktan çok sıkılıyorum..lütfen yardımcı olun

• benimde bir kız arkadaşım yok merabalaştığım kimse de yok ne ilk arkadaşı olmayan insansın ne de son oluşuna bırak elbet bir gün bir arkadaş buluruz
  • geleceğimsin yaş 16
  • yalnız değilsin
  • ya hiç olmazsa..
    quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

benimde bir kız arkadaşım yok merabalaştığım kimse de yok ne ilk arkadaşı olmayan insansın ne de son oluşuna bırak elbet bir gün bir arkadaş buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamuran1234

merhaba arkiler...şuan 22 yaşındayım üniversitede okuorum fakat bu yaşıma geldim ne bir kızla doğru dürüst konuştum nede çıktım..yani hiç sevgilem olmadı..ve ben artık yalnızlıktan çok sıkılıyorum..lütfen yardımcı olun

bence dert etme en iyisini yapmışsın .. oldugunda da şu hanki haline şükredeceksin.Tabi ki ihtiyaç oluyor ama sabret evlenince bıkacaksın zaten onlardan

• baboşlar insan arkilerine ve sewgillerine bakıcaa imreinio yada dışarda el ele kol kola gezenleri görünce imrenio..hatta bazen düşünom en çok sevgili ile gezmem gereken zamnalrım su gibi akıp geçiyor yalnızlık içinde artık canma tak etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevgili abim elbet çıtkığın konuştuğun bir kız olucaktır örneğin sınavlarda kaldın ve birdaha sınava girmen gerekiyor yanından bir kız geçti hiç bir kızla çıkmadın ama o kız ditek senin dikkatini çekebilir.

Elbet birileri ile çıkıcaksındır senin kafa dengin olan kızların yanında takıl kafa dengin mekanlara git bazı kızlar seninle konuşunca nasıl biri olduğunu anlıyacak çıkma tekilifi edende çıkıcaktır.

Ama yaş biraz büyük olduğu için kızlar bu teklifi senden bekliyecektir.Sende bu teflifi seni anlayan seni kaldırabilicek kızlara ediceksin elbette sınıfta(amfide aslında genelleme olsun diye) sınıfta arkadaş(normal) olarak konuştuğun vardır kendincede güzel buluyorsundur onu onunla biraz takıl en sonunda çıkma teklfini et
  • eli yara olur insanın be kabuk felan toplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 24 Nisan 2008; 19:09:25 >
  • hocam bizm sınıfta 5-6 tane kız var onlar da suratına baksan sı..sın gelir yaw..bnm hiç bir arki o dedğin ortamlara girmez ben tek başıma mı gitcem orlara...nası yapsak yahu bak şimdi düşünmeye başladım
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

sevgili abim elbet çıtkığın konuştuğun bir kız olucaktır örneğin sınavlarda kaldın ve birdaha sınava girmen gerekiyor yanından bir kız geçti hiç bir kızla çıkmadın ama o kız ditek senin dikkatini çekebilir.

Elbet birileri ile çıkıcaksındır senin kafa dengin olan kızların yanında takıl kafa dengin mekanlara git bazı kızlar seninle konuşunca nasıl biri olduğunu anlıyacak çıkma tekilifi edende çıkıcaktır.

Ama yaş biraz büyük olduğu için kızlar bu teklifi senden bekliyecektir.Sende bu teflifi seni anlayan seni kaldırabilicek kızlara ediceksin elbette sınıfta(amfide aslında genelleme olsun diye) sınıfta arkadaş(normal) olarak konuştuğun vardır kendincede güzel buluyorsundur onu onunla biraz takıl en sonunda çıkma teklfini et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamuran1234 -- 24 Nisan 2008; 19:12:55 >

• Yaşın geçmiş artık senin için yapılacak bir şey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: taskebabı
    Yaşın geçmiş artık senin için yapılacak bir şey yok

yaşın geç değil abimizin star tvdeki desti izdivaça 60+ adamlar çıkıyor bu güzel abim için neden geç olsunki o ortamlara giden arkadaşım yok demişsin peki onların sevgilisi varmı
  • quote:

• var hocam olmazmı en çok o dokuno zaten..ama o sevgililerin bze hayrı yokki
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

quote:

yaşın geç değil abimizin star tvdeki desti izdivaça 60+ adamlar çıkıyor bu güzel abim için neden geç olsunki o ortamlara giden arkadaşım yok demişsin peki onların sevgilisi varmı
  • Sana yardımcı olmak isterdim ama hç kızları tavlamaya çalısmadım , onlar beni tawlamya çalıstı af edersn

Ama çok zor bir $ey oldugunu dü$ünmüyorum..
    Onlarla ilgilen , onları anladıgını hissettir , bakımlı ol.
    $u anda ba$ka bir $ey aklıma gelmiyor. huseyin 'in söylediklerini de dikkate alabilrsin
  • Takma dostum sen kendi yaşantına bak kafana takma o zaman sorun olmaz elbet birgün kısmetin gelir ayağına merak etme
  • bunun için utanmana gerek yokki normal hesabınlada girebilrdin
  • hocam hangi kızlarla ilgilncem allahını sewersen söle okuldan geçen herhangi bi kıza hiç tanımama rağmen asılayımmı yani bumudur..çeveremde hiç kız yokki neredeyse
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Sana yardımcı olmak isterdim ama hç kızları tavlamaya çalısmadım , onlar beni tawlamya çalıstı af edersn

$u anda ba$ka bir $ey aklıma gelmiyor. huseyin 'in söylediklerini de dikkate alabilrsin

• quote:

Orjinalden alıntı: kamuran1234

hocam hangi kızlarla ilgilncem allahını sewersen söle okuldan geçen herhangi bi kıza hiç tanımama rağmen asılayımmı yani bumudur..çeveremde hiç kız yokki neredeyse
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Sana yardımcı olmak isterdim ama hç kızları tavlamaya çalısmadım , onlar beni tawlamya çalıstı af edersn

Üniversite ögrencisi oldugunu sanıyordum ?..
    Mesela sınavlarda , yardım edebilrsin. Ondan sonra bir arkadaşlık ba$layabilir.
    Asılmaktan kastın nedir ? Asılmak nedir sana göre , ona göre asıl yada asılma dicem =)

• Bi erkek arkadaşına söle onlar ayarlasın sana.Ben bu zamana kadar ya kız arkadaşlarıma yada erkek arkadaşlarıma ayarlattırdım hep.Yaş 16
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.