Şimdi Ara

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün arkadaş beyaz piramitlerden bahsetti ve çok ilgimi çekti açıkçası bende biraz araştırdım,gerçekten çok ilginç bilgiler edindim.Eminim bir çoğumuz bu konu hakkında bir şey bilmiyor. Acaba MEDENİYETİN ASIL YARATICISI TÜRKLER Mİ?

Dohan Tapınağı
    Türk piramitleri olarak adlandırılan yapılar, aslında piramit değil, tümülüstür. Çin'in Xiang kentinde bulunurlar. En büyükleri "beyaz piramit"tir. Çin hükümeti, bunları gizlemektedir. "Beyaz piramit"i bir dağ görünümüne sokmaya çalışmışlardır. Bu piramitler Mısır piramitlerinden de eskidir ve Beyaz Piramit dünyanın en büyük piramididir.Bölgeye zorunlu iniş yapan bir İngiliz Savaş Uçağı pilotu tarafından görülmüştür. Çok kısa bir süre sürdürelen arkeolojik kazılarda muhteşem mumyalar, altın işçilikleri bulunmuştur. Mısır piramitlerinden üstün mumyalanmıştır.

*Beyaz piramitlerin Mısır piramitlerinden daha eski olması,boyu 300 metreyi bulan piramitlerin olması ( Keopsdan yaklaşık 2 kat daha büyük ) ve daha iyi mumyalama tekniklerinin kullanılması piramit yapımını ve mumyalamayı Mısırlılara Türkler mi öğretti sorusu geliyor aklımıza...

Beyaz piramitleri, 2. Dünya savaşı sırasında Amerikalı pilot James Gaussan, Hindistan'dan Chungking'e erzak taşırken gördüğünü rapor etti. Kireçtaşından yapıldıklarını tahmin ettiğini söyledi. Böylece bu bölgedeki dev piramitleri tartışmaya açmış oldu. Alman araştırmacı yazar, Hartwig Hausdorf bölgeyi bizzat ziyaret etti. Birçok materyal ve bilgi topladı hatta birkaç fotoğraf elde etti. Ancak bu fotoğraflar birkaç tane ve uzaktan çekilmiş idi. Daha sonra, Çin yönetimi, bu bölgede araştırma yapmayı, hem yabancı araştırmacılara hem de kendi araştırmacılarına ve arkeologlarına yasakladı.

1954 yılında C-54 uçağından çekilen ilk fotoğraf Life Dergisi'nde yayınlandı. Hausdof bu piramitlerde, ön Türklere ait yazıtlar ve çok değişik mumyalar olduğunu söylese de delillendiremediği için bu bilgileri kuşkuyla karşılanmıştır.

*Peki bu zamana kadar bu piramitler neden ortaya çıkmadı ? Birde bu piramitleri çinliler yapsaydı zaten şimdiye tüm dünyanın bildiği turistik bir yer olmuştu bile.

Konuyu resimler ile destekleyelim

Tarihi konular hep ilgimi çekmiştir özellikle ilk uygarlıklar . Beni şaşırtan bir konu oldu açıkçası daha detaylı bilgi için bu sitede anlatılanları okumanızı tavsiye ederim. TIKLA!

Google Maps'den bakmak isteyenler için koordinatlar...

34.338118, 108.570022
    34.397954, 108.712916
    34.390380, 108.739579
    34.374940, 108.698493
    34.400807, 108.765103
    34.361719, 108.640854
    34.340864, 108.582074

Atatürk'te bilindiği gibi Gizli Türk Tarihi ile ilgilenmiştir fakat ömrü yetmemiştir ancak şimdi ki gençlik ise o kadar aciz durumda ki kendi tarihi ile dalga geçiyor. Lütfen Yorumlarınıza dikkat edin bu bilgiler külliyen yalan olabilir kimse burada tarihçi değil,olsak bile tarih her zaman %100 doğru değil. Burada ilgilenen arkadaşlar ile bilgi paylaşımı yapmak için açtım konuyu sizin saçma yorumlarınıza bundan sonra cevap VERİLMEYECEKTİR !!!

TBMM'nin 2. Toplantısından;

Atatürk, Türk tarihinin gizli kalmış yönlerini ortaya çıkarmak için olağanüstü bir çaba harcadı ve 30'lu yılların başında "ulusal merkezli" yeni bir tarih tezi geliştirdi. Daha Cumhuriyet kurulmadan önce 1922 yılında TBMM'nin 2. toplanma yılını açarken yaptığı konuşmada Türk tarihinin derinliğinden bahsederek Türklerin kökeninin Hz. Nuh'a kadar dayandığını ileri sürüyordu:
    "Efendiler bu insanlık dünyasında en az yüz milyonu aşkın nüfustan oluşan büyük bir Türk milleti vardır ve bu milletin yeryüzündeki genişliği oranında da bir derinliği vardır. Efendiler bu derinliği isterseniz ölçelim: Birinci ölçek tarih öncesi devirlere ilişkin ölçektir. Bu ölçeğe göre Türk milletinin kökünün dayandığı Türk adındaki insan, insanlığın ikinci babası Nuh Aleyhisselamın oğlu Yafes'in oğlu olan kişidir. Tarih döneminin belge tedarikinde pek hoşgörülü olan ilk evrelerine biz de hoşgörü gösterelim, fakat en açık ve kesin ve en maddi tarih kalıntılarına dayanarak söyleyebiliriz ki, Türkler on beş yüzyıl önce Asya'nın göbeğinde muazzam devletler kurmuş ve insanlığın her türlü yeteneği onda ortaya çıkmıştır. Elçilerini Çin'e gönderen ve Bizans'ın sefirlerini kabul eden bir Türk devleti ecdadımız olan Türk milletinin oluşturduğu bir devletti."

"Ecdadımız büyük imparatorluklar kurmuş, uygarlıklar yaratmış. Bizim görevimiz bunları aramak, incelemek, kendi milletimize ve dünyaya tanıtmaktır.'' MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır" MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 20 Mart 2012; 17:44:08 >

• Firavunlar Türktür.
  • Her şeyde bizim parmağımız var arkadaş. Yakında melekler türktür derseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montesquieu

Her şeyde bizim parmağımız var arkadaş. Yakında melekler türktür derseniz
    Türkler yaptı veya yapmadı. türklerdi veya değildi ne değişecekki ? daha öncedende okumuştum ve çok lüzümsuz bulmuştum hala aynı görüşteyim.
  • quote:

illuminati yaptırdı . evet göz resmimizi alalım hemen biri koysun forumdaş illuminatici arkadaşlar
  • quote:

Hemen alakasız yorumlar gelmeye başlamış burada kendimizi övmek için açmadım konuyu herşeyi böyle kestirip atarak iyice köreliyorsunuz farkında değilsiniz. Ben burada ırkçılık filanda yapmıyorum el alem tarihini nasıl koruyor hatta yalan yanlış bilgiler ile destekliyor siz ise kendinize ait olan tarihi elinizin tersiyle itiyorsunuz sürekli...
  • o değilde che'nin çantasından risale-i nur çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

o değilde che'nin çantasından risale-i nur çıkmış
    Hee,Firavun için Harran'dan hamal getirmişler,harç ustası ve sıvacıları da İstanbul'dan temin edip yemek + karı + yevmiye hesabı yaptırmışlar piramitleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Hee,Firavun için Harran'dan hamal getirmişler,harç ustası ve sıvacıları da İstanbul'dan temin edip yemek + karı + yevmiye hesabı yaptırmışlar piramitleri.

Alıntıları Göster
    Biz öğretmiş olsaydık, ilk depremde yıkılırdı piramitler ayrıca böyle nizami olmaz etrafında küçük gece kondu tarzı piramitler olur ve kahire belediyesi gelir yıkardı onları panpa.

• ben uzaylılar öğretti sanıyordum

zaten biz türklerin bu dünyaya ait olmadığı başından beri belliydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 19 Mart 2012; 23:14:02 >
  • Orhun Yazıtlarıdır onlar
  • quote:

O kadar cahilsin ki o dönemde Anadolu'da Türk yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Orhun Yazıtlarıdır onlar
    Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Sen de o kadar sazansın ki,benim " Türk " dediğimi farz edip atlıyorsun yazıma.

Seni üretim bandına geçirip barajlara salalım.Aynalı aynasız çoğalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Türkler yaptı veya yapmadı. türklerdi veya değildi ne değişecekki ? daha öncedende okumuştum ve çok lüzümsuz bulmuştum hala aynı görüşteyim.

Ne görüşündesin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

illuminati yaptırdı . evet göz resmimizi alalım hemen biri koysun forumdaş illuminatici arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Sen de o kadar sazansın ki,benim " Türk " dediğimi farz edip atlıyorsun yazıma.

Seni üretim bandına geçirip barajlara salalım.Aynalı aynasız çoğalırsınız.

Yani öyle bir cevap veriyorsun ki ne yazdığını,ne söylediğini bilmiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

o değilde che'nin çantasından risale-i nur çıkmış

+Nutuk +Tayyip Erdoğan posteri+f. Gülen Kitaplar+ chp rozeti bu böyle devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey joe

Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.

Dostum bana bahçeli hesabı yapma. Ön Türkler , Göktürklerden önce var olmuş bir toplum . Zaten bu piramitleri yapanlarda Ön Türkler.

Kaynak :http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96n_T%C3%BCrkler

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Ne görüşündesin hocam

türklermiydi değilmiydi şu şöyle olsaydı dahamı iyi olurdu vb. gibi tartışmaları çok gereksiz buluyorum ve hiç tartışılmaması görüşündeyim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.