W

Yüzbaşı
19 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 85 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba,bu iki üründen birisini alıcam sistemim amd ryzen5600g 16gb ram monitor 27" full hd.Çok oyun oynayan birisi değilim ama nfs cod tarzı oyunları severim Gainward 350₺ kadar daha ucuz.

https://www.hepsiburada.com/zotac-gaming-geforce-rtx-3060-twin-edge-12-gb-gddr6-192-bit-dp-hdmi-pci-e-4-0-ekran-karti-zt-a30600e-10m-p-HBCV000003FPFY?url_src=and-product-detail

https://www.hepsiburada.com/gainward-geforce-rtx3060-ghost-12gb-gddr6-192bit-3-dp-hdmi-pci-express-3-0-ekran-karti-p-HBCV00000F2JBO?url_src=and-product-detail

Baktığım fiyatlar içerisinde bana uygun gelen fiyatlar bunlar.Soğutmaları ya da oyun performansları hakkında bilgim yok,inceleme fırsatım olmadı.Fiyatlar daha da artmadan bir tane almak istiyorum,hangisini alayım.

Antares avm teknosa dün sadece resmini çekmiştim kapalı kutu varmı bilmiyorum teşhirde olabilir yalnız fiyat efsane 7.497₺

LG 65B7V  65" OLED TV
Merhaba
2 gündür sistem açılmıyordu sebebini anlayamadım sürekli sinyal yok hatası alıyordum,işlemciyi sök macun yenile remleri sök ta, ekran kartını sök tak banamısın demedi artık en son ssd nin power'dan gelen güç kablosunu çıkarıp sistemi çalıştırdım anca biosa girebildim ve
sata portları dikkatimi çekti,hepsinde mevcut değil yazıyor ama ekstradan 2 disk daha mevcut.sorun anakartta mı acaba?
Metro Grosmarket Etlik
Merhaba,vatan kampanyasından MSI Gtx 560 Twin Froz ekran kartını sipariş vermiş bulunuyorum lakin yeni bir psu için bütçe ayıramıyorum.Mevcut durumda MSI 8800 gt ekran kartımı çok rahat kullanıyorum ama aynı şekilde MSI Gtx 560 Twin Froz ekran kartı içinde yeterli olurmu? Psu Tagan 430W 2 Force.
http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2731&sc=32

M-audio AV-40 Studiophile merak ettiğim bir üründü,indirim ile birlikte alınabilir seviyeye gelmiş
Merhaba,yeni aldığım LG M2762D tv monitör hakkında ufak bir inceleme yapıp sizlerle paylaşmak istedim.

Ürünün genel özellikleri(sitesinden alıntı)

Ekran Boyutu: 27
Panel Tipi: TN
Görüntü Oranı: 16:9
Çözünürlük: 1920x1080
Parlaklık:(cd/m2)300
Kontrast Oranı:1000:1
Yanıt Süresi:(ms)5ms
Görüş Açısı: 170/160
Renk Derinliği: (Renk sayısı)16.7M
Renk Skalası: 0.92
PixelPitch():0.3114x0.3114
Yüzey İşlemesi:n Glare

Bağlantılar

D-Sub Var
DVI-D Var
Kompozit Video Girişi/Çıkışı Var
Kompozit Video Var
SCART Var
HDMI Var 2 adet
Optic çıkış var

Güç

Güç Tipi (Adaptör veya LIPS)Internal
rmal Açık(Typ.)60W
Güç Tasarrufu/Bekleme Modu(Maks)1Watt
DC Kapalı(Maks)0.5 Watt

Özellikler

sRGB Var
DDC/CI Var
HDCP Var
Akıllı Oto Var
Uzaktan Kumanda Var
Tak ve Çalıştır DDC2B

Mekanik

Ön Rengi Black/ White
Arka Kapak Rengi Black/ White
Ayak Rengi Black/ White
Çıkartılabilir Taban Var
Eğilme 5º (front) ~ 15 º(rear)
Dönme Yes / 175º(left) ~ 175 º(right)

Boyutlar

Set (Ayaklı) 649.1x210x485
Set 649.1x72.3x442
Kutu 729x539x990
Duvara Montaj 200x100

Ağırlık

Set (Ayaklı) 7.2
Set (Ayaksız) 6.5
Kutu 9.8

Aksesuar

Ambalaj Malzemesi EPS
Kutu Baskı Tipi Flexo Color
Güç Kablosu Var
D-Sub Var
DVI-D Var(kutudan çıkmadı)
HDMI Var (kutudan çıkmadı)
PC Audio Yok
RCA 3Hat Yok
RCA 5Hat Yok
Diğer CI Card / USB Media(Music/Picture)

Bir kaç gün öncesine kadar kullandığım Samsung 226bw 22'' monitörüm arızalandığı için yeni bir monitör arayışına girdim,düşüncemde ufak tefek bişey alıp servisdeki ürün yapılana kadar idare etmekti,ama öyle olmadı.

Amacım sadece pc'den mkv film izlemek olduğu için biraz daha büyük bişey olsun istedim.

İlk önce lg lh3000'di sanırım 32 inc ona sulandım sonra masa üzerinde fazla büyük kaçar endişesi ile lg m2762d modelini beğendim,ufak bir piyasa araştırmasından sonra mediamarkt daki düşük fiyat garantisinden azda olsa sebeplenerek vatan bilgisayardaki fiyatın 2 liraaltına 6 taksit ile aldım,ayrıca 100 tl ekstra 3 yıl garanti için verdim monitör 945 tl'ye maloldu.

Ürünü almadan önce fazla inceleme fırsatım olmamıştı,yani sadece tv tarafı çalışıyordu pc'ye bağlı şekilde görememiştim fakat kalitesinden emindim ve kurup incelemeye başladım,daha önce 22 inc lcd kullandığım için ilk başta gerçekten biraz büyük geldi sonra tabi göz alışıyor,hemen peş peşe bir kaç mkv film falan monitor baya hoşuma gitti,backlight olayı minimum düzeyde 226bw'den daha az,sonra oyun performansına baktım resident evil 5 kurulu pc'de playstation 3 halt etmiş,grafikler çok güzel,tv'sini fazla inceleyemedim dandik bir antenle biraz baktık fena değil,üzerinde stereo hoparlör var ses idare eder.

Bir kaç resim koyalım kusura bakmayın biraz kötü çıktı telefon ile çektim

Sonuç olarak bu boyutta bir monitör tv alacak olanlara tavsiye edebilirim,vakit geç oldu,merak ettiğiniz bişey olursa dilim döndüğünce anlatmaya çalışırım,saygılar.

Alttaki resimler sayın Xefion'un sisteminden alınma

LG M2762D Kullanıcıları

simonmc

wilym@n

sahafiec

JAX

oandic

mars2032

yildiz802

Xefion

_MostWanted_

erdo78

W@lter

mirasoglu

OzanSRC

Penryn

apollonx

ramazanyalcin

adikursat

maxporter

barouqe

raperape

krs

Andy22

khazaddum

Casti3L

vondevas

MODERNWAR 2
Herkese merhaba,bugün itibari ile siparişi verdim yakında elimde olur,istediğim kasalar Türkiye sınırlarına girmediği için bu kasayı sipariş ettim,bundan önce düşündüğüm kasalar CM HAF922 ve Antec Nine Hundred Two idi.

Gelelim konumuza,kasamız görünüm ve kulanım olarak beğendiğim kasalardandı fakat içinin rengi iğrenç duruyor

ve kasanın içini mutlaka boyamalıyım ama nasıl daha önce hiç bu tarz bir işlem yapmamıştım

sırası ile yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Mat siyah düşünüyorum,

1:zımpara falan yapmama gerek varmı varsa ne tür bi zımpara almalıyım
2:hangi mat siyah boyayı almalıyım yakınımda praktiker var ve kaç adet almalıyım
3:extra bişey yapmama gerek varmı

şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Uzak Durun:Dark_Judge(sıfır açılmamış kutulu PS3 oyununun üstüne yattı boş diye)
Dark_Judge Profil:https://forum.donanimhaber.com/profil/766899#!/

Onlarca sorunsuz alış veriş.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.311
İkinci El Bölümü Mesajları: 266
Konularının görüntülenme sayısı: 21.629 (Bu ay: 622)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 264 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.