Bildirim
giresunu sel vurdu salgın hastalık var ama gördükki tek dertleri 200 gr çay kapmakmış ,ne diyelim böyle millete böyle yönetici.sanki sosyal deney yapılıyor.
|
Orta seviye diye birşey kalmadı hocam. Millet artık aydan aya eve döndürmeye çalışıyor.
|
Hâlâ israfa devam ediyorlar, hâlâ sorunun farkında değiller ve gerekenleri yapmıyorlar. Söylenecek çok şey var ama bunlar bile ne kadar kötü olduklarını gösteriyor.
|
Dün liseden eski bi arkadasla konustuk. Herif ciddi ciddi Almanya ile takıştığımızı o yuzden arac fiyatlarinin yukseldigini soyledi.
![]() ![]() |
Amin demiyorum. Sadece kursagindan gecen lokma kuculunce, yapabildigi alisverisler azalinca uyandigini zanneden halklar daha beteriyle terbiye olmaya layik.
Bugun arabanin, teknolojinin, vb. bu fiyatlara gelmesinin sebebi, en az 2011-12'den beri zulum ve despotlukla kendi halkina, etrafina saldiranlarin en buyuk destegi yine halktan gormesi. |
Almayın kardeşim araba şartmı binmeyin lüks. Toplu taşıma var..
Almayın ekran kartı evlere kapanıyorsunuz hayatın gerçek bütün keyiflerinden uzak kalıyorsunuz çıkın gezin yürüyün.. çimlerde yuvarlanın... Yaptığınız şımarıklıkdan başka bir şey değil.. O kadar kötüyse siz yapın o zaman görelim.. Bunca yıl heykel den başka ne yaptınız... Vallla yeminle troll taklidi yapıyım dedim kendimden insanlığından tiksindim bunlar 24 saat nasıl yapıyorlar bu işi.. para versen çekilicek dert değil.. aldığın beddua ah küfürün acısı misli misli çıkar.. |
İşim gereği pazartesi ve perşembe günleri Bursa'dayım.
Salı günü ise İstanbul. Çarşambaları ise bazen Ankara. Ben daha henüz trafiğin olmadığı, kötü arabanın olmadığını görmedim. Bu para kimde var kimde yok hakkaten iman ve paranın kimde olup olmadığı belli değil. Ben artık bu saatten sonra ne birşey alır, ne birşey satarım. Altımda 2012'de aldığım sıfır Auris'im var 70.000 KM'de. Birde evim var Allah'a şükür. Bu saatten sonra ne borca girerim, ne başka birşey. Aldığım maaşımla 2 yaşındaki oğlumun ihtiyaçlarını, evimin ihtiyaçlarını giderir, eşime ve çocuğuma iyi bir hayat sağlamaya çalışırım. Para artarsa sinema, yemek, tatil felan belki. Hee tabi işten kovulmassak. Gidişatımız hiç iyi değil, iyiyede gidecek gibi durmuyor. 36.000 liraya sıfır aldığım arabama 110.000 lira teklif ediyorlar. Siz kafayı yemişsiniz diyorum. 2012 model Auris kim 110 bin lira kim diyorum. Aaa bi bakıyorum 2000 model civic 100 bin lira. Anasının diye başlayarak küfür ediyorum sonra geri kapatıyorum. |
Ülkenin kaymağını şu anda 40-50 yaşlarda olanlar yedi. Cefasını çekmek de biz gençlere kaldı.
Erken emeklilik, dolar 1.5 lirayken alınan evler arabalar hep bunlara yaradı. Şimdi bunların yediği ucuz lokmaların kazığını biz ödüyoruz. |
Daha bunlar iyi günlerin ben sana diyim.Çok daha kôtüsünü gôrmedik.İlerde bu taraz ürünler Türkiyeye gelmiyebilir bile.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 10 Eylül 2020; 7:52:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@ -- 10 Eylül 2020; 8:19:32 > |
|