Şimdi Ara

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• türkler zaten göçebe takılmış , ayrı ayrı yaşamışlar , şehir toplum hayatı yok, çadır , ahır küçük mezarlıklar falan yapmışlar , inşa ettikleri bunlarla sınırlı 2 dakka mantıklı düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onfroi

bide şunu izleyin

Çok güzel bir video kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 19 Mart 2012; 23:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Orijinalden alıntı: hey joe

Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.

Dostum bana bahçeli hesabı yapma. Ön Türkler , Göktürklerden önce var olmuş bir toplum . Zaten bu piramitleri yapanlarda Ön Türkler.

Kaynak :http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96n_T%C3%BCrkler

Bana bahçe bostan hesabı yapma,gösterdiğin wikipedia da Öntürkler in de yeri belli orta asya. yaptıkları yapı tipi de hayvan postundan çadır,aynı kaynaktaki haritaya bak sonra da Mısır'ın nerede olduğunu araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey joe -- 19 Mart 2012; 23:53:23 >

• insanlar Türk'tür , canlılar Türk'tür . Türk'ler Türk'tür. Ajdar Türk'tür.
  • quote:

quote:

quote:

Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.

Dostum bana bahçeli hesabı yapma. Ön Türkler , Göktürklerden önce var olmuş bir toplum . Zaten bu piramitleri yapanlarda Ön Türkler.

Bana bahçe bostan hesabı yapma,gösterdiğin wikipedia da Öntürkler in de yeri belli orta asya. yaptıkları yapı tipi de hayvan postundan çadır,aynı kaynaktaki haritaya bak sonra da Mısır'ın nerede olduğunu araştır.

Forum harbi çoluk çocuk dolmuş ya gençler ilk önce bi liseyi bitirin tarih derslerinizi verin ondan sonra oturur tartışırız . o kadar saçma şeyler konuşuyorsunuz ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Forum harbi çoluk çocuk dolmuş ya gençler ilk önce bi liseyi bitirin tarih derslerinizi verin ondan sonra oturur tartışırız . o kadar saçma şeyler konuşuyorsunuz ki.

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!!

• bu bılgılere luzumsuz demek, her seyde Türklerı cıkarmayın demek cok sacma bır yaklasım bunu yapan arkadasları bıraz arastırmaya davet edıyorum.. Gelelım asıl konumuza Türklerin orta asyadan goclerı sırasında 4 kola ayrıldıkları ve bır kısmının mısır dolaylarına yerlestıgı bılınen bır gercek fakat mısırda bulunan pıramıtlerın net tarıhlerı bellı degıl bundan dolayı kesın bır ıfade kullanmak zor olur yıne aynı sekılde orta asyada yasayan Türklerın mımarı acıdan cok gelısmedıklerıde bır gercek mımarı konuda bu kadar gelısmemıs bır mıllerın boylesıne devasal yapıları yapması oldukca zor yıne aynı sekılde beyaz pıramıtlerın yapımıda boyle zor.. Bu olayları daha detaylı ıncelemek lazım ozellıkle beyaz pıramıtler oldukca ılgınc bır konu luzumsuz bulan arkadaslar bos ıslerle ugrasmaya devam eder ınsanların kulturunu bılgısını artıracak konuları arastırmalarıyla dalga gecmelerı onları komık duruma dusuruyor varsa bıldıgınız bır bılgı veya varsa bı fıkrınız normal bır sekılde yazın..

• 'İlim Çin'de olsa bile gidiniz alınız!'

Bu kutlu sözün, bugün hadis olmadığını söyleyenler var. Kim bu söyleyenler? Araştırın bakalım altından kimler çıkacak?

Teberani, Beyhaki, İbni Adiy, Abdiler gibi alimler bu hadisi, sahih hadis diyerek seçmiş ve eserlerine koymuşlardır.

Hadis olmadığını söyleyenler -bazı cahil ve konunun arka planındaki emelleri bilmeyen kişiler- masonik kararlarla organize edilen, İngiliz gizli teşkilatçılarının, hadisleri ayıklama planına yem olmuşlardır.

Hz. Peygamberin (S.A.V) her sözü, hikmetli mesajlar taşır. Art niyetli kişiler, bazı hadisler için, 'bu sahih değil' diyerek bu hikmetli mesajları perdelemek isterler. Bu konuda yine örnek verecek olursak; 'Vatan sevgisi imandandır' hadisi de aynı güruh tarafından hadis olarak kabul görmez. Neden acaba? Mesajımızı anlayan anladı.... Bu konu oldukça teferruatlı olup, başlı başına ayrı bir yazının konusudur. Biz şimdi yine konumuza dönelim:

İyice düşünülürse, 'İlim Çin'de bile olsa gidiniz alınız' hadisi ne manaya geliyor? Bu konuda bir çok yorum yapılabilir; uzaklığın ilim öğrenmek için engel olmadığı, ilim öğrenmenin bazı zorlukları olduğu vs...

Ama bu hadis, acaba "ariflere göre ne anlam ifade ediyor?" Dünya tarihini ilgilendiren bir ilimin orada olduğuna işaret olabilir mi?

Yüce Kur'an'ın şu Ayeti, bir çok ibret dolu manaya geldiği gibi, arkeoloji ve tarih ilmine dair bir yönlendirme yapmıyor mu?

Muhammed Suresi 10 Ayet: "Yeryüzünü dolaşıp kendilerinden öncekilerin sonlarının nasıl olduğunu görmezler mi? Allah onları yere batırmıştır…. " Yüce Kur'an'da bir çok kavim ve kavim kalıntısından söz edilir. Bu Ayet, yeryüzü diye başlar ve teşvik eder; gezin, araştırın, bakın diye. Neye bakacaklar? Kavimlerden geriye kalan kalıntılara vs.

'İlim Çin'de bile olsa gidiniz alınız' hadisi de bir yönlendirmedir. - Ola ki hadis olmasa bile- Yine de yüzyıllardır söylene gelen boş bir söz değildir.

Birileri bazı gerçeklerin açığa çıkmasını engellemek istiyor ki, bu sahih hadise bile, sahih değildir, diyebiliyorlar.

Bunun için; bu gerçeklerin muhatabı olan Türk kavminin, ilgisinin, kendi tarihine yönelmemesi için elden gelen engellemeler yapılıyor. Hatta bu gerçeğin sahibi Türk kavminin, bu hadisin muhatabı olduğunu söylemek bile ırkçı manada değerlendiriliyor. Bu nedenle, ortaya çıkan bulgular dikkate alınmıyor, önemsiz muamelesi yapılıyor. Acaba bu çaba neden, neden engellenmek isteniliyor? Bunu iyice düşünmek gerekir...

'İlim Çin'de bile olsa gidiniz alınız' emri, Peygamberimizin (S.A.V) emri ise; peygamberi bir yönlendirme ile bir mesaj taşımıyor mu? Sadece bu yüzden art niyetli kişiler tarafından, bu hadisi şerif, inkâr ediliyor olabilir mi?

Peygamberimiz (S.A.V) döneminde de Çin medeniyeti bilinmekteydi. Neden bir başka ülkenin ismi değil de, Çin'in ismi zikredilmiştir? Müslüman Türk milletinin bunu bir kez daha düşünmesi gerekmektedir.

• kayıp atlantis medeniyetini araştır.Nuh tufanında kaybolan ve şu günün teknolojisini 20 kat geçmiş olan o medeniyetle ilgili sabaha kadar yazılar okumuştum
  • Tekerleği Türkler bulmuş sonra ateşi türkler bulmuş. Sonra bu üstün uygarlıklarını atlantise taşımışlar fakat çinlilerle masonlar birleşip Atlantise HAARP teknolojisiyle deprem yollamışlar oda suyun altına göçmüş. Tabi Türkler kaslı ve güçlü millet olduklarından bir kaç tanesi kaçmışlar ve karaya çıkmışlar. Çin dolaylarına yerleşmişler. Oralara Piramitler inşa edip barınacak yer olarak kullanmaya başlamışlar. Fakat bir gün ava gittiklerinde Çinliler büyü yapıp iki dağ arasına sıkıştırmışlar Türkleri, Türklerde dağı delmişler sonra olanlar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehlikeliPanda -- 20 Mart 2012; 0:14:03 >
  • daha öss kpss sınavını doğru düzgün yapamıyoz yok piramit yapmışsızda cart curt saçma sapan şeyler hayır yapsan ne olcak günümüze ne faydası var bunlarla vakit kaybedileceğine daha hepimiz kullandığı şu cep telefonu doğru düzgün yapıp satamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

kayıp atlantis medeniyetini araştır.Nuh tufanında kaybolan ve şu günün teknolojisini 20 kat geçmiş olan o medeniyetle ilgili sabaha kadar yazılar okumuştum

Kesinlikle okuyacağım...Bana okumam için önerbileceğin bir link varsa pm atabilir misin ?

@Cartmann

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

kayıp atlantis medeniyetini araştır.Nuh tufanında kaybolan ve şu günün teknolojisini 20 kat geçmiş olan o medeniyetle ilgili sabaha kadar yazılar okumuştum

Kesinlikle okuyacağım...Bana okumam için önerbileceğin bir link varsa pm atabilir misin ?

@Cartmann

dostum bi blog da görmüştüm 5-6 sayfaydı o en güzeliydi vikipedide falan varda ayrıntı sıfır bulursam eklerim yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Tekerleği Türkler bulmuş sonra ateşi türkler bulmuş. Sonra bu üstün uygarlıklarını atlantise taşımışlar fakat çinlilerle masonlar birleşip Atlantise HAARP teknolojisiyle deprem yollamışlar oda suyun altına göçmüş. Tabi Türkler kaslı ve güçlü millet olduklarından bir kaç tanesi kaçmışlar ve karaya çıkmışlar. Çin dolaylarına yerleşmişler. Oralara Piramitler inşa edip barınacak yer olarak kullanmaya başlamışlar. Fakat bir gün ava gittiklerinde Çinliler büyü yapıp iki dağ arasına sıkıştırmışlar Türkleri, Türklerde dağı delmişler sonra olanlar olmuş.

yazık ne denebılır kı

@bayernm
    eger sıkılmazsan kayıp kıta mu yu okuyabılırsın Atatürk tarafından ulkemıze getırılmıs bır kıtap bu konuda cok arastırma yapmayı ıstemıstır ama ne yazık kı omru yeterlı olmamıstır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pes ya vallahi pes
  • Bugün arkadaş ile konuşurken şöyle de ilginç bir bilgi verdi. Mısır piramitleri,beyaz piramitler ve bir piramit daha vardı meksika da ki piramitler mi dedi tam hatırlayamadım şimdi . 3 ü bir doğru üzerinde yer alıyormuş. Zaten 2 nokta arasında 1 doğru olur ama 3 nokta 1 doğru üzerinde yer alıyor ve dünyanın bir ucundan bir ucuna acayip bir mühendislik gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 20 Mart 2012; 0:33:43 >
  • quote:

Türklerin tarihi m.o 7500 lere dayanıyor diye okumuştum milli güvenlik kitabında birkaç sene oluyor belki yanlıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmann

quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Tekerleği Türkler bulmuş sonra ateşi türkler bulmuş. Sonra bu üstün uygarlıklarını atlantise taşımışlar fakat çinlilerle masonlar birleşip Atlantise HAARP teknolojisiyle deprem yollamışlar oda suyun altına göçmüş. Tabi Türkler kaslı ve güçlü millet olduklarından bir kaç tanesi kaçmışlar ve karaya çıkmışlar. Çin dolaylarına yerleşmişler. Oralara Piramitler inşa edip barınacak yer olarak kullanmaya başlamışlar. Fakat bir gün ava gittiklerinde Çinliler büyü yapıp iki dağ arasına sıkıştırmışlar Türkleri, Türklerde dağı delmişler sonra olanlar olmuş.

yazık ne denebılır kı

@bayernm
    eger sıkılmazsan kayıp kıta mu yu okuyabılırsın Atatürk tarafından ulkemıze getırılmıs bır kıtap bu konuda cok arastırma yapmayı ıstemıstır ama ne yazık kı omru yeterlı olmamıstır...

Kayıp kıta mu olayı da gerçekten ilginçtir

• quote:

Bugün arkadaş ile konuşurken şöyle de ilginç bir bilgi verdi. Mısır piramitleri,beyaz piramitler ve bir piramit daha vardı meksika da ki piramitler mi dedi tam hatırlayamadım şimdi . 3 ü bir doğru üzerinde yer alıyormuş. Zaten 2 nokta arasında 1 doğru olur ama 3 nokta 1 doğru üzerinde yer alıyor ve dünyanın bir ucundan bir ucuna acayip bir mühendislik gerçekten

seninde ne cins arkadaşların varmış ya. onun doğrusu şudur; piramitler sırf mısır uygarlığına ait değildir dünya üzerinde amerikada, çinde'de piramitler vardır doğrudur. çindeki piramit bir dağın içindedir doğrudur. onun içinde çin hükümdarının mezarı vardır. çinlilerinde bunu sakladığı yoktur. az biraz belgesel izle. annesinin bodrumunda yaşayan komplo teoricileriyle aynı kafaya sahip insanların bloglarındanda uzak dur.

madem çok seviyosun böyle boş şeyleri git bide sagopa piramidini araştır onada inanırsın sen şimdi. oda öyle güzel saklanmışki dünya üzerinde sadece 1 adamın var olduğunu iddia ettiği bi piramit. hadi canım benim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.