Şimdi Ara

gillette permatik banyo nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar genital bölge ve koltuk altında kullanmak için tek kullanımlık bir banyo jileti arıyorum gittim bimdeki man's marka banyo jiletini aldım almaz olaydım banyoda kan gövdeyi götürdü genital bölgede kesikler oldu acaba ben mi kullanamadım jiletmi kötüydü anlamadım gillette permatik banyo jiletini önerdiler bana acaba güvenlimi kullananlar lütfen nasıl bir jilet olduğunu anlatsın birde derby banyo jileti varmış o nasıl acaba cevaplarsanız sevinirim
    0

• Okurken kotu oldum simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİM'in jiletini kullanmış gillette iyi midir diye soruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin arkadaşım bende ilk kıllandığım dönemlere yakın DERBY marka jilet ali desidero ali desidero reklamı vardı bu reklam yılı tam kıllı olmuştum tüy değil harbi kıl bazen uzaması izlerdim özgüvenim çoğalırdı 90 yıllar bir başkaydı ı love you 90 s

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım bende ilk kıllandığım dönemlere yakın DERBY marka jilet ali desidero ali desidero reklamı vardı bu reklam yılı tam kıllı olmuştum tüy değil harbi kıl bazen uzaması izlerdim özgüvenim çoğalırdı 90 yıllar bir başkaydı ı love you 90 s

Hoşbulduk arkadaşım konu nasıl 90lara gitti?

• quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım bende ilk kıllandığım dönemlere yakın DERBY marka jilet ali desidero ali desidero reklamı vardı bu reklam yılı tam kıllı olmuştum tüy değil harbi kıl bazen uzaması izlerdim özgüvenim çoğalırdı 90 yıllar bir başkaydı ı love you 90 s

Hoşbulduk arkadaşım konu nasıl 90lara gitti?

Hoş geldin arkadaşım 90 yıllar kıllandım 2000 yıllarmı deseydim

Benim kıllarım bile retro Mature Sakalımdan çok genital bölgeme jilet harcadım

Jilet getirin Müslüm Gürses şarkısı açın jiletlicem kendimi

• Çok iyidir,kesim yaparken ten üzerinde kayıp gitmesi beni benden alıyor.Verdiği pürüzsüzlük hissi ise muazzam adeta bal dök yala.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Çok iyidir,kesim yaparken ten üzerinde kayıp gitmesi beni benden alıyor.Verdiği pürüzsüzlük hissi ise muazzam adeta bal dök yala.

gillette permatik banyodan bahsediyorsun deilmi peki hiç kesik felan yapıyormu
  • Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.