Şimdi Ara

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ön Türk"
    Bunun arkası nasıl oluyor?
  • bırakın bu işleri.
  • Kızılderililer için de Türk derler hani.
    Kenan abi var mı öyle birşey?
    Yok oğlum öyle birşey topla topla!
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Biz öğretmiş olsaydık, ilk depremde yıkılırdı piramitler ayrıca böyle nizami olmaz etrafında küçük gece kondu tarzı piramitler olur ve kahire belediyesi gelir yıkardı onları panpa.

• Yok Mayalar Türk'tü.
    Kızılderililer Türk'tü.
    İlk piramitleri Türk'ler yaptı...

Doğru dürüst ne bilimsel ne kanıtsal dayanakları var. Saçma sapan şeyleri birbirleriyle bağdaştırarak ortaya atılmış, bilim dünyası tarafından iplenmeyen zırvalıklardan başka bir şey değil. Türkler geçmişte şunu bunu yaptı diye diye bu haldeyiz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Hemen alakasız yorumlar gelmeye başlamış burada kendimizi övmek için açmadım konuyu herşeyi böyle kestirip atarak iyice köreliyorsunuz farkında değilsiniz. Ben burada ırkçılık filanda yapmıyorum el alem tarihini nasıl koruyor hatta yalan yanlış bilgiler ile destekliyor siz ise kendinize ait olan tarihi elinizin tersiyle itiyorsunuz sürekli...

ya sende yalan yanlış bilgiler ile destekliyorsan?
  • Kaynak: Anüs
  • Herşeyi biz yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onfroi

bide şunu izleyin

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!!

• herkes türk her şeyi türkler yapmış falan geçiniz bu konuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey joe

Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.

düzenli ordumuzun kuruluş tarihi bile m.ö.209 iken bu ne cahillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onfroi

bide şunu izleyin

Yalan dolan lan bunlar inanmayın :)

• Böyle birşey var da uydu görüntülerinde neden görünmüyor?http://maps.google.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.

Türklerin tarihi m.o 7500 lere dayanıyor diye okumuştum milli güvenlik kitabında birkaç sene oluyor belki yanlıştır

m.ö 7500 olması imkansız bence sonuçta en eski uygarlık sümerler bile M.Ö. 3500 - M.Ö. 2000 arasında yaşamışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Türklerin tarihi m.o 7500 lere dayanıyor diye okumuştum milli güvenlik kitabında birkaç sene oluyor belki yanlıştır

m.ö 7500 olması imkansız bence sonuçta en eski uygarlık sümerler bile M.Ö. 3500 - M.Ö. 2000 arasında yaşamışlardır

yav he he, bu turk piramitlerine de inaniyorum kizilderilerin turk olduguna da inaniyorjm ben arkadas, ve ayrica m.o 2000 lerde dogu hun imp vardi yani turkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Japonlarada ilk robotu Türkler hediye etmiş olabilir Osmanlı zamanında, belgeleri varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

Böyle birşey var da uydu görüntülerinde neden görünmüyor?http://maps.google.com

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 20 Mart 2012; 16:59:57 >

• Her şeyi biz yaptık evet
    Yav he he
  • Helal olsun.Basbas bağırıyordum Beyaz Pramitler diye ama sağlam konu açmaya vaktim yoktu.İnanmayanlar için videoları da koy,hem daha bilgilendirici olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.