Şimdi Ara

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: hey joe

Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.

Türklerin tarihi m.o 7500 lere dayanıyor diye okumuştum milli güvenlik kitabında birkaç sene oluyor belki yanlıştır

m.ö 7500 olması imkansız bence sonuçta en eski uygarlık sümerler bile M.Ö. 3500 - M.Ö. 2000 arasında yaşamışlardır

yav he he, bu turk piramitlerine de inaniyorum kizilderilerin turk olduguna da inaniyorjm ben arkadas, ve ayrica m.o 2000 lerde dogu hun imp vardi yani turkler

yav he he m.ö 2000 miş hunlara dair en eski belgeler m.ö 318 de bulunmuştur sallamayın adamlar yazı yazamıyor bina yapamıyor koskoca piramit mi dikecekler

Türklerden daha büyük ve eski ırk mı var sen hangi ırktansın

kürtlerin daha sayı saymak için rakamı yok sen neden bahsediyorsun adamlar farsça sayıyor

konuyu kürtlere nasıl getirebildin anlamadım ayrıca en eski ırk diye birşey olduğuna inanmıyorum sonuçta hepsi birbiriyle karışıyor ayrıca sen bundan 1000-2000 yıl önceki hunlarla aynı ırka sahip olduğunu mu düşünüyorsun?

Türkler Hunlarla başlamadı bu 1. 2 .side sen bana dünyada Türkler kadar saf başka bir ırk gösteremezsin.

sen beni tanıyormusun tanımıyorsun o yüzden Hunlara benzemediğimi iddia edemezsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilinen,Türk tarihi ,Göktürklere dayanır ve bu da 500 yılları civarında başlar.Mısır uygarlığının bilinen geçmişi ise M.Ö 3000 yıllarına kadar gider,arada 3500 yıllık bir geçmiş zaman var . Okulda öğrenmemişsin belli, bu zırvaları yazmak için geçirdiğin zamanda bunu araştırsan öğrenirdin.

Türklerin tarihi m.o 7500 lere dayanıyor diye okumuştum milli güvenlik kitabında birkaç sene oluyor belki yanlıştır

m.ö 7500 olması imkansız bence sonuçta en eski uygarlık sümerler bile M.Ö. 3500 - M.Ö. 2000 arasında yaşamışlardır

yav he he, bu turk piramitlerine de inaniyorum kizilderilerin turk olduguna da inaniyorjm ben arkadas, ve ayrica m.o 2000 lerde dogu hun imp vardi yani turkler

yav he he m.ö 2000 miş hunlara dair en eski belgeler m.ö 318 de bulunmuştur sallamayın adamlar yazı yazamıyor bina yapamıyor koskoca piramit mi dikecekler

kürtlerin daha sayı saymak için rakamı yok sen neden bahsediyorsun adamlar farsça sayıyor

konuyu kürtlere nasıl getirebildin anlamadım ayrıca en eski ırk diye birşey olduğuna inanmıyorum sonuçta hepsi birbiriyle karışıyor ayrıca sen bundan 1000-2000 yıl önceki hunlarla aynı ırka sahip olduğunu mu düşünüyorsun?

Türkler Hunlarla başlamadı bu 1. 2 .side sen bana dünyada Türkler kadar saf başka bir ırk gösteremezsin.

sen beni tanıyormusun tanımıyorsun o yüzden Hunlara benzemediğimi iddia edemezsin.

La he tamam ananın karnından atla çıktın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

La he tamam ananın karnından atla çıktın sen

he sende maymundan türedin

• piramitleri türkler çalmış videosunu koysun birisi
  • bizim yaptığımızı ispatlarsak, mısırda ki piramitlerin tapularını verirler mi arkadaşlar?
  • cidden bazıları çok saçma konuşuyo
    1. bu piramitlerin resimleri var yada google earth den bakabilirler
    2.bu piramitleri türkler yapmasa bile asıl önemli soru çinliler neden bu bölgeye girilmesini yasaklıyo ve bu piramitlerin üstünü toprakla örtüp ağaç dikerek kapatmaya çalışıyo ?
  • Tabi tabi, hatta "Tanrı da Türk, evreni de bir Türk yarattı." derecesine getireceksiniz artık.
  • YAV
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Halinize acıdım resmen.
    Yani bu yazılanlar külliyen yalan olabilir ama insanların tarihleriyle alay etmesi; kendi tarihini hiç olarak görmesi utanç verici cidden.
    Gerçekten diyecek söz bulamıyorum... yazık vallahi ya.

+1
  •  Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Mısırlılar'a Piramit Yapımını Türkler mi Öğretti? İLGİNÇ BİLGİLER İÇERİR!!!

İşte böyle yapmış uzaylılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizardofozz

cidden bazıları çok saçma konuşuyo
    1. bu piramitlerin resimleri var yada google earth den bakabilirler
    2.bu piramitleri türkler yapmasa bile asıl önemli soru çinliler neden bu bölgeye girilmesini yasaklıyo ve bu piramitlerin üstünü toprakla örtüp ağaç dikerek kapatmaya çalışıyo ?

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.