Şimdi Ara

MINI'nin CROSSOVER'I COUNTRYMAN HAZIR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MINI'nin CROSSOVER'I COUNTRYMAN HAZIR !!!

MINI’nin crossover olarak tanımlanabilecek yeni modeli Countryman’in ilk görüntüleri internete sızdı.

Kamuoyu gösteriminin 2010 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılması beklenen MINI Countryman’in resmi fotoğrafları tanıtımdan önce internet ortamına düştü. Beachcomber Concept otomobilinden esintiler taşıyan Countryman’in teknik detayları henüz belli olmasa da araçta All4 adlı 4x4 çekiş sistemi sunulacak. Otomobilin resmi bilgilerinin kısa bir süre sonra açıklanması bekleniyor.

• çok tipsiz spor desek değil binek desek deil hiç bi halta benzemio açıkçası bu arac
  • Mini bi tasarım buldum her türlüsünü üretiyor. Uzatıyor, büyütüyor, genişletiyor yakında Mini sedan cıkarsa şaşırmayın.
  • Ortadaki kilometre saatine uyuz oluyorum.. Ayrıca bunun farları acayip tipsiz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 20 Ocak 2010; 17:22:30 >
  • pek "mini" olmayacak,
    saçmalık ..
  • Yine bir devam filmi...

Orjinali güzeldi ya, cenaze arabası ya da SUV kırması gibi mutantlara ne gerek var ki?
  • Yani güzel desem ne olur? Tutup 100 lira para isteyecekler. O paraya çok çirkin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bisikletinide yapsınlarda tam olsun..

• Ne tipsiz olmuş anlamadım ki niye böyle modelleri bozarlar. Ben beğenmedim
  • ebleh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek

Mini bi tasarım buldum her türlüsünü üretiyor. Uzatıyor, büyütüyor, genişletiyor yakında Mini sedan cıkarsa şaşırmayın.

Aynen dediğiniz gibi oyun hamuru oldu.Herşeyin orginali güzel bence...
  • Tam bir kız arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Ortadaki kilometre saatine uyuz oluyorum.. Ayrıca bunun farları acayip tipsiz olmuş.

+1

ne o öyle duvar saati gibi
  • Diğer modellerdeki far tasarımını bu tipsiz farlar yerine kullansa iyi olurdu.
  • zaten tipsiz olan bir araç daha nasıl tipsiz yapılırın cevabı
  • Kim ne derse desin Yüksek araç takıntısı olan bayanların ilk tercihi olacaktır...
  • Aslında fazla oynamıyorlar bu arabayla, başka tasarımlara geçmek istiyorlar ama birden yapılırsa:'eski mini akımını kaybetti' denilmesinden korkuyorlar. Yavaş yavaş saçma şeylerle alıştırmaya çalışıyorlar. Bir gün eskisiyle alakası kalmazsa çok sevineceğim, zaten eskiside fiat 500'den ve ya 126'dan güzel arabalar değildi...
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

hort

• hormonlu mini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.